Herb Ripper SS - 3-osainen Teräksinen Grinderi

149 €

SKU
ignore-this-102
Ilmainen toimitus

 

Tämä Herb Ripperin 3-osainen ruostumattomasta teräksestä valmistettu grinderi on valmistettu Yhdysvalloissa ja on yksi markkinoiden hienoimmista grindereistä. Vaikka suurin osa muista grindereistä on valmistettu alumiinista tai muovista, tämä on valmistettu 100% markkinoiden hienoimmasta ruostumattomasta teräksestä. Siinä on ote, joka on mukavin mitä olemme koskaan käyttäneet, ja hampaat ovat edelleen yhtä teräviä kuin ensimmäisellä käyttökerralla, jopa yli tuhannen kerran jauhamisen jälkeen.

Herb Ripperin laatua ei voi yliarvioida, ja voit todella tuntea ylivertaisen jauhamiskokemuksen jokaisella väännöllä. Kyllä, se on kallis, mutta se on myös viimeinen grinderi, jonka sinun on koskaan ostettava.

Herb Ripperin 3-osainen ruostumattomasta teräksestä valmistettu grinderi on saatavana kahdessa koossa: keskikokoinen, jonka halkaisija on 5 cm (2"), ja XL-kokoinen, jonka halkaisija on 6,5 cm (2,5").

Miellyttävä ote

Paremman pidon takaamiseksi kannen reuna on rypytetty timanttimuotoihin. Tämä tekee siitä mukavamman kiertää ja saa sen näyttämään ainutlaatuiselta.

Voimakkaat magneetit

Herb Ripperin kaksi ylempää osaa on voimakkaasti magnetisoitu pitämään ne yhdessä, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse koskaan murehtia sitä, että ne vahingossa irtoavat ja arvokkaat yrttisi putoavat.

Veitsenterävät hampaat

Yrttien jauhamisen Herb Ripperissä hoitaa veitsenterävät hampaat. Jokaisella hampaalla on terävä reuna, jotta jauhaminen voidaan aloittaa heti, kun suljet kannen. Terävät hampaat jauhavat vaivattomasti kaikki yrtit läpi muutamassa käänteessä.

Optimoitu höyrystämiseen

Hybridi-jauhatuslevy, laitteen reiällinen osa, on optimoitu yrttien jauhamiseen täydellisen kokoiseksi höyrystämistä varten (keskikokoinen), ja se voidaan helposti poistaa puhdistusta varten.

Tasainen kiertyminen

Muovista valmistettu kitkarengas, kohdassa jossa kansi yhdistyy toiseen kappaleeseen, varmistaa, että kiertyminen sujuu aina sujuvasti. Tämäkin osa voidaan tarvittaessa korvata.

Helppo koota

Toisen ja kolmannen kappaleen yhdessä pitävät kierteet on suunniteltu estämään ristikierteitys, joten ne on helppo koota ja purkaa vain muutamalla kierroksella.

Astianpesukoneen kestävä

Koska Herb Ripper on valmistettu 100% ruostumattomasta teräksestä, voit puhdistaa sen turvallisesti asettamalla sen astianpesukoneeseen. Puhdistaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!