PAX Plus

Rating:
PAX Plus 4.5 5

209 € 249 € Sinä säästät: 40 €

SKU
ignore-this-115
Ilmainen toimitus
Katso lisää grindereitä
Näytä lisää lisätarvikkeita

Ominaisuudet

 • Uusin versio (2024.05)
 • Huomaamaton, kestävä ja älykäs muotoilu
 • Säädettävä kulhon koko (0,25-0,5 g)
 • Neljä kokemustilaa: Stealth, Efficiency, Flavour ja Boost.
 • Uusi 3D-uuniseula, joka on helpompi irrottaa
 • Kuumenee alle 30 sekunnissa
 • Jopa 2 tunnin akunkesto
 • Toimii sekä yrttien että tiivisteiden kanssa
 • Parannettu monitoimityökalu
 • 10 vuoden takuu

Kenelle PAX Plus on tarkoitettu?

Viime vuosikymmenen aikana PAX Labs on tullut tunnetuksi tehokkaista ja kestävistä konduktiolämmitteisistä vaporisaattoreista, eikä PAX Plus ole poikkeus. PAX Plussassa on sama ikoninen ja minimalistinen muotoilu kuin aiemmissa PAX-malleissa, eikä sen pinnalla ole painikkeita lukuun ottamatta neljää terälehden muotoista LED-valoa edessä ja magneettista latausliitintä takana.

Jos olet henkilö, joka arvostaa kannettavuuden ja huomaamattomuuden yhdistelmää, tulet myös nauttimaan PAX Plussasta, sillä se on vain vajaan 10 senttimetrin pituinen ja kätkeytyy helposti kämmeneen tai taskuun.

Maukasta höyryä alle 30 sekunnissa

PAX Plussan konduktiolämmityksen tuottama höyry on tasaisen voimakasta ja maukasta, ja koska se kuumenee alle 30 sekunnissa, voit aloittaa istunnot nopeasti.

Vaikka höyryn laatu ei ole yhtä hyvä kuin suuremmissa vaporisaattoreissa (kuten Mighty Plus tai Tinymight 2), PAX Plus päihittää helposti useimmat pienikokoiset vaporisaattorit.

Uudet vape-kokemustilat

Toisin kuin perinteisissä vaporisaattoreissa, joissa lämpötila asetetaan manuaalisesti, PAX Plussassa on neljä ainutlaatuista kokemustilaa: Stealth, Efficiency, Flavour ja Boost.

Voit vaihtaa tilaa pitämällä painiketta painettuna, kunnes valot (terälehdet) vaihtuvat haluamaasi tilaan.

Stealth-tila (yksi palava terälehti) on tarkoitettu niihin tilanteisiin, joissa sinun on oltava huomaamaton. Kun tämä tila on aktiivinen, LEDit himmenevät ja lämmitys säädetään minimoimaan näkyvä höyry.

Efficiency-tila (kaksi palavaa terälehteä) taas on tarkoitettu hitaita ja rentouttavia istuntoja varten. Tämä tila on tarkoitettu yrttien täydelliseen uuttamiseen, mutta hitaaseen tahtiin.

Flavour-tila (kolme palavaa terälehteä) tuottaa kaikista tiloista voimakkaimman maun. Jos nautit yrttilajikkeiden välisistä hienovaraisista makueroista, tämä tila on tehty sinua varten.

Boost-tila (neljä palavaa terälehteä) on tarkoitettu intensiivisiin ja nopeisiin sessioihin. Tässä tilassa saavutetaan korkeammat lämpötilat, joita tarvitaan maksimaaliseen höyryntuotantoon. Tämä tila toimii myös parhaiten tiivisteiden kanssa, kun käytät tiivisteen lisäosaa.

Säädettävä uunin koko

PAX Plussassa voit säätää uunin kokoa, sillä siinä on kaksi erilaista uunin kantta. Normaali uunin kansi sopii täydellisesti, kun haluat pakata täyden uunin (0,5 g) pitkää sessiota varten tai jaettavaksi ystävien kanssa.

Puolikkaan uunin kannen avulla voit kutistaa uunin puoleen normaalista koosta, mikä sopii täydellisesti mikroannosteluun ja yrttien säilyttämiseen. Kannet ovat magneettisia, mikä takaa, että ne pysyvät tukevasti paikoillaan käytön aikana.

Älykäs valmiustila

Toisin kuin useimmat yrttivaporisaattorit, jotka ajoittavat sessiot vain viideksi minuutiksi ennen kuin ne sammuvat automaattisesti, PAX Plus antaa sinun nauttia sessiostasi niin kauan kuin haluat huulten tunnistustekniikan ja sisäänrakennetun kiihtyvyysanturin ansiosta.

Jos satut unohtamaan sammuttaa PAX Plussan sen jälkeen, kun olet lopettanut, sinun ei silti tarvitse olla huolissasi. Jos vaporisaattori jää käyttämättömäksi, se siirtyy automaattisesti valmiustilaan, mikä ilmaistaan sinisin sykkivin valoin. Yhden minuutin käyttämättömyyden jälkeen lämmitin kytkeytyy pois päältä, ja kahden minuutin käyttämättömyyden jälkeen se sammuu.

Kaksi erilaista suukappaletta

PAX Plus -mallissa on kaksi suukappalevaihtoehtoa: litteä suukappale ja korotettu suukappale. Litteä suukappale on tasainen laitteen yläreunan kanssa, ja siinä on pieni rako, johon voit asettaa huulet sisäänhengitystä varten.

Korotettu suukappale on suunniteltu tuottamaan tasaisempaa ja viileämpää höyryä. Useimmat käyttäjät pitävät sitä mukavampana käyttää, mutta se vähentää hieman höyryn tuotantoa.

Sekä yrtteihin että tiivisteisiin

PAX Plus on monipuolinen vaporisaattori, jonka avulla voit käyttää sekä yrttejä että tiivisteitä. Mukana tulevan tiivisteinsertin avulla voit helposti vaihtaa yrttien ja tiivisteiden välillä ilman, että sinun tarvitsee vaihtaa vaporisaattoria.

On kuitenkin syytä huomata, että vaikka PAX Plus pystyy höyrystämään tiivisteet, siihen on olemassa paremmin soveltuvia vaporisaattoreita. Jos käytät tiivisteitä vain satunnaisesti, PAX Plussan ominaisuudet riittävät, mutta jos haluat nauttia tiivisteitä usein, suosittelemme käyttämään erityisesti tiivisteitä varten suunniteltua vaporisaattoria.

Jopa 2 tunnin akkukesto

PAX Plus on varustettu sisäänrakennetulla 3300 mAh:n akulla, joka tarjoaa täydellä latauksella jopa kaksi tuntia käyttöaikaa alhaisimmassa kokemustilassa (stealth). Jos pidät intensiivisemmistä kokemustiloista, istuntoaika lyhenee tilan mukaan.

Kun on aika ladata, sinun tarvitsee vain kytkeä kaapeli ja kiinnittää magneettinen latausteline PAX Plus -laitteen takaosaan. Latausaika tyhjästä akusta täyteen on kahdesta kolmeen tuntia.

Vähemmän ylläpitoa

Aiempiin julkaistuihin PAX-vaporisaattoreihin verrattuna PAX Plus on helpompi puhdistaa, joten voit käyttää enemmän aikaa vaporisaattorista nauttimiseen ja vähemmän aikaa huoltoon. Tämä on suurimmaksi osaksi päivitetyn 3D-uuniseulan ansiota, joka sekä parantaa ilmavirtaa että on helpompi irrottaa syväpuhdistusta varten.

Uunin puhtaana pitämistä helpottavat puhdistusharja ja uudelleen suunniteltu monitoimityökalu, joka sopii erinomaisesti materiaalin pakkaamiseen ja poistamiseen PAX Plussan ja PAX Minin uuneista.

Takuu

Kaikki PAX Labsin tuotteiden valtuutetun jakelijan MagicVaporizersin myymät PAX Plus -vaporisaattorit ovat aitoja ja niillä on 10 vuoden takuu, joka on rajoitettu normaaliin käyttöön.

PAX Plus

Sisältö

 • PAX Plus -vaporisaattori
 • Litteä suukappale
 • Korotettu suukappale
 • 3D-uuniseulat (3)
 • Uunin kansi
 • Puolikas uunin kansi
 • Tiivisteinsertti
 • Monitoimityökalu
 • Puhdistusharja
 • USB-laturi
 • Käyttöohjeet
PAX Plus

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 3.1 × 2.2 × 9.8 cm
Paino: 91 g
Lämmitys: Konduktio
Lämmitysaika: Alle 30 sekuntia
Voimanlähde: Akku (3300 mAh)
Valmistaja: PAX
Takuu: 10 vuotta
Valmistusmaa: Kiina

Muut höyrystimet merkiltä PAX

 1. PAX 3 -vaporisaattori
  Rating:
  PAX 3 -vaporisaattori

  179 € 249 €

  • 15 sekunnin lämepenemisaika
  • Huomaamaton ja taskukokoinen
  • 10 vuoden takuu
 2. PAX Mini - Small
  Rating:
  (6)
  PAX Mini

  139 € 149 €

  • Helppokäyttöinen
  • Kuumenee alle 30 sekunnissa
  • Erittäin kannettava
Ladataan...
Kirjoita oma arvostelu tuotteesta PAX Plus