Fenix 2.0 -vaporisaattori

Rating:
4.35

139 € 189 € Sinä säästät: 50 €

SKU
ignore-this-58
Ilmainen toimitus
TightVac MiniVac pitää yrtit tuoreena ja hajun sisällä
TightVac - MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Alkuperäinen TightVac MiniVac on paras tapa säilyttää yrttejäsi! Kun olet lisännyt yrtit ja sulkenut kannen, paina painiketta vetääksesi ilma ulos. Yrttisi pysyvät nyt tuoreina, eikä MiniVacista pääse vuotamaan hajua. Avaa painamalla painiketta uudelleen ja poista kansi.

TightVac MiniVacin kapasiteetti on 0,12 L, mikä vastaa noin 10–30 grammaa yrttejä riippuen yrtistä. Innovatiivisen suunnittelun ansiosta se on erittäin vahva, täysin ilmatiivis ja vedenkestävä.

Fenix 2.0 - Titaaninen konvektiopesä yrteille
Fenix 2.0 - Titaaninen konvektiopesä yrteille
6,75 € 9 €

Tämä Fenix 2.0 -vaporisaattoriin kuuluva titaaninen konvektiopesä yrteille antaa sinun höyrystää yrttejä ilman, että vaporisaattori likaantuu.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Fenix 2.0 -vaporisaattori.

Fenix 2.0 - Titaaninen konduktiopesä konsentraateille
Fenix 2.0 - Titaaninen konduktiopesä konsentraateille
6,75 € 9 €

Tämä Fenix 2.0 -vaporisaattoriin kuuluva titaaninen konduktiopesä konsentraateille antaa sinun höyrystää konsentraatteja (vahoja ja öljyjä) ilman, että vaporisaattori likaantuu.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Fenix 2.0 -vaporisaattori.

Fenix 2.0 - Suukappale, täysi sarja.
Fenix 2.0 - Suukappale
14,25 € 19 €

Jos Fenix ​​2.0 -vaporisaattorisi suukappale on rikki tai loppuunkulunut, tarvitset tämän korvaavan suukappaleen.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Fenix 2.0 -vaporisaattori.

On Balance Champion on taskuvaaka, joka voi punnita jopa 500 g 0,01 g:n tarkkuudella
Taskuvaaka - 1000 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Alkuperäinen On Balance -taskuvaaka säilyttää yhä luotettavuutensa ja tarkkuutensa kaikkien näiden vuosien jälkeen. Täydellinen yrttien tai konsentraattien mittaamiseen! On Balance Champion punnitsee jopa 1000 grammaa 0,1 gramman tarkkuudella. Se mahtuu useimpiin taskuihin ja voidaan tuoda mukana!

Kapasiteetti: 1000 g, 35,28 oz
Tarkkuus: 0,1 g, 0,01 oz
Yksiköt: g, oz, dwt, ozt
Automaattinen sammutus: 60 sekuntia
Patterit: 2x AAA patteria (mukana)
Mitat: 118 x 80 x 20 mm
Paino: 140 grammaa

Ominaisuudet

 • Uusin versio! (2021.09)
 • Huipputeknologiaa
 • Mahtavan makuinen höyry
 • Täysi lämpötilan hallinta
 • Kannettava ja huomaamaton
 • Nopea lämmitysaika
 • OLED-näyttö
 • Vaikuttava akunkesto

Kenelle Fenix 2.0 Vaporizer on?

Fenix ​​2.0 -vaporisaattori tarjoaa huipputeknologiaa älykkäällä suunnittelulla ja on loistava valinta niille, jotka etsivät huipputehokasta kannettavaa vaporisaattoria, joka antaa täyden hallinnan heidän sessioistaan. Tämä vapo on saanut huomiota innovatiivisesta lämmitysjärjestelmästään, joka on erityisesti suunniteltu yrttien höyrystämiseen, ja se on markkinoiden ensimmäinen vaporisaattori, jossa voit asettaa tarkan ajan sessiollesi. Jos haluat täyden hallinnan tapaan, jolla höyrystät yrttejäsi ja etsit vapoa joka tuottaa tiheää, aromaattista ja pehmeää höyryä jokaisen hitin kohdalla, sinun tulee harkita Fenix ​​2.0:aa.

Viimeisintä teknologiaa

Fenix ​​2:n sisällä on uskomattoman vaikuttavia lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiä, jotka takaavat korkealaatuisen maun joka kerta. Se käyttää konvektiolämmitysmenetelmää lämmittääkseen onnistuneesti yrttisi tasaisesti ilman palamisvaaraa, mikä tarkoittaa, että pystyt uuttamaan yrteistäsi enemmän aktiivisia ainsosia kuin monista muista markkinoilla olevista kannettavista vaporisaattoreista. Tuotetussa höyryssä on runsaasti puhtaita makuja ja pilvet ovat paksuja ja helppo hengittää sisään nopean jäähdytysmenetelmän ansiosta.

Täysi lämpötilan hallinta

Toisin kuin monet muut kannettavat vaporisaattorit, jotka tarjoavat vain ennalta asetettuja lämpötiloja, ja voivat tuntua hiukan rajoittavilta (etenkin kokeneille käyttäjille), Fenix ​​2.0 antaa sinun valita haluamasi lämpötilan. Se antaa sinulle mahdollisuuden valita tarkka lämpö, ​​joka vaihtelee aina 160°C:sta 220°C:een, joten voit hallita täysin yrttiesi höyrystymistä. Riippumatta siitä, minkä lämpötilan valitset, Fenix ​​2.0 pystyy lämpenemään täydellisesti vain 30 sekunnissa, mikä tarkoittaa, että et joudu koskaan odottamaan kauan sessiosi alkamista.

Lisää aikaa sessioille

The Fenix 2.0 is hailed as the first vaporizer in the world with session timing. Thanks to a session time setting you can pre-set precisely how long you want your session to last before you start it. Then, once your chosen time is up, the device will automatically switch itself off to ensure you only vaporize during your pre-selected time span. With full control over your session time, you’re eliminating the risk of overrunning and wasting battery life.

Fenix ​​2.0:aa pidetään maailman ensimmäisenä vaporisaattorina missä on session ajastus. Session aika-asetuksen avulla voit ennalta asettaa tarkkaan, kuinka kauan haluat session kestävän, ennen kuin edes aloitat. Sitten, kun valitsemasi aika on kulunut loppuun, laite kytkeytyy automaattisesti pois päältä varmistaakseen, että vapetat vain ennalta valitun ajan. Kun hallitset sessioaikaasi täydellisesti, eliminoit ylikuormituksen ja paristojen tuhlauksen riskin.

Vaikuttava akku

Fenix ​​2.0 on varustettu erittäin suurikapasiteettisella 4400 mAh akulla. Suuresta koostaan ​​huolimatta se lataantuu täyteen vain 2,5–3 tunnissa, ja sitä voidaan käyttää jopa vaikuttavat 75 minuuttia täydellä latauksella. Fenix ​​2.0 tarjoaa jopa kaksi kertaa pidemmän akunkeston verrattuna moniin muihin markkinoilla oleviin kannettaviin vaporisaattoreihin, joten voit olla varma siitä, että akku ei lopu kesken. Hyödyllinen OLED-näyttö näyttää akun tilan aina, mikä antaa sinulle tarkan varoituksen, kun laitteesi tarvitsee lataamista.

Takuu

Kaikki Fenix 2.0 -vaporisaattorit jotka myy Weecken valtuuttama jälleenmyyjä MagicVaporizers, ovat täysin aitoja ja niillä on 2 vuoden takuu

Fenix 2.0 -vaporisaattori

Sisältö

 • Fenix 2.0 -vaporisaattori
 • Titaanipesä
 • Pesätyökalu
 • Täyttöpesän työkalu
 • Puhdistusharja
 • Alkoholipyyhkeet
 • USB-johto
 • Käyttöopas
Fenix 2.0 -vaporisaattori

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 6,0 × 3,0 × 11,0 cm
Paino: 232 g
Lämmitys: Konvektio
Lämmitysaika: 10 - 30 sekuntia
Voimanlähde: Akku (4400 mAh)
Lämpötila: 160°C - 220°C
Valmistaja: Fenix
Takuu: 2 vuotta
Valmistusmaa: Kiina
Kirjoita oma arvostelu tuotteesta Fenix 2.0 -vaporisaattori
Olet arvostelemassa:Fenix 2.0 -vaporisaattori
Rating