Boundless Tera V3

Rating:
4.45

199 € 219 € Sinä säästät: 20 €

SKU
ignore-this-80
Saa sähköpostia, kun tuote on taas varastossa.
TightVac MiniVac pitää yrtit tuoreena ja hajun sisällä
TightVac - MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Alkuperäinen TightVac MiniVac on paras tapa säilyttää yrttejäsi! Kun olet lisännyt yrtit ja sulkenut kannen, paina painiketta vetääksesi ilma ulos. Yrttisi pysyvät nyt tuoreina, eikä MiniVacista pääse vuotamaan hajua. Avaa painamalla painiketta uudelleen ja poista kansi.

TightVac MiniVacin kapasiteetti on 0,12 L, mikä vastaa noin 10–30 grammaa yrttejä riippuen yrtistä. Innovatiivisen suunnittelun ansiosta se on erittäin vahva, täysin ilmatiivis ja vedenkestävä.

Varmista, ettei yrttejä pääse suuhusi näillä Boundless Teran suukappaleen suojaverkoilla
Boundless Tera - Suukappaleen suojaverkot
4,50 € 6 €

Pidä Boundless Tera -vaporisaattorisi raikkaana näillä suukappaleen suojaverkoilla. Suukappaleen suojaverkon on tarkoitus istua suukappaleen sisällä ja estää yrttejä pääsemästä suukappaleeseen.

Sisältää:

 • Suukappaleen suojaverkot (2)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Boundless Tera V3.

Varmista, että yrttejä ei pääse uuniin näiden Boundless Teralle tarkoitettujen pesän suojaverkkojen kanssa
Boundless Tera - Pesän suojaverkot
4,50 € 6 €

Pesän suojaverkot tulee asettaa Boundless Tera -vaporisaattorisi yrttipesän pohjalle varmistaaksesi, että lämmityselementin ja pesään ladatun yrtin välillä ei ole suoraa kosketusta.

Sisältää:

 • Pesän suojaverkot (5)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Boundless Tera V3.

Käytä konsentraattityynyä jos haluat vapettaa öljyjä ja vahoja Boundless Teralla.
Boundless Tera - Konsentraattityyny
3,75 € 5 €
Tämä ruostumattomasta teräksestä valmistettu konsentraattityyny mahdollistaa öljyjen ja vahojen kaltaisten konsentraattien höyrystämisen Boundless Teralla. Aseta vain konsentraattisi konsentraattityynyn päälle ja pudota se kammioon. Aseta Boundless Tera konsentraattitilaan ja olet valmis vapettamaan konsentraattisi!

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Boundless Tera V3.

Boundless Tera - Vesipiippu adapteri
Boundless Tera - Vesipiippu adapteri
14,25 € 19 €

Vesipiippu adapteri sopii sekä uros- (10 mm, 14 mm ja 18 mm) että naarasputkiin (14 mm ja 18 mm). Vesipiippu adapterin käyttäminen Boundless CFX-laitteesi kanssa auttaa lievittämään kuuman höyryn aiheuttamaa ärsytystä, sekä parantaa makua kokonaisvaltaisesti.

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Boundless Tera V3.

On Balance Champion on taskuvaaka, joka voi punnita jopa 500 g 0,01 g:n tarkkuudella
Taskuvaaka - 1000 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Alkuperäinen On Balance -taskuvaaka säilyttää yhä luotettavuutensa ja tarkkuutensa kaikkien näiden vuosien jälkeen. Täydellinen yrttien tai konsentraattien mittaamiseen! On Balance Champion punnitsee jopa 1000 grammaa 0,1 gramman tarkkuudella. Se mahtuu useimpiin taskuihin ja voidaan tuoda mukana!

Kapasiteetti: 1000 g, 35,28 oz
Tarkkuus: 0,1 g, 0,01 oz
Yksiköt: g, oz, dwt, ozt
Automaattinen sammutus: 60 sekuntia
Patterit: 2x AAA patteria (mukana)
Mitat: 118 x 80 x 20 mm
Paino: 140 grammaa

Ominaisuudet

 • Uusin versio! (2021.09)
 • Vankka, ergonominen rakenne
 • Mukana 2 vaihdettavaa akkua
 • Puhtaanmakuinen höyry
 • Nopea lämmitysaika
 • Täysi lämpotilan hallinta

Kenelle Boundless Tera on?

Boundless Tera on loistava vaihtoehto, jos etsit erittäin luotettavaa vaporisaattoria, johon voit luottaa vuosikausia. Se on kannettava ja sopii kätevästi kämmenellesi, tarjoaa vaikuttavan voiman konvektiolämmön avulla ja tuottaa mahtavan makuisen höyryn joka kerta. Boundless Teran koko on hiukan suurempi kuin pienimpien kannettavien vaporisaattorien luokan, mutta isompaa kokoa on hyödynnetty parhaalla mahdollisella tavalla, sillä vain vielä suurempi Mighty -vaporisaattori yltää samaan suoritukseen voiman suhteen.

Konvektio-järjestelmä

Boundless Tera käyttää konvektiolämmitysjärjestelmää, mikä tarkoittaa, että vain yrttien ympärillä oleva ilma kuumenee, sen sijaan että yrtit kuumennetaan suoraan (konduktio). Ilmatie pesästä suukappaleeseen on täysin erillinen kaikista elektroniikan metalliosista, mikä varmistaa puhtaan, myrkyttömän höyryn vailla metallin makua. Parhaan tuloksen saamiseksi konvektiolämmityksestä on suositeltavaa vetää pidempiä, hitaampia imaisuja jotta saat mahdollisimman maukkaan ja tiheän höyryn.

Kaksi vaihdettavaa akkua

Voit jatkaa sessiotasi pidempään vaivattomasti, koska Boundless Terassa ei ole vain yhtä, vaan kaksi vaihdettavaa 18650 2500 mAh -akkua. Jokainen täyteen ladattu akku pystyy tuottamaan jopa 60 minuuttia jatkuvaa höyryntuotantoa. Vaihda vain tyhjä akku ladattuun, jos tarvitset pidempää sessiota. Akut voidaan ladata joko itse vaporisaattorin kanssa USB:llä tai seinälaturilla (ei sisälly toimitukseen).

Kannettava & vankka 

Boundless Tera mahtuu helposti helposti melkein mihin tahansa laukkuun ja se painaa vain noin 300 grammaa. Vahvan rakenteensa ansiosta sinun ei tarvitse enää koskaan huolehtia vaporisaattorisi vaurioitumisesta pitkien matkojen aikana. Sen mitat ovat 11 x 4 x 5,5 cm, mikä tarkoittaa, että tämä vapo voi olla hiukan liian suuri sopimaan housujen tai takin taskuun, mutta se on silti erittäin mukava pitää kämmenessäsi.

Nopea lämmitysaika & yksinkertainen lämpötilan hallinta

Riippuen valitsemastasi lämpötilasta, Boundless Tera lämpenee täysin vain 20 - 30 sekunnissa. Vaporisaattorin lyhyt lämmitysaika on erittäin käytännöllinen, koska sen avulla voit aloittaa session vaikka heti. Mikä parempaa, voit hallita lämpötilaa täysin, joten voit valita vaikuttavasta lämpötila-alueesta välillä 60°C - 220°C. Siinä on digitaalinen LED-näyttö, joka näyttää lämpötilan lukeman ja akun varauksen käytön aikana, mikä tarkoittaa, että tiedät aina vaporisaattorin tilan.

Ei vain yrteille

Mutta Teran käyttötarkoitus ei rajoitu yrtteihin - voit käyttää sitä myös vahan tai öljyn höyrystämiseen 260°C:ssa konsentraatti-tilassa. Samoin kuin yrttien kanssa, sinun tarvitsee vain tiputtaa vahaa tai öljyä mukana toimitettuun tyynyyn ​​ennen tiivistetilan aktivointia painamalla virtapainiketta kolme kertaa.

Vesipiipun adapteri mukana

Boundless Teran mukana tulee kätevä vesipiippu adapteri, joka lisää vape-sessioiden monipuolisuutta. Sitä on helppo käyttää käytännöllisesti katsoen minkä tahansa 10, 14 tai 18 mm:n lasiliitännän kanssa, mikä tarkoittaa, että se on yhteensopiva valtavan määrän erikokoisia vesilaitteita kanssa.

Jos siinä ei ole vielä tarpeeksi muokkausvaihtoehtoja sinulle, Boundless myös varmisti, että sinulla on 2 erilaista magneettista suukappaletta joista valita. Muoviset suukappaleet ovat erittäin käteviä, sillä ne taittuvat tarvittaessa kasaan. Jos puhdas, pehmeä höyry on sinulle tärkeintä, parempi vaihtoehto on lasinen suukappale, jossa on jäähdyttävä ilmatie.

Takuu

Kaikki Boundless Tera -vaporisaattorit, jotka myy Boundlessin valtuuttama jälleenmyyjä MagicVaporizers, ovat täysin aitoja ja niille on myönnetty 2 vuoden takuu.

Boundless Tera V3

Sisältö

 • Boundless Tera -vaporisaattori
 • Akku (2)
 • Lasinen suukappale
 • Muovinen suukappale
 • Vesipiipun adapteri
 • Konsentraattityyny
 • Puhdistusharja
 • USB-laturi
 • Pesän suojaverkot (5)
 • Suukappaleen suojaverkot (2)
 • Käyttöopas
Boundless Tera V3

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 4,0 × 5,5 × 11,0 cm
Paino: 279 g
Lämmitys: Konvektio
Lämmitysaika: 35 sekuntia
Voimanlähde: Akut (2 x 2500 mAh)
Lämpötila: 60°C - 220°C ja 260°C
Valmistaja: Boundless
Takuu: 2 vuotta
Valmistusmaa: Kiina
Kirjoita oma arvostelu tuotteesta Boundless Tera V3
Olet arvostelemassa:Boundless Tera V3
Rating