COVID-19 ei vaikuta varastomme toimintaan. Toimitusaika on 1-3 arkipäivää.

PAX 3 -vaporisaattori - Täysi setti

Rating:
4.35

249 €

SKU
ignore-this-46
Uusin versio! (2020.09)
On Balance Champion on taskuvaaka, joka voi punnita jopa 500 g 0,01 g:n tarkkuudella
Taskuvaaka - 500 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Alkuperäinen On Balance -taskuvaaka säilyttää yhä luotettavuutensa ja tarkkuutensa kaikkien näiden vuosien jälkeen. Täydellinen yrttien tai konsentraattien mittaamiseen! On Balance Champion punnitsee jopa 500 grammaa 0,1 gramman tarkkuudella. Se mahtuu useimpiin taskuihin ja voidaan tuoda mukana!

Kapasiteetti: 500 g, 17,64 oz
Tarkkuus: 0,1 g, 0,01 oz
Yksiköt: g, oz, dwt, ozt
Automaattinen sammutus: 60 sekuntia
Patterit: 2x AAA patteria (mukana)
Mitat: 118 x 80 x 20 mm
Paino: 140 grammaa

Pidä PAX-vaporisaattorisi huippukunnossa tämän huoltosarjan avulla
PAX - Huoltosarja
14,25 € 19 €

PAXin huoltosarja sisältää kaikki välttämättömät tarvikkeet, jotta voit pitää PAX-vaporisaattorisi täydellisessä toimintakunnossa. Poista tähteet höyrytieltä teräsharjalla ja piippurassilla, jotta höyry pysyy puhtaana ja maukana.

Sisältää:

 • Teräsharja (1)
 • Piippurassi (10)
 • Suojaverkot (3)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: PAX 2 Vaporizer, PAX 3 -vaporisaattori - Täysi setti.

PAX - Suojaverkot
PAX - Suojaverkot
9 € 12 €

Joudutko vaihtamaan suojaverkon vai haluatko ylimääräisiä suojaverkkoja PAX-vaporisaattorillesi? Hanki tämä 3-pakkaus suojaverkkoja. Suojaverkkoja käytetään estämään jäämien kertyminen uuniin ja koska ne toimivat vaporisaattorisi suodattimena, ne on vaihdettava säännöllisesti.

Sisältää:

 • Suojaverkot (3)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: PAX 2 Vaporizer, PAX 3 -vaporisaattori - Täysi setti.

PAX - Uunin kansi
PAX - Uunin kansi
12 € 16 €

Onko sinun vaihdettava PAX-vaporisaattorisi mukana toimitettu uunin kansi tai haluatko ylimääräisen? Siinä tapauksessa sinun pitää hankkia tämä uunin kansi.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: PAX 2 Vaporizer, PAX 3 -vaporisaattori - Täysi setti.

PAX -vaporisaattorin puoliksi täytetyn uunin kannella voit höyrystää vähemmän yrttejä per sessio
PAX - Puoliksi täytetyn uunin kansi
11,25 € 15 €

Puoliksi täytetyn uunin kansi sisältää syvemmän uunin kannen, jonka avulla voit höyrystää vähemmän yrttejä sessiota kohden. Se korvaa yksikkosi pohjakannen ja vähentää uunin koon puoleen kapasiteettiin.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: PAX 2 Vaporizer, PAX 3 -vaporisaattori - Täysi setti.

PAX - Litteä suukappale
PAX - Litteät suukappaleet
11,25 € 15 €

Täytyykö sinun vaihtaa PAX -vaporisaattorin mukana toimitettu litteä suukappale vai haluatko muutaman ylimääräisen? Hanki tämä korvaava pakkaus litteitä suukappaleita.

Sisältää:

 • Litteät suukappaleet (2)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: PAX 2 Vaporizer, PAX 3 -vaporisaattori - Täysi setti.

PAX - Kohotettu suukappale
PAX - Kohotettu suukappale
11,25 € 15 €

Onko sinun vaihdettava PAX-vaporisaattorisi mukana toimitettu kohotettu suukappale tai haluatko ylimääräisiä? Hanki tämä kohotettujen suukappaleiden vaihtopakkaus.

Sisältää:

 • Kohotetu suukappaleet (2)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: PAX 2 Vaporizer, PAX 3 -vaporisaattori - Täysi setti.

Ominaisuudet

 • Taskukokoinen
 • Nopea lämpenemisaika (10-20 sekuntia)
 • Yhteenkuuluva älypuhelinsovellus
 • Yhteensopiva yrttien, vahojen ja öljyjen kanssa
 • Värinäpalaute
 • Pikalataus (1 hour)
 • 10 vuoden takuu

Kenelle PAX 3 on?

Jos etsit tyylikästä, mutta tehokasta vaporisaattoria, joka on sekä helppokäyttöinen että uskomattoman tehokas, PAX 3 on todella erinomainen vaihtoehto. Se tarjoaa valtavan määrän suorituskykyä mukavassa taskukokoisessa muodossaan ja mukana olevalla sovelluksella voit räätälöidä jokaisen vapo-sessiosi. PAX 3 on vaikuttava ja ihanteellinen otettavaksi kodin ulkopuolelle pienen koon ja huomaamattoman ulkomuodon ansiosta.

Nopea lämpenemisaika

Koska PAX 3:lla on edeltäjäänsä verrattuna yli kaksinkertainen lämmitysteho, se pystyy lämpenemään täysin vain 10 - 20 sekunnissa riippuen valitusta lämpötilasta. Se tarjoaa tehokkaan ja luotettavan suorituskyvyn melkein heti, mikä tarkoittaa, että et koskaan jää odottamaan kauan ennen kuin voit aloittaa sessiosi.

Huomaamattoman kokoinen & tyylikäs viimeistely

PAX 3 mahtuu useimpiin taskuihin ja livahtaa huomaamattomasti kämmenelle, joten se on täydellinen käytettäväksi poissa kotoa. Sen tyylikäs mattapinta tarjoaa virkistävän vaihtoehdon monille muille markkinoilla oleville vapoille ja parantaa sen hienovaraisuutta, antaen enemmän mahdollisuuksia vapettamiselle paikoissa, joissa näkyvämpi vapo kiinnittäisi liikaa huomiota. Ulkopinnasta löydät myös LED-merkkivalot, jotka kertovat nykyisen lämpötilan ja akun tilan.

Täysi setti

Kun ostat täyden setin, saat kätevän konsentraatti lisäosan, jonka avulla voit vaivattomasti vaihtaa yrttien ja konsentraattien höyrystämisen välillä. PAX 3:n tehokkaan lämmitysjärjestelmän ansiosta se kykenee höyrystämään molemmat perusteellisesti ilman, että laatu tai maku vaarantuisi.

Täyteen settiin sisältyy myös puoliksi täytetyn uunin kansi, jonka avulla voit pakata uuniin vain puolet normaalista yrttimäärästä ja saada silti samanlaatuista höyryä, jota voisit odottaa tiiviisti pakatusta, täydestä uunista.

Hyödyllisiä ominaisuuksia

PAX 3:n huipputeknologia hyödyntää useita antureita parantaakseen koko vapo-kokemustasi. Kun se on lämmitetty täysin valittuun lämpötilaan, lyhyt värinä antaa sinulle tiedon, että se on nyt valmis tuottamaan maukasta höyryä.

Mikä parasta, sisäänrakennetut liiketunnistimet varmistavat täyden lämmöntuoton vasta silloin, kun tuot vapon huulillesi. Kun lasket sen alas, lämmitysprosessi hidastuu, mikä tarkoittaa, että se tuottaa korkeaa lämpöä vain silloin kun tarvitset sitä, ja siten se voi säästää paljon akunkestoa.

Älypuhelinsovellus

PAX 3:n mukana tuleva sovellus on hyödyllinen ominaisuus, jonka avulla voit räätälöidä vapo-sessiosi koskettamatta itse laitetta. Sovellus on saatavana sekä Apple- että Android-laitteilla, ja sitä voidaan käyttää asettamaan PAX 3 -laitteesi tarkkaan lämpötilaan, muuttamaan LED-näytön väriä ja jopa lukitsemaan laite, jolloin varmistamaan, että se ei käynnisty vahingossa. Myös tämän sovelluksen käyttö on täysin valinnaista, joten voit silti saada kaiken irti PAX 3 -vaporisaattoristasi, vaikka älypuhelimen sovellukset eivät oikein ole sinun juttusi - valinta on sinun!

Huomaa: Marraskuusta 2019 lähtien Apple on rajoittanut vaporisaattori-aiheisia sovelluksia App Storessa, joten jollei sinulla ole aiemmin ladattua PAX -sovelluksen kopiota, et voi hallita PAX 3 -vaporisaattoriasi iPhonella. Voit kuitenkin käyttää verkkosovellusta hallitaksesi PAX 3:a tietokoneella.

Takuu

Kaikki PAX 3 -vaporisaattorit, joita myy PAX Labsin valtuuttama jälleenmyyjä MagicVaporizers, ovat aitoja ja niillä on 10 vuoden takuu, rajoitettuna normaaliin käyttöön.

PAX 3 -vaporisaattori - Täysi setti

Sisältö

 • PAX 3 -vaporisaattori
 • Konsentraatti lisäosa
 • Litteä suukappale
 • Kohotettu suukappale
 • Tavallinen uunin kansi
 • Puoliksi täytetyn uunin kansi
 • Suojaverkot (3)
 • Latausjohto
 • Lataustelakka
 • Huoltosarja
 • Monikäyttötyökalu
 • Käyttöopas
PAX 3 -vaporisaattori - Täysi setti

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 2,1 x 1,9 x 9,8 cm
Paino: 142 g
Lämmitys: Konduktio
Lämmitysaika: 20 sekuntia
Voimanlähde: Akku (3500 mAh)
Lämpötila: 182°C - 215°C
Valmistaja: PAX Labs
Takuu: 10 vuotta
Valmistusmaa: Kiina
Olet arvostelemassa:PAX 3 -vaporisaattori - Täysi setti
Rating