Herb Ripper - 4-osainen Teräksinen Grinderi

Rating:
Herb Ripper - 4-osainen Teräksinen Grinderi 4.7 5

189 €

SKU
ignore-this-63
Ilmainen toimitus

 

Tämä Herb Ripperin 4-osainen ruostumattomasta teräksestä valmistettu grinderi on valmistettu Yhdysvalloissa ja on yksi markkinoiden hienoimmista grindereistä. Vaikka suurin osa muista grindereistä on valmistettu alumiinista tai muovista, tämä on valmistettu 100% markkinoiden hienoimmasta ruostumattomasta teräksestä. Siinä on ote, joka on mukavin mitä olemme koskaan käyttäneet, ja hampaat ovat edelleen yhtä teräviä kuin ensimmäisellä käyttökerralla, jopa yli tuhannen kerran jauhamisen jälkeen.

Herb Ripperin laatua ei voi yliarvioida, ja voit todella tuntea ylivertaisen jauhamiskokemuksen jokaisella väännöllä. Kyllä, se on kallis, mutta se on myös viimeinen grinderi, jonka sinun on koskaan ostettava.

Herb Ripperin 4-osainen ruostumattomasta teräksestä valmistettu grinderi on saatavana kahdessa koossa: keskikokoinen, jonka halkaisija on 5 cm (2"), ja XL-kokoinen, jonka halkaisija on 6,5 cm (2,5").

Miellyttävä ote

Paremman pidon takaamiseksi kannen reuna on rypytetty timanttimuotoihin. Tämä tekee siitä mukavamman kiertää ja saa sen näyttämään ainutlaatuiselta.

Voimakkaat magneetit

Herb Ripperin kaksi ylempää osaa on voimakkaasti magnetisoitu pitämään ne yhdessä, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse koskaan murehtia sitä, että ne vahingossa irtoavat ja arvokkaat yrttisi putoavat.

Veitsenterävät hampaat

Yrttien jauhamisen Herb Ripperissä hoitaa veitsenterävät hampaat. Jokaisella hampaalla on terävä reuna, jotta jauhaminen voidaan aloittaa heti, kun suljet kannen. Terävät hampaat jauhavat vaivattomasti kaikki yrtit läpi muutamassa käänteessä.

Optimoitu höyrystämiseen

Hybridi-jauhatuslevy, laitteen reiällinen osa, on optimoitu yrttien jauhamiseen täydellisen kokoiseksi höyrystämistä varten (keskikokoinen), ja se voidaan helposti poistaa puhdistusta varten.

Tasainen kiertyminen

Muovista valmistettu kitkarengas, kohdassa jossa kansi yhdistyy toiseen kappaleeseen, varmistaa, että kiertyminen sujuu aina sujuvasti. Tämäkin osa voidaan tarvittaessa korvata.

Helppo koota

Toisen ja kolmannen kappaleen yhdessä pitävät kierteet on suunniteltu estämään ristikierteitys, joten ne on helppo koota ja purkaa vain muutamalla kierroksella.

Mukana ruostumaton teräspallo

Jauhamisen jälkeen siitepöly (tunnetaan myös nimellä kief) putoaa seulan läpi lopulliseen siitepölyosastoon, mutta jos haluat lisätä siitepölyn määrää, voit laittaa mukana toimitetun ruostumattomasta teräksestä valmistetun pallon seulan päälle, sulkea grinderin ja ravistaa sitä muutaman kerran. Nyt siitepölyä kerääntyy jauhimen alaosaan!

Siitepöly on helppo kerätä

Herb Ripperin 4-osaisen grinderin pohjassa on sileät kulmat sekä suuri säde, joka mahdollistaa mukana toimitetun kaapimen raaputtaa täydellisesti kaikki viimeiset siitepölypalat erityistilanteita varten.

Astianpesukoneen kestävä

Koska Herb Ripper on valmistettu 100% ruostumattomasta teräksestä, voit puhdistaa sen turvallisesti asettamalla sen astianpesukoneeseen. Puhdistaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Sisältää

  • 4-osainen ruostumattomasta teräksestä valmistettu grinderi
  • Teräspallo
  • Siitepölyn kaavin
Ladataan...
Kirjoita oma arvostelu tuotteesta Herb Ripper - 4-osainen Teräksinen Grinderi