Wolkenkraft FX Mini

Rating:
4.65

99 €

SKU
ignore-this-62
Ilmainen toimitus
TightVac MiniVac pitää yrtit tuoreena ja hajun sisällä
TightVac - MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Alkuperäinen TightVac MiniVac on paras tapa säilyttää yrttejäsi! Kun olet lisännyt yrtit ja sulkenut kannen, paina painiketta vetääksesi ilma ulos. Yrttisi pysyvät nyt tuoreina, eikä MiniVacista pääse vuotamaan hajua. Avaa painamalla painiketta uudelleen ja poista kansi.

TightVac MiniVacin kapasiteetti on 0,12 L, mikä vastaa noin 10–30 grammaa yrttejä riippuen yrtistä. Innovatiivisen suunnittelun ansiosta se on erittäin vahva, täysin ilmatiivis ja vedenkestävä.

Wolkenkraft FX Minille tehty bubbleri on valmistettu boorisilikaattilasista.
Wolkenkraft FX Mini - Lasibubbleri
18,75 € 25 €

Tämä lasibubbleri on kehitetty erityisesti Wolkenkraft FX Mini -vaporisaattoria varten, ja sen avulla voit suodattaa höyryn veden läpi, jotta siitä tulee sekä viileämpi että puhtaampi. Sen käyttämiseksi sinun tarvitsee vain poistaa suukappale ja korvata se vedellä täytetyllä lasibubblerilla. Olet nyt valmis nauttimaan vedellä suodatetusta höyrystä Wolkenkraft FX Minillä!

Sisältää:

 • Lasibubbleri (1)
 • Tiivisterengas (1)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Wolkenkraft FX Mini.

Teräskapseli yrteille avulla voit valmistella annoksia Wolkenkraft-vaporisaattorillesi.
Wolkenkraft - Teräskapseli yrteille
3,75 € 5 €

Teräskapselilla yrteille voit valmistella annoksia Wolkenkraft-vaporisaattorillesi. Kapseli auttaa myös pitämään kammion puhtaana, koska yrtit eivät koskaan poistu kapselista.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Wolkenkraft ÄRiS ja Wolkenkraft FX Mini.

Teräskapseli konsentraateille antaa sinun höyrystää vahaa ja öljyä Wolkenkraft-vaporisaattorillasi.
Wolkenkraft - Teräskapseli konsentraateille
3,75 € 5 €

Haluatko höyrystää konsentraatteja, kuten vahaa tai öljyä, Wolkenkraft-vaporisaattorillasi? Sitten sinun tulisi käyttää tätä teräskapselia konsentraateille (tai myös myymämme kvartsinen). Sinun tarvitsee vain täyttää kapseli, kytkeä se Wolkenkraft-vaporisaattorisi kammioon ja olet valmis höyrystämään konsentraattisi.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Wolkenkraft ÄRiS ja Wolkenkraft FX Mini.

Höyrystä konsentraatteja Wolkenkraft-vaporisaattorillasi helposti tämän kvartsikapselin avulla.
Wolkenkraft - Kvartsikapseli konsentraateille
5,25 € 7 €

Kvartsikapseli konsentraateille (tai myös myymämme teräksinen) avulla voit höyrystää konsentraatteja, kuten öljyjä ja vahoja, Wolkenkraft-vaporisaattorilla.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Wolkenkraft ÄRiS ja Wolkenkraft FX Mini.

Wolkenkraft Ärisin ja Wolkenkraft FX Minin suukappaleen verkkosetti sisältää kaksi verkkoa.
Wolkenkraft - Suukappaleen verkot
3,75 € 5 €

Pidä Wolkenkraft-vaporisaattorisi puhtaana vaihtamalla suukappaleen verkko ja varmista, että saat niin maukasta ja puhdasta höyryä kuin voi olla.

Sisältää:

 • Suukappaleen verkot (2)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Wolkenkraft ÄRiS ja Wolkenkraft FX Mini.

Kiinnitä täyttötyökalu Wolkenkraft-vaporisaattoriisi ja työnnä yrtit kaapimen avulla kammioon.
Wolkenkraft - Täyttötyökalu
4,50 € 6 €

Täyttötyökalun avulla Wolkenkraft-vaporisaattori on helppo täyttää yrteillä läikytämättä. Sinun tarvitsee vain kiinnittää työkalu kammioon, laittaa yrtit sen päälle ja käyttää mukana toimitettua kaavinta työntämään yrtit kammioon.

Tarkoitettu käyttäväksi yhdessä: Wolkenkraft ÄRiS ja Wolkenkraft FX Mini.

Pölysuojus kiinnittyy suukappaleen yläosaan estääkseen pölyn pääsyn suukappaleeseen ja kammioon.
Wolkenkraft FX Mini - Pölysuojus
3,75 € 5 €

Suojaa Wolkenkraft FX Mini likaantumiselta kun et käytä sitä tällä pölysuojuksella. Se kiinnittyy suukappaleen yläosaan ja varmistaa, että kaikki on puhtaana, kun seuraavan kerran haluat käyttää sitä.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Wolkenkraft FX Mini.

Musta suukappale on valmistettu paksusta lasista, aivan kuten Wolkenkraft FX Minin alkuperäinen suukappale.
Wolkenkraft FX Mini - Musta suukappale
6 € 8 €

Tarvitsetko uuden suukappaleen Wolkenkraft FX Mini -vaporisaattorillesi? Tämä musta suukappale on lähes identtinen mukana toimitetun kanssa, ainoa ero on, että tämä on täysin musta.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Wolkenkraft FX Mini.

Tämä läpinäkyvä suukappale on identtinen Wolkenkraft FX Minin mukana toimitetun suukappaleen kanssa.
Wolkenkraft FX Mini - Läpinäkyvä suukappale
5,25 € 7 €

Tämä läpinäkyvä suukappale on varaosa Wolkenkraft FX Mini -vaporisaattoriin, jos tarvitset uuden suukappaleen tai haluat ylimääräisen. Se on valmistettu paksusta korkealaatuisesta lasista ja on identtinen laitteen mukana toimitetun lasin kanssa.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Wolkenkraft FX Mini.

Silikonirengas, johon on kiinnitetty suukappaleen verkko.
Wolkenkraft FX Mini - Silikonirengas suukappaleen verkolla
3,75 € 5 €

Tämä silikonirengas suukappaleen verkolla on identtinen Wolkenkraft FX Minin mukana toimitetun renkaan kanssa, joka sijaitsee suukappaleen ja kammion välissä.

Sisältää:

 • Silikonirengas (1)
 • Suukappaleen verkko(1)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Wolkenkraft FX Mini.

Wolkenkraft-kapselisäiliö on helppo kiinnittää mihin tahansa avaimenperään.
Wolkenkraft - Kapselisäiliö
6,75 € 9 €

Wolkenkraft-vaporisaattorin kapselisäiliöön mahtuu kaksi teräskapselia ja se voidaan helposti kiinnittää mihin tahansa avaimenperään. Kapselit eivät sisälly pakkaukseen.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Wolkenkraft ÄRiS ja Wolkenkraft FX Mini.

On Balance Champion on taskuvaaka, joka voi punnita jopa 500 g 0,01 g:n tarkkuudella
Taskuvaaka - 1000 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Alkuperäinen On Balance -taskuvaaka säilyttää yhä luotettavuutensa ja tarkkuutensa kaikkien näiden vuosien jälkeen. Täydellinen yrttien tai konsentraattien mittaamiseen! On Balance Champion punnitsee jopa 1000 grammaa 0,1 gramman tarkkuudella. Se mahtuu useimpiin taskuihin ja voidaan tuoda mukana!

Kapasiteetti: 1000 g, 35,28 oz
Tarkkuus: 0,1 g, 0,01 oz
Yksiköt: g, oz, dwt, ozt
Automaattinen sammutus: 60 sekuntia
Patterit: 2x AAA patteria (mukana)
Mitat: 118 x 80 x 20 mm
Paino: 140 grammaa

Ominaisuudet

 • Uusin versio! (2021.09)
 • Konvektiolämmitystekniikka
 • Nopea lämmitysaika (30 sekuntia)
 • Sessioajastin
 • Kirkas OLED-näyttö
 • Tarkka lämpötilan säätö (160--221 °C)
 • Voi höyrystää yrttejä, vahaa ja öljyä
 • Huomaamaton, kevyt muotoilu (136 g)

Kenelle Wolkenkraft FX Mini on?

Wolkenkraft FX Mini on Saksassa suunniteltu edullinen, erittäin kannettava konvektiovaporisaattori, jolla on erinomainen suorituskyky. Se on pieni, tehokas ja on täynnä ominaisuuksia, mutta toimii silti luotettavasti. FX Mini on täydellinen vapo niille, jotka haluavat kokea todellisen konvektiolämmityksen, ja vankka, edullinen vaihtoehto kaikille, jotka ottavat vapettamisen vakavasti.

Puhdas ja maukas höyry

Wolkenkraft FX Minin konvektiolämmitysjärjestelmä uuttaa kammion kokonaan muutamassa minuutissa. Koska mikään materiaali ei koske lämmityselementtejä, palamista ei tapahdu, vaan vain ilma lämmittää materiaalin, mikä varmistaa, että syntyy vain puhdasta ja maukasta höyryä. Ilmareitti on eristetty elektroniikasta, ja ilmaa on mukava imaista.

Erittäin kannettava

Wolkenkraft FX Mini ei ole vain pieni - se on yksi pienimmistä vaporisaattoreista valikoimassamme, jonka koko on 5,1 x 7,6 x 2,5 cm ja paino vain 136 grammaa. Se on helppo piilottaa kämmeneen tai tuoda mukana taskussa, ja se on rakennettu kestämään.

Hyvä akunkesto

1600 mAh akulla on 30-40 minuutin käyttöaika, joka riittää kuudesta kahdeksaan neljän minuutin jaksoon käytetystä lämpötilasta riippuen. Suurinta osaa tämän kokoisia vaporisaattoreita voidaan käyttää vain kolmesta neljään käyttökertaan, ennen kuin ne tarvitsevat latausta, mutta Wolkenkraft FX Miniä voidaan käyttää paljon pidempään!

30 sekunnin lämmitysaika

Wolkenkraft FX Mini on valmis höyrystämään vain 25-30 sekunnissa käytetystä lämpötilasta ja akun varaustasosta riippuen. Kun se on valmis, voit imeä höyryä jatkuvasti neljä minuuttia, kunnes istunnon ajastin tulee täyteen (jatkettavissa painamalla virtapainiketta). Tämä tarkoittaa, että voit pitää nopean session missä tahansa tai jopa käyttää sitä yhtä nopeaa hittiä varten ja laittaa sitten takaisin taskuusi.

Helppokäyttöiset painikkeet

Helposti käytettävä Wolkenkraft FX Mini on täydellinen vaporisaattori jaettavaksi, tai rentoutua itseksesi. Siinä on kolme painiketta, jotka toimivat kuten pitäisi - kytke se päälle kolmella napsautuksella isoa painiketta, valitse kahdella muulla painikkeella suosikkilämpötilasi 160-221 °C välillä ja odota. Se ei tule siitä helpommaksi!

Kirkas OLED-näyttö

Wolkenkraft FX Mini on varustettu suurella, valoisalla ja kristallinkirkkaalla OLED-näytöllä, joka näyttää akun varaustason, asetetun lämpötilan, nykyisen lämpötilan ja session ajastimen. Sessio kestää 240 sekuntia (4 minuuttia), jonka jälkeen FX Mini sammuu automaattisesti. Käynnistä se uudelleen ja käynnistä uusi sessio painamalla virtapainiketta 5 kertaa uudelleen.

Laadukkaat osat

Yrttiesi ja höyryn kanssa kosketuksiin tulevat Wolkenkraft FX Minin osat valitaan huolellisesti maksimaalisen puhtauden ja maun saavuttamiseksi. Kammio on valmistettu titaanista, joka on helppo puhdistaa ja johon mahtuu 0,2 grammaa kuivaa yrttiä. Höyryn imemiseen käytetään laajennettavaa suukappaletta, joka on valmistettu elintarvikekelpoisesta Pyrex-lasista.

Ei vain yrteille

If you want to enjoy concentrates such as oil and waxes with the Wolkenkraft FX Mini, all you have to do is use the included concentrate capsule. Start by adding your concentrate to the capsule, insert the capsule in the chamber and then attach the mouthpiece. You are now ready to vape concentrates!

Jos haluat nauttia konsentraateista, kuten öljystä ja vahoista, Wolkenkraft FX Minin kanssa, sinun tarvitsee vain käyttää mukana olevaa konsentraattikapselia. Aloita lisäämällä konsentraatti kapseliin, työnnä kapseli kammioon ja kiinnitä sitten suukappale. Olet nyt valmis vapettamaan konsentraatteja!

Takuu

Kaikki Wolkenkraftin valtuuttaman jälleenmyyjän MagicVaporizersin myymät Wolkenkraft FX Mini -vaporisaattorit ovat täysin aitoja, ja niillä on yhden vuoden takuu, rajoitettu normaaliin käyttöön.

Wolkenkraft FX Mini

Sisältö

 • Wolkenkraft FX Mini -vaporisaattori
 • Kvartsikapseli konsentraateille
 • Suukappaleen verkko
 • Täyttötyökalu
 • Pinsetit
 • Micro-USB-latausjohto
 • Puhdistusharja
 • Puhdistuspyyhkeet (2)
 • Käyttöopas
Wolkenkraft FX Mini

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 5,1 × 2,5 × 7,6 cm
Paino: 135 g
Lämmitys: Konvektio
Lämmitysaika: 30 sekuntia
Voimanlähde: Akku (1600 mAh)
Lämpötila: 160°C - 221°C
Valmistaja: Wolkenkraft
Takuu: 1 vuosi
Kirjoita oma arvostelu tuotteesta Wolkenkraft FX Mini
Olet arvostelemassa:Wolkenkraft FX Mini
Rating