COVID-19: Varastossamme ei ole muutoksia. Toimitusaika on 1–3 arkipäivää.
Halvimmat hinnat
Lähetys seuraavana päivänä
Valtuutettu jakelija
Ilmainen toimitus vaporisaattoreille

Arizer Air 2

169 €

199 € Säästä 30 €

Arizer Air 2 - Colours
Arizer Air 2 - Colours Arizer Air 2 - Display Arizer Air 2 - Included Arizer Air 2 - Size Arizer Air 2 - Glass Mouthpiece Arizer Air 2 - Battery
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

169 €

199 € Säästä 30 €

169 €

199 € Säästä 30 €


Takaamme sinulle uusimmat vaporisaattorien versiot. Saimme Arizer Air 2 varastoon 28 kes. 2020.

4.7
Lue 52 Arvostelu(t) | Kirjoita Arvostelusi

Arizer Air 2 on uusi tulokas ripauksella sileää, ohutta ja kannettavaa. Tämä vaikuttava höyrystin miellyttää silmää. Se on saatavilla kahdessa värivaihtoehdossa – Hiilenmusta ja Mystinen Sininen. Ensisilmäyksellä se näyttää varavirtalähteen parannellulta versiolta, mutta lähempää katsottuna sen hienostunutta muotoilua ei voi kuin ihailla, sillä se on näppärästi suunniteltu sopimaan kaikenlaisiin käsiin kuin hansikas. Tämä kädessä pidettävä höyrystin on tarpeeksi silmiinpistävä ja kannettava esittelemään sen esteettistä ulkomuotoa, ja silti se on niin älykkäästi suunniteltu, että se sopii pienimpiin taskuihin ja ohuimpiin käsilaukkuihin.


Kanadalaisen teknologian tuottama Arizer Air 2 saa ylpeydenaiheensa, eli parannellun käyttäjäkokemuksen, tehokkaasta keraamisesta lämmitysosasta, joka kykenee muuttamaan herkulliset yrttisi paksuiksi höyrypilviksi. Laite saa virtansa irrotettavasta ja uudelleen ladattavasta akusta, joka antaa kätevyydelle uuden merkityksen ja tekee elämästäsi hieman helpompaa vain sillä kätevyydellä, että voit ottaa sen mukaasi, mihin ikinä menetkin. 


Saatavilla väreissä Hiilenmusta ja Mystinen Sininen

Arizer Air 2 - Ominaisuudet

 • Kuumenee nopeasti
 • Lämpötilan hallinta asteen tarkkuudella
 • 50% korkeamman kapasiteetin pitkäikäiset, vaihdettavat akut
 • Korkealaatuiset osat
 • Kannettava ja sileä
 • Tuottaa sakeaa höyryä
 • Helppokäyttöinen – ei tarvita monimutkaista käyttöohjetta
 • Ei huollontarvetta
 • USB-latausportti
 • Voidaan käyttää latauksen aikana
 • Höyryn puhtaus – Eristetty ilman kulku, jonka ansiosta höyry on erittäin puhdasta
 • Borosilikaattilasinen höyryväylä, jonka ansiosta höyry on erittäin maukasta

 

Arizer Air 2 – Sisältyvät lisäosat

 • Akku
 • USB-laturi
 • Lasinen aromiputki – 70mm
 • Lasinen aromiputki – 70mm nokalla
 • Lasinen kasviastia
 • 2 x silikonista kantakorkkia
 • Kantokotelo soljella
 • Hämmennysväline ruostumattomasta teräksestä
 • 4 x Suodatinverkkoa ruostumattomasta teräksestä

 

Muotoilu

Sileän ja kannettavan muotoilunsa lisäksi Arizer 2 sisältää todella paljon muutakin, josta voi kirjoitella kirjeitä kotiin. Ensinnäkin siinä on tuuletusaukollinen yläosa, joka viilentää höyrystimen rungon lämpötilaa. Edellisen Arizer Air-laitteen ulkomuodossa oli ”ylös-alas”-kytkin höyrystimen keskellä, kun taas Air 2 sisältää kolme nappia kytkimen sijaan. Tuuletusaukollinen yläosa on musta sekä Hiilenmustassa että Mystisessä Sinisessä laitteessa, ja tuuletusaukon päässä on kansi, joka voidaan avata liu’uttamalla sivulle. 

 

Höyrystimen pohjassa (sininen Mystisessä Sinisessä ja musta Hiilenmustassa) on korkki, joka voidaan irrottaa, jotta nähdään aukko, jossa akku sopii paikalleen tyylikkäästi. Katsaus höyrystimen sisään näyttää borosilikaattilasin, joka voidaan koota ja purkaa helposti. Siinä on ontto ja ohut pää, josta sakeat höyrypilvet tulevat ulos tuottaen yrteistäsi makua, jonka kaltaiseen yksikään polttamistapa ei kykene.

 

Miksi Arizer Air 2?

Tarvitsetko lisää vakuuttelua, jotta kokeilet tätä kannettavaa laitetta? Jospa aloitetaan ensin mahtavista tekijöistä. Se hälyttää käyttäjää akun tasosta milloin tahansa käytön aikana. Siinä on automaattinen sulkuajastin ja virta näytössä, joka on kätevää käytössä (tämä lasketaan helppokäyttöisyys-ominaisuudeksi). Se on käyttäjäystävällinen ja sitä voi käyttää kuka tahansa riippumatta siitä, onko kömpelö aloittelija vai kokenut asiantuntija. Yksi hienoista ominaisuuksista on se, että sitä ei tarvitse huoltaa. Tämä on helpotus, kun mietitään lukemattomia talouden muita laitteita, jotka täytyy huoltaa. Yksi ”laite” vähemmän, josta huolehtia!

 

Sille malttamattomalle intoilijalle, joka ei malta odottaa, kunnes Arizer Air 2 on täysin latautunut, siinä on se mahtava ominaisuus, että sitä voidaan käyttää latauksen aikana. Laske yhteen se, että sen voi ottaa mukaan minne tahansa menetkin, ja olet löytänyt voittajan. Air 2 sisältää korkealaatuisen, keraamisen lämmitysosan, joka takaa kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Laatu ei koostu vain höyrystimen osista. Myös käyttäjäkokemus on laatua. Höyryn puhtaus, jota tämä pieni laite voi tuottaa ja kuljettaa borosilikaattilasisen ilmaväylän kautta antaa käyttäjälle maukkaan kokemuksen jokaisella käyttökerralla.

 

Koska mukana on kätevä kantokotelo soljella, Arizer Air 2-höyrystin on helppo kantaa. Koteloon mahtuu höyrystin ja ylimääräinen akku sekä lasinen aromiputki. Arizer Air 2:n erottaa joukosta se, että se on kannettava ja tehokas, joten voit nauttia erittäin puhtaasta ja maukkaasta höyrystä matkalla ilman sekamelskaa. Nopea kuumenemisaika on ihanteellinen lennossa höyrystämiseen ajan ollessa rajallinen, ja USB-latauksen ansiosta laite on kätevä ladata autossasi, tietokoneessasi, langattomassa latausasemassa tai muualla. Air 2-höyrystin on ihannekumppani kuivien yrttien intoilijoille, jotka haluavat suurempien työpöytälaitteiden laadun mutta kompaktin kannettavan muotoilun.

 

Siitä ei ole epäilystäkään, etteikö Arizer Air 2 olisi uusi tulokas, jolla on paljon tarjottavaa – kaunis ja esteettisesti viehättävä muotoilu, laadukas käyttäjäkokemus ja laadukkaat osat, kätevyys, kestävä akku ja todella paljon muuta. Arizer Air 2 sisältää kaiken, mitä voitaisiin haluta kannettavalta höyrystimeltä.

 

Takuu

Kaikki MagicVaporizers-yrityksen myymät Arizer Air 2-höyrystimet ovat aitoja ja niiden lämmitysosalla on elinikäinen takuu, työn laadulla ja vioilla 2 vuoden takuu sekä akulla 1 vuoden takuu. 

Lisätietoja

Pystyy höyrystämään Sekoitukset
Valmistaja Arizer Tech
Tyyli Carbon Black or Mystic Blue
Virranlähde Battery
Lämpöelementti Ceramic Heating Element
Höyryntoimitustapa Direct
Valmistusmaa Canada
Takuu Ceramic heating element: lifetime, workmanship and defects: 2 years, battery: 1 year

Arvostelut Arizer Air 2

Keskimääräinen Arvio :

4.7 Perustuu 52 arvostelut
 • 5 Star
   37
 • 4 Star
   13
 • 3 Star
   2
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

A beast at this price

2nd Hand Giraffe
Delivers big clouds or smooth flavours with ease. Battery life is very acceptable. Ultra portable and with a black stem, very stealthy. Less effective outdoors but still a very capable portable. Very low maintenance. For the price, it's a bargain. You sacrifice a lot of power when compared to the solo 2, but you more than make up for that in size. This thing is neat and tidy and takes up very little pocket space. Had it for a month and enjoying it daily.

This is my go to travel vape.

Spoitle
I had the Arizer Air 1 for a couple years and was very happy with it. Then one day it stopped heating up, so I bought the new model, Airizer Air 2! I like being able to pick an exact temperature, rather than just a level. Battery life is definitely longer. But my old batteries from the Air 1 still work in this one. Heats up quick -about 30 seconds. Battery will last close to 2 hours of continuous use. Creates good vapor cloud. Taste is among the best I have tried. Small enough to fit in pocket. Glass draw tube will break if dropped. I always keep a couple spares. Doesn't beat my Mighty for overall quality of vaping experience, but it is much more portable, stealthy, and cheaper. If I leave the house - this goes with me.

Even better than Air 1

Mawski
I upgraded from the original Arizer Air and its a noticable improvement. Precise temperature control is nice, and vapor production is better along with airflow. In my experience vapor production with lower tempatures is better as opposed to the original as well. Reliable, well built, produces plenty of vapor, and easy to clean. They thought of everything when making this product. If you're sick of smoking, buy this vaporizer. One of the best purchases I've made. This device has it all: elegant design, quality construction, ease of use, fair price.

Highly recommended!

White Widow
Overall the Arizer Air 2 is a great vaporizer, just like how the original Air was a solid unit. The Air 2 does make some good improvements like the display and the faster heat up and more powerful batteries. As a whole, I must say that I’m very impressed with the Air 2. As the second edition of the Air portable vaporizer, Arizer took an already solid concept and made several well thought out improvements which in turn created a high quality and reliable device packed with awesome features. I highly recommend the Air 2 to those who are looking for a reliable portable vape experience at an affordable price point!

Good for a beginner like me

Devilus
This is my first vaporizer, I have heard all good things from Arizer and wanted something portable. The Air 2 fit the bill perfectly, I love how easy the glass stems are to clean and the flavor is outstanding. I am a very happy vaper. It's a super nice retail kit, full digital controls, improved air flow and better vapor production. The heat up time could be faster and the battery could last a bit longer but for me, it's not much of an issue. It is definitely worth the purchase!

Pure bliss with this vape

Gabras
I purchased this product just a few days ago, and here it is sitting on my desk. This Arizer Air came to me in excellent condition, and the unit produces phenomenal results with my materials. The price was good, the shipping was fast, and the product is excellent. A+ service. It works almost as good as my desktop herbalaire 2.2 but I like this more! It’s portable and I can bring it anywhere with me thanks to the changeable battery and glass stems. Altho, I worry that I might break the glass stems.... The only downside I can see in this product. But overall, still a solid 4.5 out of 5 stars! Would highly recommend!

420 friendly

Perfect Smile
Vapor quality is very good, I prefer using a fine grind with the screen, although a course grind is recommended I find it doesn’t really have powerful clouds - especially with the heating element at below temp. This is a really nicely design vape, it’s simple to operate, feels great in the hand, and the changeable standard issue batteries ensure that it will be a good vape for many years to come. Gave this as a gift to my friend and now I am very jealous! I will buy one for myself soon!

Love the batteries

Super Mario
The Arizer Air 2 is a great vaporizer!! Almost similar with the original air which I previously owned but with so much more improvements! The increased power and battery capacity is one of the features I really liked about this product! Made it more solid than air 1! This has got to be one of the best vapes I have ever used and owned ever. I highly recommend this to anybody interested in vaping! Trust me! It is worth your money.

Arizer does it again!

Drazad
Upgraded from my Long-Standing Arizer Solo, had to stick with the same company, glad that I did! I used to hate vaporizer, until I realized I just hated COMPLICATED vaporizers! This is just so simple, and the function is just what I'm looking for. It is a great and high quality product! The vape is very powerful and heats up in a reasonable time. Still great for sharing with friends. The battery life for me is great and it’s easy to charge. 5/5!

It works like a charm

Dieshee
Oh my god! I already loved my Vapir Digital air but when I tried air 2, I loved it! Would not go back to my old vaporizer. It just works really really well. You can see how it is well built with a really solid feel to it. The vape production is also really good and efficient. Although the downside to it is that the battery life is pretty minimal for my use. And if you have to buy more extra batteries which will charge you again. All in all tho it’s a great vaporizer.

Tuotteet 1-10 / 52

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

Kirjoita oma arvostelusi

Sinä arvostelet: Arizer Air 2

Miten arvioisit tämän tuotteen? *