Wolkenkraft ÄRiS

Rating:
Wolkenkraft ÄRiS 4.5 5

129 € 149 € Sinä säästät: 20 €

SKU
ignore-this-64
Ilmainen toimitus
Katso lisää grindereitä
Näytä lisää lisätarvikkeita

Wolkenkraft ÄRiS Ominaisuudet

 • Uusin versio! (2024.06)
 • Helposti puhdistettava ilmatie
 • Tarkat lämpötila-asetukset (160-221 °C)
 • Kristallinkirkas LED-näyttö
 • Tehokas 2300 mAh akku
 • Nopea lämmitysaika (25 sekuntia)
 • Haptinen palaute
 • Sessioajastin
 • Pyrex-lasinen suukappale

Kenelle Wolkenkraft ÄRiS on?

Wolkenkraft ÄRiS on Saksassa suunniteltu vaporisaattori, joka tuottaa aivan uskomattoman höyryn. Se tarjoaa käyttäjille joustavuutta tarkkailemalla lämpötilaa ja kyvyn höyrystää sekä yrttejä että tiivisteitä. Hämmästyttävän höyrylaadun lisäksi se erottuu eduksen ilmatiellä, joka on sekä irrotettava että läpinäkyvä, mikä tekee siitä uskomattoman helpon puhdistaa.

Markkinoilla on vaporisaattoreita, jotka ylittävät selvästi ÄRiSin hinnan ja jotka eivät vastaa sen suorituskykyä tai laatua. Mielestämme Wonkenkraft ÄRiS on loistava kannettava vaporisaattori, joka soveltuu sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille, koska sekä höyryn laatu että joustavuus ovat erinomaisia.

Erinomainen höyryn laatu

Wolkenkraft ÄRiSin tuottama höyry on yksinkertaisesti hämmästyttävää. Yrtit tai tiivisteet sekoitetaan puhtaan raikkaan ilman kanssa lämmitysprosessin ansiosta kiitos innovatiivisen konvektiojärjestelmän, mikä johtaa sekä puhtaaseen että täydellisesti jäähdytettyyn höyryyn.

Laadukas rakenne

Wolkenkraft ÄRiS näyttää modernilta, ja materiaalien laadun suhteen et löydä kompromisseja. Laadukkaat materiaalit eivät ole vain näkyviä, mutta voit myös tuntea ne.

Pidennettävä suukappale

Wolkenkraft ÄRiSin suukappale on valmistettu paksusta Pyrex-lasista, mikä tarkoittaa, että se on erittäin kestävä ja taattu kestämään vuosia. Se on helppo irroittaa laitteesta ja voidaan sitten puhdistaa isopropyylialkoholissa. Suukappale on myös pidennettävissä, mikä tarkoittaa, että voit vetää sen ulos pidentääksesi höyryreittiä ja jäähdyttämällä höyryä edelleen ennen kuin imet sitä.

Kompakti koko

Koska Wolkenkraft ÄRiS on vain 5,2 cm leveä, 8,4 cm pitkä ja 2,5 cm syvä, se sopii useimpiin taskuihin ja laukkuihin - täydellinen, jos nautit ulkona vapettamisesta. Sen lisäksi, että se on pieni ja huomaamaton, se sopii myös mukavasti kämmenelle, kun sitä käytetään.

Helposti puhdistettava ilmatie

Wolkenkraft ÄRiSin innovatiivisin ominaisuus on sen patentoitu ilmatien rakenne, mikä tarkoittaa, että voit irrottaa sen ja päästä käsiksi ilmatiehen vaivatonta puhdistusta varten. Normaalisti voit puhdistaa vain verkon ja suukappaleen, mutta ÄRiSin avulla voit myös helposti puhdistaa läpinäkyvän ja irrotettavan ilmatien.

Tarkat lämpötila-asetukset

Wolkenkraft ÄRiSin kanssa voit valita haluamasi lämpötilan välillä 160-221 °C yhden asteen tarkkuudella. Jos nautit pehmeästä, maukkaasta höyrystä, käytä alle 200 °C lämpötiloja, ja jos haluat saada kaiken yrteistäsi vähemmällä maulla, mutta voimakkaampana, sinun tulisi lämmittää se korkeampiin lämpötiloihin.

Haptinen palaute

Wolkenkraft ÄRiS ilmoittaa milloin se on kytketty päälle tai pois päältä ja kun se on lämmennyt valitsemallesi lämpötilalle lyhyellä värinällä. Ei tarvitse katsoa näyttöä, voit yksinkertaisesti tuntea mitä vaporisaattorisi tekee!

Helppokäyttöinen

Wolkenkraft ÄRiSin käyttö on erittäin helppoa, koska siinä on vain kolme painiketta. Suurinta käytetään virran kytkemiseen päälle ja pois, ja kahta muuta, plus- ja miinuspainiketta, käytetään lämpötilan tai istunnon ajan muuttamiseen.

Sessioajastin

Akun tarpeettoman tyhjenemisen estämiseksi laitteessa on session ajastintoiminto, joka aktivoi ja sammuttaa Wolkenkraft ÄRiSin 5 minuutin käyttämättömyyden jälkeen. Session ajaksi voidaan asettaa 3, 4, 5 tai 6 minuuttia pitämällä virtapainiketta painettuna noin 2 sekunnin ajan ja valitsemalla haluamasi session aika plus- ja miinuspainikkeilla.

Nopea lämmitysaika

Sinun ei tarvitse odottaa kauan aloittaaksesi vape-sessiosi Wolkenkraft ÄRiSillä, koska se voi saavuttaa höyrystymislämpötilat vain 25 sekunnissa! Kytke se vain päälle, valitse lämpötila ja odota, että se värisee osoittaakseen, että se on valmis höyrystämään materiaalisi.

Naarmuuntumaton OLED-näyttö

Wolkenkraft ÄRiSin yläosassa on 0,96 tuuman kristallinkirkas kaksoisnäyttö. Yläosassa näkyy kolme asiaa: todellinen lämpötila, valittu lämpötila ja akun varaustaso. Alareunassa näkyy nykyinen istunnon aika ja asetettu istunnon aika. Näytön koon ansiosta kaikki asiaankuuluvat tiedot ovat aina selvästi näkyvissä.

Tehokas akku

Wolkenkraft ÄRiS on varustettu tehokkaalla 2300 mAh akulla, joka kestää useita sessioita, koska uusi konvektiojärjestelmä tarvitsee vähemmän energiaa materiaalien lämmittämiseen. Lataaminen nollasta täyteen kestää noin 90 minuuttia.

Takuu

Kaikki Wolkenkraftin valtuuttaman jälleenmyyjän MagicVaporizersin myymät Wolkenkraft FX Mini -vaporisaattorit ovat täysin aitoja, ja niillä on 2 vuoden takuu, rajoitettu normaaliin käyttöön.

Wolkenkraft ÄRiS

Sisältö

 • Wolkenkraft ÄRiS -vaporisaattori
 • Micro-USB-latausjohto
 • Suukappaleen verkko
 • Puhdistusharja (2)
 • Käyttöopas
Wolkenkraft ÄRiS

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 5.2 × 2.5 × 8.4 cm
Paino: 249 g
Lämmitys: Konvektio
Lämmitysaika: 25 sekuntia
Voimanlähde: Akku (2300 mAh)
Lämpötila: 160 - 221°C
Valmistaja: Wolkenkraft
Takuu: 2 vuotta

Muut höyrystimet merkiltä Wolkenkraft

 1. Wolkenkraft ÄRiS Ultra - Small
  Rating:
  Wolkenkraft ÄRiS Ultra

  179 €

  • Tarkat lämpötila-asetukset (100-220°C)
  • Konvektiolämmitys titaanikammiossa
  • 5 vuoden takuu
 2. Wolkenkraft FX Mini - Small
  Rating:
  Wolkenkraft FX Mini

  109 € 119 €

  • Huomaamaton ja kevyt
  • Konvektiolämmitys jopa 221 °C
  • Sekä yrteille että tiivisteille
 3. Wolkenkraft FX Mini Ultra - Small
  Rating:
  Wolkenkraft FX Mini Ultra

  129 €

  • Lämpeneminen kestää vain 25 sekuntia
  • Nopeampi USB-C-lataus
  • 5 vuoden takuu
Ladataan...
Kirjoita oma arvostelu tuotteesta Wolkenkraft ÄRiS