DynaVap - Honest Torch

12 €
SKU
SKU3096

Honest Torch on täydellinen sytytin DynaVap-vaporisaattorin tarkkaan lämmittämiseen. Tässä uudelleentäytettävässä butaanipolttimosytyttimessä on yhden liekin rakenne, joka mahdollistaa DynaVap-kärjen kohdennetun ja hallitun kuumentamisen.

Helppokäyttöisen sytytyspainikkeen ja säädettävän liekkikoon ansiosta voit mukauttaa DynaVap-sessioiden intensiteetin haluamaasi höyrystyskokemukseen. Ergonominen muoto tarjoaa mukavan liukumattoman otteen lämmityssessioiden aikana.

Polttoaineikkunan avulla voit seurata butaanin määrää yhdellä silmäyksellä. Mukana tuleva korkki kiinnittyy turvallisesti polttimen runkoon ketjulla, kun sitä ei käytetä, joten voit ottaa Honest Torchin mukaan minne tahansa ilman huolta sen katoamisesta.

Honest Torch toimitetaan ilman polttoainetta, joten butaani on lisättävä ennen ensimmäistä käyttöä. Varmista, että käytät erityisesti taskulamppuja varten tehtyä suodatettua butaania, sillä tavallinen sytytyskaasu (propaani) ei ole yhteensopivaa ja voi vahingoittaa sytytintä.

Kun Honest Torch on täytetty laadukkaalla butaanilla, se tarjoaa luotettavan korkean suorituskyvyn lämmittääkseen tarkasti DynaVapin unohtumattomia vape-sessioita varten.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: DynaVap HyperDyn,  DynaVap M+ (Plus),  DynaVap M7,  DynaVap Omni ja DynaVap VonG (i): Titaani.