Wolkenkraft ÄRiS

Rating:
4.55

149 €

SKU
ignore-this-64
Ilmainen toimitus
TightVac MiniVac pitää yrtit tuoreena ja hajun sisällä
TightVac - MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Alkuperäinen TightVac MiniVac on paras tapa säilyttää yrttejäsi! Kun olet lisännyt yrtit ja sulkenut kannen, paina painiketta vetääksesi ilma ulos. Yrttisi pysyvät nyt tuoreina, eikä MiniVacista pääse vuotamaan hajua. Avaa painamalla painiketta uudelleen ja poista kansi.

TightVac MiniVacin kapasiteetti on 0,12 L, mikä vastaa noin 10–30 grammaa yrttejä riippuen yrtistä. Innovatiivisen suunnittelun ansiosta se on erittäin vahva, täysin ilmatiivis ja vedenkestävä.

Wolkenkraft ÄRiSille tehty bubbleri on valmistettu boorisilikaattilasista.
Wolkenkraft ÄRiS - Lasibubbleri
18,75 € 25 €

Tämä lasibubbleri on kehitetty erityisesti Wolkenkraft ÄRiS -vaporisaattoria varten, ja sen avulla voit suodattaa höyryn veden läpi, jotta siitä tulee sekä viileämpi että puhtaampi. Sen käyttämiseksi sinun tarvitsee vain poistaa suukappale ja korvata se vedellä täytetyllä lasibubblerilla. Olet nyt valmis nauttimaan vedellä suodatetusta höyrystä Wolkenkraft ÄRiSillä!

Sisältää:

 • Lasibubbleri (1)
 • Tiivisterengas (1)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Wolkenkraft ÄRiS.

Teräskapseli yrteille avulla voit valmistella annoksia Wolkenkraft-vaporisaattorillesi.
Wolkenkraft - Teräskapseli yrteille
3,75 € 5 €

Teräskapselilla yrteille voit valmistella annoksia Wolkenkraft-vaporisaattorillesi. Kapseli auttaa myös pitämään kammion puhtaana, koska yrtit eivät koskaan poistu kapselista.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Wolkenkraft ÄRiS ja Wolkenkraft FX Mini.

Teräskapseli konsentraateille antaa sinun höyrystää vahaa ja öljyä Wolkenkraft-vaporisaattorillasi.
Wolkenkraft - Teräskapseli konsentraateille
3,75 € 5 €

Haluatko höyrystää konsentraatteja, kuten vahaa tai öljyä, Wolkenkraft-vaporisaattorillasi? Sitten sinun tulisi käyttää tätä teräskapselia konsentraateille (tai myös myymämme kvartsinen). Sinun tarvitsee vain täyttää kapseli, kytkeä se Wolkenkraft-vaporisaattorisi kammioon ja olet valmis höyrystämään konsentraattisi.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Wolkenkraft ÄRiS ja Wolkenkraft FX Mini.

Höyrystä konsentraatteja Wolkenkraft-vaporisaattorillasi helposti tämän kvartsikapselin avulla.
Wolkenkraft - Kvartsikapseli konsentraateille
5,25 € 7 €

Kvartsikapseli konsentraateille (tai myös myymämme teräksinen) avulla voit höyrystää konsentraatteja, kuten öljyjä ja vahoja, Wolkenkraft-vaporisaattorilla.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Wolkenkraft ÄRiS ja Wolkenkraft FX Mini.

Kiinnitä täyttötyökalu Wolkenkraft-vaporisaattoriisi ja työnnä yrtit kaapimen avulla kammioon.
Wolkenkraft - Täyttötyökalu
4,50 € 6 €

Täyttötyökalun avulla Wolkenkraft-vaporisaattori on helppo täyttää yrteillä läikytämättä. Sinun tarvitsee vain kiinnittää työkalu kammioon, laittaa yrtit sen päälle ja käyttää mukana toimitettua kaavinta työntämään yrtit kammioon.

Tarkoitettu käyttäväksi yhdessä: Wolkenkraft ÄRiS ja Wolkenkraft FX Mini.

Pölysuojus kiinnittyy suukappaleen yläosaan estääkseen pölyn pääsyn suukappaleeseen ja kammioon.
Wolkenkraft ÄRiS - Pölysuojus
3,75 € 5 €

Suojaa Wolkenkraft ÄRiS likaantumiselta kun et käytä sitä tällä pölysuojuksella. Se kiinnittyy suukappaleen yläosaan ja varmistaa, että kaikki on puhtaana, kun seuraavan kerran haluat käyttää sitä.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Wolkenkraft ÄRiS.

Wolkenkraft Ärisin ja Wolkenkraft FX Minin suukappaleen verkkosetti sisältää kaksi verkkoa.
Wolkenkraft - Suukappaleen verkot
3,75 € 5 €

Pidä Wolkenkraft-vaporisaattorisi puhtaana vaihtamalla suukappaleen verkko ja varmista, että saat niin maukasta ja puhdasta höyryä kuin voi olla.

Sisältää:

 • Suukappaleen verkot (2)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Wolkenkraft ÄRiS ja Wolkenkraft FX Mini.

Musta suukappale on valmistettu paksusta lasista, aivan kuten Wolkenkraft Ärisin alkuperäinen suukappale.
Wolkenkraft ÄRiS - Musta suukappale
6 € 8 €

Tarvitsetko uuden suukappaleen Wolkenkraft FX ÄRiS -vaporisaattorillesi? Tämä musta suukappale on lähes identtinen mukana toimitetun kanssa, ainoa ero on, että tämä on täysin musta.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Wolkenkraft ÄRiS.

Tämä puolimusta suukappale on identtinen Wolkenkraft Ärisin mukana toimitetun suukappaleen kanssa.
Wolkenkraft ÄRiS - Puolimusta suukappale
5,25 € 7 €

Tämä puolimusta suukappale on varaosa Wolkenkraft ÄRis -vaporisaattoriin, jos tarvitset uuden suukappaleen tai haluat ylimääräisen. Se on valmistettu paksusta korkealaatuisesta lasista ja on identtinen laitteen mukana toimitetun lasin kanssa.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Wolkenkraft ÄRiS.

Silikonirengas, johon on kiinnitetty suukappaleen verkko.
Wolkenkraft ÄRiS - Silikonirengas suukappaleen verkolla
3,75 € 5 €

Tämä silikonirengas suukappaleen verkolla on identtinen Wolkenkraft FX Minin mukana toimitetun renkaan kanssa, joka sijaitsee suukappaleen ja kammion välissä.

Sisältää:

 • Silikonirengas (1)
 • Suukappaleen verkko (1)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Wolkenkraft ÄRiS.

Wolkenkraft-kapselisäiliö on helppo kiinnittää mihin tahansa avaimenperään.
Wolkenkraft - Kapselisäiliö
6,75 € 9 €

Wolkenkraft-vaporisaattorin kapselisäiliöön mahtuu kaksi teräskapselia ja se voidaan helposti kiinnittää mihin tahansa avaimenperään. Kapselit eivät sisälly pakkaukseen.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Wolkenkraft ÄRiS ja Wolkenkraft FX Mini.

On Balance Champion on taskuvaaka, joka voi punnita jopa 500 g 0,01 g:n tarkkuudella
Taskuvaaka - 1000 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Alkuperäinen On Balance -taskuvaaka säilyttää yhä luotettavuutensa ja tarkkuutensa kaikkien näiden vuosien jälkeen. Täydellinen yrttien tai konsentraattien mittaamiseen! On Balance Champion punnitsee jopa 1000 grammaa 0,1 gramman tarkkuudella. Se mahtuu useimpiin taskuihin ja voidaan tuoda mukana!

Kapasiteetti: 1000 g, 35,28 oz
Tarkkuus: 0,1 g, 0,01 oz
Yksiköt: g, oz, dwt, ozt
Automaattinen sammutus: 60 sekuntia
Patterit: 2x AAA patteria (mukana)
Mitat: 118 x 80 x 20 mm
Paino: 140 grammaa

Wolkenkraft ÄRiS Ominaisuudet

 • Uusin versio! (2021.08)
 • Helposti puhdistettava ilmatie
 • Tarkat lämpötila-asetukset (160-221 °C)
 • Kristallinkirkas LED-näyttö
 • Tehokas 2300 mAh akku
 • Nopea lämmitysaika (25 sekuntia)
 • Voi höyrystää yrttejä, vahoja ja öljyjä
 • Haptinen palaute
 • Sessioajastin
 • Pyrex-lasinen suukappale

Kenelle Wolkenkraft ÄRiS on?

Wolkenkraft ÄRiS on Saksassa suunniteltu vaporisaattori, joka tuottaa aivan uskomattoman höyryn. Se tarjoaa käyttäjille joustavuutta tarkkailemalla lämpötilaa ja kyvyn höyrystää sekä yrttejä että tiivisteitä. Hämmästyttävän höyrylaadun lisäksi se erottuu eduksen ilmatiellä, joka on sekä irrotettava että läpinäkyvä, mikä tekee siitä uskomattoman helpon puhdistaa.

Markkinoilla on vaporisaattoreita, jotka ylittävät selvästi ÄRiSin hinnan ja jotka eivät vastaa sen suorituskykyä tai laatua. Mielestämme Wonkenkraft ÄRiS on loistava kannettava vaporisaattori, joka soveltuu sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille, koska sekä höyryn laatu että joustavuus ovat erinomaisia.

Erinomainen höyryn laatu

Wolkenkraft ÄRiSin tuottama höyry on yksinkertaisesti hämmästyttävää. Yrtit tai tiivisteet sekoitetaan puhtaan raikkaan ilman kanssa lämmitysprosessin ansiosta kiitos innovatiivisen konvektiojärjestelmän, mikä johtaa sekä puhtaaseen että täydellisesti jäähdytettyyn höyryyn.

Laadukas rakenne

Wolkenkraft ÄRiS näyttää modernilta, ja materiaalien laadun suhteen et löydä kompromisseja. Laadukkaat materiaalit eivät ole vain näkyviä, mutta voit myös tuntea ne.

Pidennettävä suukappale

Wolkenkraft ÄRiSin suukappale on valmistettu paksusta Pyrex-lasista, mikä tarkoittaa, että se on erittäin kestävä ja taattu kestämään vuosia. Se on helppo irroittaa laitteesta ja voidaan sitten puhdistaa isopropyylialkoholissa. Suukappale on myös pidennettävissä, mikä tarkoittaa, että voit vetää sen ulos pidentääksesi höyryreittiä ja jäähdyttämällä höyryä edelleen ennen kuin imet sitä.

Kompakti koko

Koska Wolkenkraft ÄRiS on vain 5,2 cm leveä, 8,4 cm pitkä ja 2,5 cm syvä, se sopii useimpiin taskuihin ja laukkuihin - täydellinen, jos nautit ulkona vapettamisesta. Sen lisäksi, että se on pieni ja huomaamaton, se sopii myös mukavasti kämmenelle, kun sitä käytetään.

Yrteille, vahoille ja öljyille

Wolkenkraft ÄRiSin kammioon mahtuu noin 0,3 grammaa yrttejä, mutta jos haluat höyrystää konsentraatteja, kuten vahoja ja öljyjä, se ei ole ongelma mukana olevan konsentraattikapselin ansiosta. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdäon täyttää kapseli konsentraatillasi, työnnä se kammioon, kiinnitä sitten suukappale, käynnistä laite ja olet valmis vapettamaan! Mukana on myös yrttikapseli, joka on täydellinen, jos haluat valmistaa kuorman ennakkoon tai jos haluat puhtaamman, vähemmän jäämiä sisältävän höyryn.

Helposti puhdistettava ilmatie

Wolkenkraft ÄRiSin innovatiivisin ominaisuus on sen patentoitu ilmatien rakenne, mikä tarkoittaa, että voit irrottaa sen ja päästä käsiksi ilmatiehen vaivatonta puhdistusta varten. Normaalisti voit puhdistaa vain verkon ja suukappaleen, mutta ÄRiSin avulla voit myös helposti puhdistaa läpinäkyvän ja irrotettavan ilmatien.

Tarkat lämpötila-asetukset

Wolkenkraft ÄRiSin kanssa voit valita haluamasi lämpötilan välillä 160-221 °C yhden asteen tarkkuudella. Jos nautit pehmeästä, maukkaasta höyrystä, käytä alle 200 °C lämpötiloja, ja jos haluat saada kaiken yrteistäsi vähemmällä maulla, mutta voimakkaampana, sinun tulisi lämmittää se korkeampiin lämpötiloihin.

Haptinen palaute

Wolkenkraft ÄRiS ilmoittaa milloin se on kytketty päälle tai pois päältä ja kun se on lämmennyt valitsemallesi lämpötilalle lyhyellä värinällä. Ei tarvitse katsoa näyttöä, voit yksinkertaisesti tuntea mitä vaporisaattorisi tekee!

Helppokäyttöinen

Wolkenkraft ÄRiSin käyttö on erittäin helppoa, koska siinä on vain kolme painiketta. Suurinta käytetään virran kytkemiseen päälle ja pois, ja kahta muuta, plus- ja miinuspainiketta, käytetään lämpötilan tai istunnon ajan muuttamiseen.

Sessioajastin

Akun tarpeettoman tyhjenemisen estämiseksi laitteessa on session ajastintoiminto, joka aktivoi ja sammuttaa Wolkenkraft ÄRiSin 5 minuutin käyttämättömyyden jälkeen. Session ajaksi voidaan asettaa 3, 4, 5 tai 6 minuuttia pitämällä virtapainiketta painettuna noin 2 sekunnin ajan ja valitsemalla haluamasi session aika plus- ja miinuspainikkeilla.

Nopea lämmitysaika

Sinun ei tarvitse odottaa kauan aloittaaksesi vape-sessiosi Wolkenkraft ÄRiSillä, koska se voi saavuttaa höyrystymislämpötilat vain 25 sekunnissa! Kytke se vain päälle, valitse lämpötila ja odota, että se värisee osoittaakseen, että se on valmis höyrystämään materiaalisi.

Naarmuuntumaton OLED-näyttö

Wolkenkraft ÄRiSin yläosassa on 0,96 tuuman kristallinkirkas kaksoisnäyttö. Yläosassa näkyy kolme asiaa: todellinen lämpötila, valittu lämpötila ja akun varaustaso. Alareunassa näkyy nykyinen istunnon aika ja asetettu istunnon aika. Näytön koon ansiosta kaikki asiaankuuluvat tiedot ovat aina selvästi näkyvissä.

Tehokas akku

Wolkenkraft ÄRiS on varustettu tehokkaalla 2300 mAh akulla, joka kestää useita sessioita, koska uusi konvektiojärjestelmä tarvitsee vähemmän energiaa materiaalien lämmittämiseen. Lataaminen nollasta täyteen kestää noin 90 minuuttia.

Takuu

Kaikki Wolkenkraftin valtuuttaman jälleenmyyjän MagicVaporizersin myymät Wolkenkraft FX Mini -vaporisaattorit ovat täysin aitoja, ja niillä on yhden vuoden takuu, rajoitettu normaaliin käyttöön.

Wolkenkraft ÄRiS

Sisältö

 • Wolkenkraft ÄRiS -vaporisaattori
 • Micro-USB-latausjohto
 • Suukappaleen verkko
 • Teräskapseli yrteille
 • Kvartsikapseli konsentraateille
 • Kapselin kantoastia avaimenperä
 • Puhdistusharja (2)
 • Käyttöopas
Wolkenkraft ÄRiS

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 5,2 × 2,5 × 8,4 cm
Paino: 249 g
Lämmitys: Konvektio
Lämmitysaika: 25 sekuntia
Voimanlähde: Akku (2300 mAh)
Lämpötila: 160 - 221°C
Valmistaja: Wolkenkraft
Takuu: 1 vuosi
Write your own review about Wolkenkraft ÄRiS
Olet arvostelemassa:Wolkenkraft ÄRiS
Rating