Halvimmat hinnat
Lähetys seuraavana päivänä
Valtuutettu jakelija
Ilmainen toimitus vaporisaattoreille

Arizer Solo 2

232 €

239 € Tallenna 7 €

Arizer Solo 2
Arizer Solo 2 Arizer Solo 2 - Colors Arizer Solo 2 - Size Arizer Solo 2 - Display Arizer Solo 2 - Package
 •  
 •  
 •  
 •  

232 €

239 € Tallenna 7 €

232 €

239 € Tallenna 7 €


Takaamme sinulle uusimmat vaporisaattorien versiot. Saimme Arizer Solo 2 varastoon 05 Jul. 2017.

4.3
Lue 6 Arvostelu(t) | Kirjoita Arvostelusi

Markkinoilla on nykyään suuri valikoima vaporisaattoreita mitä tulee tyylikkyyteen, toimivuuteen ja hintaan. Arizer Solo 2 on kuitenkin kanadalaisen tunnetun Arizerin uusin lahja maailman höyryttelijöille. Tämä uusi vaporisaattori on päivitys supersuosittuun Arizer Solo -vaporisaattorin malliin. Uusi Solo 2 on epäilemättä yksi parhaista tuotteista Arizerin höyrystintuotannossa. 


Pieni pisara voi saada aikaan suuria aaltoja. Arizer Solo 2:n pienet parannukset ovat niin pieniä, että moni ei ehkä pidä niitä tärkeinä, mutta erehtyy siinä. Mitä Solo 2:lla on sitten tarjota sinulle? Uudella tuottella on kuuluisan Arizerin täyslasinen höyryputki sekä LED näyttö ja tarkka lämmönsäädin. Lisäksi Solo 2 on varustettu sen keskellä olevalla ”Menu” näppäimellä, jonka avulla voit nähdä laitteen asetukset, valikoida mieleisesi toiminnot ja kustomoida tuotetta haluamallasi tavalla. Tämä tekee tuotteesta helpon käyttää omaksi nautinnoksesi. Menu -valikon kautta voit selata eri lämpötiloja ja valita niistä haluamasi. Tämän Solo 2:n uuden ominaisuuden hyödyt ovat niin ylivoimaisia, että voimme odottaa muidenkin valmistajien ottavan ne käyttöön tulevissa malleissaan. Solo 2:ssa on myös tarkka lämpötilan säädin. Tätä ominaisuutta ei ollut aikaisemmissa vaporisaattoreissa ja sen voi löytää ainoastaan Solo 2:ssa. LED -näytön avulla voit valita helposti lämpötilan 50 – 220 celsiusasteen väliltä.Arizer Solo 2 on saatavilla Hiilen mustana ja Mystisen sinisenä.

Toiminnot

 • Korkea teho / Korkea suoritusvoima
 • Luotettava koko päivän höyryttelyyn / Yksi lataus kestää 20 käyttökertaa
 • Kolminkertainen lämpenemisnopeus verrattuna Solo 1:een 
 • Raskas höyryteho
 • Parannettu ilmavirtaus
 • Raskas teho / Tuottaa sakeita höyrypilviä
 • Korkeatasoisia, lääkinnällistä laatua olevia osia 
 • Kokolasinen (Boro-silicate) höyrykäytävä puhtaalle, maukkalle höyrylle 
 • Ei tarvitse juurikaan huoltoa / Helppo puhdistaa

 

Arizer Solo 2 on uusi ja päivitetty käteen sopiva vaporisaattori Arizerilta ja takaamme, että siitä tulee yksi lempi höyryttimistäsi. Tuote lämpenee nopeasti ja tarjoaa mielettömän höyryn laadun. Mukana on myös digitaalinen näyttö, josta voit valita juuri haluamasi lämpötilan. Pidät varmasti Solo 2:n pienestä koosta, jonka ansiosta voit ottaa sen mukaan minne vain ja vetää höyryt huomaamattomasti.

 

Arizer Solo 2 on hyvin suunniteltu, kompakti, kevyt, mukava pidellä käsissä ja kestävä. Vaporisaattoriin sisältyy kaikki ominaisuudet ja toimivuus, joita tarvitset nopeaan ja helppoon käyttöön missä tahansa oletkin.

 

Tuote sisältää

 • 2x Lasinen pesäputki (90mm & 110mm)
 • 2x Suojaava silikonikuori
 • 4x Ruostumatonta terästä oleva verkko
 • Aromilasiastia
 • Kantolaukku
 • Ruostumatonta terästä oleva sekoitusväline
 • Seinälaturi

 

Käyttöjärjestelmä

Varmastikin suurin parannus Solo 2:ssa verrattuna alkuperäiseen Arizer Soloon on kirkas LED näyttö ja sen seitsemän lämpötilavaloa. Valikkonapit sijaitsevat LED näytön ja Menu -napin alapuolelta. Menu -nappi sijaitsee keskellä (merkitty ”M”). Menu -nappula tekee valitsemisesta helppoa ja suoraviivaista, ja antaa sinulle useita kustomoituja vaihtoehtoja. Käynnistä vaporisaattori helposti painamalla pohjaan Menu -nappia ja samanaikasesti ylös -painiketta. Yläosassa Menu -painikkeen alapuolella ovat ylös ja alas -nuolet, joista saat säädettyä lämpötilaa tai ominaisuuksia menu -valikosta.  

 

Käytä menu -nappia saadaksesi laite toimimaan juuri haluamallasi tavalla.

 

Menu -näppäimen toiminnot

Menu -näppäimen avulla voit selata laitteen useita ominaisuuksia ja valita niistä haluamasi:

 • Ääni: Hiljainen/Medium/Kova/Off
 • Ajastin: 5-15 minuuttia (10 min oletusasetus)
 • Käynnistysajastin: 4, 6, ja 8 sekuntia
 • Lämpötilayksikkö: Celsius ja Fahrenheit
 • Ruudun kirkkaus: Himmeä/Medium/Kirkas

 

Tarkka lämmönsäätely

Arizer Solo 2:n tarkka lämmönsäätelytoiminto antaa sinulle valinnanvapautta. Se antaa sinulle vielä 10 lämpöastetta lisää verrattuna alkuperäiseen Soloon ja Arizer Airiin. Voit asettaa Solo 2:n lämpötilaksi minkä tahansa lukeman 50 – 220 celsiuksen väliltä, kun käytät Menu -näppäintä ja LED -näyttöä. Solo 2 lämpenee nopeammin kuin muut tuotteet, mikä saa sinut nauttimaan puhtaasta, maukkaasta höyrystä nopeammin.

 

Höyryn laatu

Arizer vaporaattorit tunnetaan kokolasisista aromiputkistaan, jotka tuottavat silkkisen, puhtaan höyrynautinnon käyttäjälle. Voi olla vaikea uskoa, että Solo 2 voisi vielä pistää paremmaksi, mutta se on totta. Kun otat pari ensimmäistä henkäystä Solo 2:lla, saat paremman laatuiset ja maukkaammat höyryt.

 

Arizer Solo 2 on hyvin rakennettu ja ylä- sekä alaosa ovat vahvistettu ruostumattomalla teräksellä. Nautit sen parannetusta akun kestosta, kestävyydestä, moittimattomasta toimivuudesta ja helppokäyttöisyydestä. Sitä on myös todella helppo huoltaa.

 

Takuu

Kaikki Arizer Solo 2 -vaporisaattorit, joita MagicVaporizers myy, ovat täysin aitoja ja tulevat keraamisen lämmitysosan elinikäisellä takuulla sekä laitteen kahden vuoden vikojen ja valmistusvirheiden takuulla. Akku tulee yhden vuoden takuulla.

Lisätietoja

Pystyy höyrystämään Sekoitukset
Valmistaja Arizer Tech
Koko (pituus x leveys x korkeus) 3.5 x 4.5 x 11.4 cm
Vaporisaattorin Paino 210 g
Tyyli Carbon Black and Mystic Blue
Virranlähde Battery
Lämpöelementti High-quality ceramic heating element
Höyryntoimitustapa Direct
Valmistusmaa Canada
Takuu Workmanship and defects - 2 years, battery - 1 year, ceramic heating element - lifetime.

Arvostelut Arizer Solo 2

Keskimääräinen Arvio :

4.3 Perustuu 6 arvostelut
 • 5 Star
   3
 • 4 Star
   2
 • 3 Star
   1
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Papa bless

555
quick delivery. nice vape. heats up very quikly and gets me to the clouds in notime. papa bless magicvaporizers and solo 2

My thoughts

O-o
Quite frankly I’m over the moon that Arizer decided to update an old classic. The Solo 2 is my new favorite ‘at-home portable’. What it lacks in stealth and portability it more than makes up for through its performance.

If you’re in the market for something you can throw in your pocket, take on a hike or outdoor adventure, the Solo 2 probably isn’t for you. If you’re primarily vaporizing at home and want to have an uncompromising vaporizing experience, get a Solo 2.

NIce

White Widow 2
Vaping is love. Vaping is life. Arizer Solo 2 is my new best friend.

Best I've ever had

The notorious P.I.G
I received my Solo 2 in the mail yesterday and it's such a joy to use! I never thought a portable vape could deliver vapor the way this vape can, but I'm happily proven wrong! Do yourself a favor and get yourself one too!

/P.I.G

Okay

Nina
I use vaporizers for medical reasons and I usually vape at home meaning my Volcano vape is doing the work but I thought it would be nice to get a protable vape for outside fun. Magicvaporizers delivered quickly and i didnt waste many minutes before loading up and giving it a try. It definitely gives me pleasure, but not the same way the volcano does. Im not sure if its user error or if the effect just is smaller from portable vapes

Worth the upgrade

Solo owner since 2012
Arizer Tech is my favorite company and they don't disappoint with the upgrade to the Solo. Having been a faithful Solo owner since it's inception I knew I had to get the Solo 2, and so far I'm very happy I did.

6 Nimike(ttä)

/ sivu

Kirjoita oma arvostelusi

Sinä arvostelet: Arizer Solo 2

Miten arvioisit tämän tuotteen? *