PAX 3 -vaporisaattori

Rating:
4.35

179 € 199 € Sinä säästät: 20 €

SKU
ignore-this-46
Ilmainen toimitus
Setti:
TightVac MiniVac pitää yrtit tuoreena ja hajun sisällä
TightVac - MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Alkuperäinen TightVac MiniVac on paras tapa säilyttää yrttejäsi! Kun olet lisännyt yrtit ja sulkenut kannen, paina painiketta vetääksesi ilma ulos. Yrttisi pysyvät nyt tuoreina, eikä MiniVacista pääse vuotamaan hajua. Avaa painamalla painiketta uudelleen ja poista kansi.

TightVac MiniVacin kapasiteetti on 0,12 L, mikä vastaa noin 10–30 grammaa yrttejä riippuen yrtistä. Innovatiivisen suunnittelun ansiosta se on erittäin vahva, täysin ilmatiivis ja vedenkestävä.

Jokainen BudKup 3.0 voidaan täyttää jopa 0,35 grammalla yrttejä.
PAX - BudKups 3.0 (3 kpl)
18,75 € 25 €

Haluatko parantaa vapo-sessioitasi PAX-vaporisaattoreilla? Tutustu uuteen ja parannettuun BudKups 3.0:aan. Nämä uudelleenkäytettävät kapselit voidaan täyttää jopa 0,35 grammalla yrttejä, ne on valmistettu ruostumattomasta lääketieteellisestä teräksestä ja toimivat sekä yrttiastiana että seulana samanaikaisesti. Kapselit voidaan esitäyttää yrteillä turvallista kuljetusta varten, ja ne on helppo asettaa ja poistaa.

BudKups 3.0 paitsi nopeuttaa lataamista ja pitää vaporisaattorisi puhtaana, ne myös parantavat lämmitystä. Sekä pohjassa että kannessa oleva suuri reikien määrä parantaa ilmavirtausta ja lisää pinta-alaa 170 %, mikä johtaa parempaan vapottamiseen ja nopeampaan lämmitysaikaan.

Jos haluat käyttää BudKupsia 3.0:aa, sinun tarvitsee vain täyttää BudKups yrteilläsi, poistaa metalliverkko PAX-vaporisaattorin uunikammiosta ja korvata se täytetyllä BudKupilla. Nyt olet valmis nauttimaan puhtaasta ja tehokkaasta höyrystämisestä PAX-vapeillasi!

Sisältää:

 • BudKups (3)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: PAX 2 Vaporizer, PAX 3 -vaporisaattori.

PAX-korkit toimitetaan kahden kappaleen paketissa.
PAX-korkit (2kpl)
5,25 € 7 €

Nämä Delta 3D Studiosin vinyyliset PAX-korkit ovat täydellisen kokoisia ja mahtuvat PAX-vaporisaattorin molempiin päihin hajujen piilottamiseksi, sekä iskupuskureina kevyiden putoamisten varalta. Korkit eivät häiritse vaporisaattorin lataamista, mutta sitä ei voida käyttää, kun PAX-vapo on käynnissä.

Huomioi, että korkit ovat tiukkoja ja niitä voi olla vaikea laittaa paikoilleen aluksi. Vinyyli kuitenkin venyy ajan myötä (voit käyttää hiustenkuivaajaa pehmentämään vinyyliä ennen kuin laitat ne ensi kertaa paikoilleen). Korkit on paljon helpompi laittaa paikoilleen / pois muutaman viikon käytön jälkeen. ÄLÄ puhdista isopropyylialkoholilla, koska pitkäaikainen altistuminen voi vahingoittaa vinyyliä.

Sisältää:

 • PAX-korkit (2)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: PAX 2 Vaporizer, PAX 3 -vaporisaattori.

Voit puhdistaa vesipiippu adapterin joko kuumalla vedellä tai isopropyylialkoholilla.
PAX - Vesipiippu adapteri
21,75 € 29 €

Haluatko liittää vesilaitteen PAX-vaporisaattoriin? Hanki sitten tämä Delta 3D Studiosin vesipiippu adapteri, joka on erityisesti suunniteltu sopimaan PAX-vapon suukappaleeseen. Tämä sovitin toimii sekä 14 mm että 18 mm naaraspuolisten vesilaitteiden kanssa.

Vesipiippu adapterin käyttö ja PAX-vaporisaattorisi liittäminen vesilaitteeseen on helpoin tapa parantaa höyrykokemustasi huomattavasti. Se on valmistettu vahvasta silikonikumista ja se voidaan puhdistaa joko kuumalla vedellä tai isopropyylialkoholilla.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: PAX 2 Vaporizer, PAX 3 -vaporisaattori.

Täyttösuppilo on Delta 3D Studiosin muovista valmistama.
PAX - Täyttösuppilo
8,25 € 11 €

Delta 3D Studiosin täyttösuppilo PAX-vaporisaattorille antaa sinun täyttää yrtit suoraan PAXin pesään. Täyttösuppilo sopii täydellisesti ja varmistaa, ettei yrttejä päädy lattialle.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: PAX 2 Vaporizer, PAX 3 -vaporisaattori.

Pidä PAX-vaporisaattorisi huippukunnossa tämän huoltosarjan avulla
PAX - Huoltosarja
14,25 € 19 €

PAXin huoltosarja sisältää kaikki välttämättömät tarvikkeet, jotta voit pitää PAX-vaporisaattorisi täydellisessä toimintakunnossa. Poista tähteet höyrytieltä teräsharjalla ja piippurassilla, jotta höyry pysyy puhtaana ja maukana.

Sisältää:

 • Teräsharja (1)
 • Piippurassi (10)
 • Suojaverkot (3)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: PAX 2 Vaporizer, PAX 3 -vaporisaattori.

PAX - Suojaverkot
PAX - Suojaverkot
9 € 12 €

Joudutko vaihtamaan suojaverkon vai haluatko ylimääräisiä suojaverkkoja PAX-vaporisaattorillesi? Hanki tämä 3-pakkaus suojaverkkoja. Suojaverkkoja käytetään estämään jäämien kertyminen uuniin ja koska ne toimivat vaporisaattorisi suodattimena, ne on vaihdettava säännöllisesti.

Sisältää:

 • Suojaverkot (3)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: PAX 2 Vaporizer, PAX 3 -vaporisaattori.

PAX - Uunin kansi
PAX - Uunin kansi
12 € 16 €

Onko sinun vaihdettava PAX-vaporisaattorisi mukana toimitettu uunin kansi tai haluatko ylimääräisen? Siinä tapauksessa sinun pitää hankkia tämä uunin kansi.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: PAX 2 Vaporizer, PAX 3 -vaporisaattori.

PAX - Litteä suukappale
PAX - Litteät suukappaleet
11,25 € 15 €

Täytyykö sinun vaihtaa PAX -vaporisaattorin mukana toimitettu litteä suukappale vai haluatko muutaman ylimääräisen? Hanki tämä korvaava pakkaus litteitä suukappaleita.

Sisältää:

 • Litteät suukappaleet (2)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: PAX 2 Vaporizer, PAX 3 -vaporisaattori.

PAX - Kohotettu suukappale
PAX - Kohotettu suukappale
11,25 € 15 €

Onko sinun vaihdettava PAX-vaporisaattorisi mukana toimitettu kohotettu suukappale tai haluatko ylimääräisiä? Hanki tämä kohotettujen suukappaleiden vaihtopakkaus.

Sisältää:

 • Kohotetu suukappaleet (2)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: PAX 2 Vaporizer, PAX 3 -vaporisaattori.

On Balance Champion on taskuvaaka, joka voi punnita jopa 500 g 0,01 g:n tarkkuudella
Taskuvaaka - 1000 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Alkuperäinen On Balance -taskuvaaka säilyttää yhä luotettavuutensa ja tarkkuutensa kaikkien näiden vuosien jälkeen. Täydellinen yrttien tai konsentraattien mittaamiseen! On Balance Champion punnitsee jopa 1000 grammaa 0,1 gramman tarkkuudella. Se mahtuu useimpiin taskuihin ja voidaan tuoda mukana!

Kapasiteetti: 1000 g, 35,28 oz
Tarkkuus: 0,1 g, 0,01 oz
Yksiköt: g, oz, dwt, ozt
Automaattinen sammutus: 60 sekuntia
Patterit: 2x AAA patteria (mukana)
Mitat: 118 x 80 x 20 mm
Paino: 140 grammaa

Ominaisuudet

 • Uusin versio! (2021.08)
 • Taskukokoinen
 • Nopea lämpenemisaika (10-20 sekuntia)
 • Yhteenkuuluva älypuhelinsovellus
 • Yhteensopiva yrttien, vahojen ja öljyjen kanssa
 • Värinäpalaute
 • Pikalataus (1 tunti)
 • 10 vuoden takuu

Kenelle PAX 3 on?

Jos etsit tyylikästä, mutta tehokasta vaporisaattoria, joka on sekä helppokäyttöinen että uskomattoman tehokas, PAX 3 on todella erinomainen vaihtoehto. Se tarjoaa valtavan määrän suorituskykyä mukavassa taskukokoisessa muodossaan ja mukana olevalla sovelluksella voit räätälöidä jokaisen vapo-sessiosi. PAX 3 on vaikuttava ja ihanteellinen otettavaksi kodin ulkopuolelle pienen koon ja huomaamattoman ulkomuodon ansiosta.

Nopea lämpenemisaika

Koska PAX 3:lla on edeltäjäänsä verrattuna yli kaksinkertainen lämmitysteho, se pystyy lämpenemään täysin vain 10 - 20 sekunnissa riippuen valitusta lämpötilasta. Se tarjoaa tehokkaan ja luotettavan suorituskyvyn melkein heti, mikä tarkoittaa, että et koskaan jää odottamaan kauan ennen kuin voit aloittaa sessiosi.

Huomaamattoman kokoinen & tyylikäs viimeistely

PAX 3 mahtuu useimpiin taskuihin ja livahtaa huomaamattomasti kämmenelle, joten se on täydellinen käytettäväksi poissa kotoa. Sen tyylikäs mattapinta tarjoaa virkistävän vaihtoehdon monille muille markkinoilla oleville vapoille ja parantaa sen hienovaraisuutta, antaen enemmän mahdollisuuksia vapettamiselle paikoissa, joissa näkyvämpi vapo kiinnittäisi liikaa huomiota. Ulkopinnasta löydät myös LED-merkkivalot, jotka kertovat nykyisen lämpötilan ja akun tilan.

Täysi setti

Kun ostat täyden setin, saat kätevän konsentraatti lisäosan, jonka avulla voit vaivattomasti vaihtaa yrttien ja konsentraattien höyrystämisen välillä. PAX 3:n tehokkaan lämmitysjärjestelmän ansiosta se kykenee höyrystämään molemmat perusteellisesti ilman, että laatu tai maku vaarantuisi.

Täyteen settiin sisältyy myös puoliksi täytetyn uunin kansi, jonka avulla voit pakata uuniin vain puolet normaalista yrttimäärästä ja saada silti samanlaatuista höyryä, jota voisit odottaa tiiviisti pakatusta, täydestä uunista.

Hyödyllisiä ominaisuuksia

PAX 3:n huipputeknologia hyödyntää useita antureita parantaakseen koko vapo-kokemustasi. Kun se on lämmitetty täysin valittuun lämpötilaan, lyhyt värinä antaa sinulle tiedon, että se on nyt valmis tuottamaan maukasta höyryä.

Mikä parasta, sisäänrakennetut liiketunnistimet varmistavat täyden lämmöntuoton vasta silloin, kun tuot vapon huulillesi. Kun lasket sen alas, lämmitysprosessi hidastuu, mikä tarkoittaa, että se tuottaa korkeaa lämpöä vain silloin kun tarvitset sitä, ja siten se voi säästää paljon akunkestoa.

Älypuhelinsovellus

PAX 3:n mukana tuleva sovellus on hyödyllinen ominaisuus, jonka avulla voit räätälöidä vapo-sessiosi koskettamatta itse laitetta. Sovellus on saatavana sekä Apple- että Android-laitteilla, ja sitä voidaan käyttää asettamaan PAX 3 -laitteesi tarkkaan lämpötilaan, muuttamaan LED-näytön väriä ja jopa lukitsemaan laite, jolloin varmistamaan, että se ei käynnisty vahingossa. Myös tämän sovelluksen käyttö on täysin valinnaista, joten voit silti saada kaiken irti PAX 3 -vaporisaattoristasi, vaikka älypuhelimen sovellukset eivät oikein ole sinun juttusi - valinta on sinun!

Huomaa: Marraskuusta 2019 lähtien Apple on rajoittanut vaporisaattori-aiheisia sovelluksia App Storessa, joten jollei sinulla ole aiemmin ladattua PAX -sovelluksen kopiota, et voi hallita PAX 3 -vaporisaattoriasi iPhonella. Voit kuitenkin käyttää verkkosovellusta hallitaksesi PAX 3:a tietokoneella.

Takuu

Kaikki PAX 3 -vaporisaattorit, joita myy PAX Labsin valtuuttama jälleenmyyjä MagicVaporizers, ovat aitoja ja niillä on 10 vuoden takuu, rajoitettuna normaaliin käyttöön.

PAX 3 -vaporisaattori

Sisältö

 • PAX 3 -vaporisaattori
 • Litteä suukappale
 • Kohotettu suukappale
 • Tavallinen uunin kansi
 • Latausjohto
 • Lataustelakka
 • Huoltosarja
 • Konsentraatti lisäosa (Täysi setti)
 • Puoliksi täytetyn uunin kansi (Täysi setti)
 • Suojaverkot (3) (Täysi setti)
 • Monikäyttötyökalu (Täysi setti)
 • Käyttöopas
PAX 3 -vaporisaattori

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 2,1 × 1,9 × 9,8 cm
Paino: 142 g
Lämmitys: Konduktio
Lämmitysaika: 20 sekuntia
Voimanlähde: Akku (3500 mAh)
Lämpötila: 182°C - 215°C
Valmistaja: PAX
Takuu: 10 vuotta
Valmistusmaa: Kiina
Write your own review about PAX 3 -vaporisaattori
Olet arvostelemassa:PAX 3 -vaporisaattori
Rating