Lasinen Obsidian Bubbleri Magma Industriesilta

229 €
SKU
SKU2601

Laske lämpötilaa, lisää kosteutta, maksimoi tehokkuus ja koe hienoimpia höyryjä, joita Lasinen Obsidian Bubbleri Magma Industriesilta voi tarjota. Voit käyttää sitä ilmapallojen (Easy Valve) ja letkun (jos sinulla on Volcano Hybrid) kanssa.

Lasinen Obsidian Bubbleri Magma Industriesilta Volcano -vaporisaattoreille alentaa höyryn lämpötilaa (jopa 40°C vähemmän) samalla lisäten siihen kosteutta (yli 93% enemmän), tehden siitä kurkulle ja keuhkoille paljon vähemmän rasittavan. Matalamman lämpötilan ja lisääntyneen kosteuden ansiosta voit höyrystää tavallista korkeammissa lämpötiloissa ilman yskimistä, ja siksi voit uuttaa enemmän yrteistäsi tai tiivisteistäsi.

Sinun ei tarvitse myöskään murehtia vuodoista, koska Lasisessa Obsidian Bubblerissa on toissijainen vesilukko (jota ei Magma Bubblerissa ole). Tämä auttaa estämään kosteuden tai nesteen sekoittumisen yrtteihisi tai tiivisteisiisi tahattomasti ylitäytön tai onnettomuuden sattuessa.

Lasinen Obsidian Bubbleri on valmistettu korkealaatuisimmasta borosilikaattilasista, joka on helppo puhdistaa isopropyylialkoholilla. Mestarilasinpuhaltajat puhaltavat sen käsin varmistaakseen täydellisen istuvuuden Easy Valve -lisäosan kanssa tiiviin sinetin varmistamiseksi joka kerta.

Sisältää:

  • Lasinen Obsidian Bubbleri
  • Tiivisterenkaat (3)

Tarkoitettu käytettäväksi yhdessä: Volcano Digit, Volcano Classic ja Volcano Hybrid.