DaVinci IQ

Rating:
4.35

219 € 249 € Sinä säästät: 30 €

SKU
ignore-this-45
Saa sähköpostia, kun tuote on taas varastossa.
TightVac MiniVac pitää yrtit tuoreena ja hajun sisällä
TightVac - MiniVac 0,12 L
6,75 € 9 €

Alkuperäinen TightVac MiniVac on paras tapa säilyttää yrttejäsi! Kun olet lisännyt yrtit ja sulkenut kannen, paina painiketta vetääksesi ilma ulos. Yrttisi pysyvät nyt tuoreina, eikä MiniVacista pääse vuotamaan hajua. Avaa painamalla painiketta uudelleen ja poista kansi.

TightVac MiniVacin kapasiteetti on 0,12 L, mikä vastaa noin 10–30 grammaa yrttejä riippuen yrtistä. Innovatiivisen suunnittelun ansiosta se on erittäin vahva, täysin ilmatiivis ja vedenkestävä.

On Balance Champion on taskuvaaka, joka voi punnita jopa 500 g 0,01 g:n tarkkuudella
Taskuvaaka - 1000 x 0,1 g
18,75 € 25 €

Alkuperäinen On Balance -taskuvaaka säilyttää yhä luotettavuutensa ja tarkkuutensa kaikkien näiden vuosien jälkeen. Täydellinen yrttien tai konsentraattien mittaamiseen! On Balance Champion punnitsee jopa 1000 grammaa 0,1 gramman tarkkuudella. Se mahtuu useimpiin taskuihin ja voidaan tuoda mukana!

Kapasiteetti: 1000 g, 35,28 oz
Tarkkuus: 0,1 g, 0,01 oz
Yksiköt: g, oz, dwt, ozt
Automaattinen sammutus: 60 sekuntia
Patterit: 2x AAA patteria (mukana)
Mitat: 118 x 80 x 20 mm
Paino: 140 grammaa

Ominaisuudet

 • Uusin versio! (2021.07)
 • Vaihdettava 3500 mAh akku
 • Täydentävä sovellus
 • Nopea lämmitysaika (10 - 30 sekuntia)
 • Värinäilmoitukset
 • 120°C - 221°C lämpötila-alue
 • Puhdas, aromaattinen ja tiheä höyry

Kenelle DaVinci IQ on?

Älykkäällä suunnittelullaan ja kannettavuudellaan DaVinci IQ on ihanteellinen niille, jotka haluavat kokeilla erilaisia ​​ominaisuuksia ja nauttia vapettamisesta poissa kotoa. Helppokäyttöinen sovellus tarjoaa maksimaalisen joustavuuden ja hallinnan vapo-kokemuksessasi, ja innovatiivinen jäähdytystekniikka varmistaa, että saat pehmeää höyryä joka kerta.

Mahtava maku

Koska herkullinen maku oli tärkeintä DaVinci IQ:n suunnitteluprosessin aikana, tässä huipputeknisessä vaporisaattorissa käytetään keraamista uunia kolmen vaikuttavan jäähdytystekniikan rinnalla parhaan mahdollisen maun takaamiseksi lämpötilasta riippumatta. DaVinci IQ:ta on testattu useita muita vaporisaattoreita vastaan ja se on voittanut jatkuvasti pitkäkestoisen ja herkullisen maun testin, joten voit olla varma, että DaVinci IQ:n höyry ei koskaan sisällä epämiellyttäviä muovi- tai metallimakuja.

Älykkäät asetukset

DaVinci IQ sisältää joukon erilaisia ​​asetuksia, jotka ovat ihanteellisia sekä ammattilaisille että aloittelijoille, kuten ainutlaatuinen Smart Path -teknologia, joka mahdollistaa automaattisen lämpötilan nousun. Vaporisaattorissa on myös kaksi muuta tilaa: Boost ja Precision. Boost-tila sallii pesän lämpötilan äkillisen nousun niihin hetkiin, jolloin haluat saada kaiken irti yrteistäsi, ja Precision-tilassa voit asettaa lämpötilan, jota pidetään yllä koko session ajan.

Bluetooth-sovellus 

Täydentävä Bluetooth-sovellus mahdollistaa täyden hallinnan ja antaa sinulle mahdollisuuden seurata vapo-toimintaasi suoraan älypuhelimesta. Sinun täytyy vain yhdistää puhelimes DaVinci IQ -laitteeseen Bluetoothin kautta ja sitten voit mukauttaa koko vapo-kokemuksen - joutumatta koskemaan itse vaporisaattoria. Jos sovellukset eivät ole sinun juttusi, voit yksinkertaisesti valita, että et lataa sitä, ja valita perinteisemmän tavan muuttaa asetuksia laitteen painikkeilla. Valinta on sinun!

Tyylikäs muotoilu

Laitteen sileä alumiininen ulkokuori ei vain näytä hyvältä, vaan myös tuntuu hyvältä. DaVinci IQ:n kompakti muoto tekee tekee siitä erinomaisen kannetavan ja ihanteellisen heitettäväksi kätevästi taskuun tai laukkuun. Paikalla, johon pakkaat yrtit, on tyylikäs peilipinta, ja helposti luettava LED-näyttö tarjoaa kaikki tärkeät tiedot laitteen toiminnasta yhdellä silmäyksellä.

Vaihdettava akku

DaVinci IQ mahdollistaa huikean 90 minuutin vapettamisen täyteen ladatulla akulla, mutta toisinaan saatat haluta ehkä vieläkin pidemmät sessiot. Toisin kuin muut vapot, jotka vaativat sinua lopettamaan ja odottamaan akun lataamista jatkaaksesi, tämä vaporisaattori tarvitsee vain yksinkertaisen akunvaihdon. Sen avulla voit vaihtaa käytetyn akun heti täyteen ladattuun akkuun ja pitämällä näin sessiot käynnissä kaksi kertaa pidempään - edellyttäen, että sinulla on vara-akku mukanasi!

Takuu

Kaikki DaVinci IQ -vaporisaattorit jotka MagicVaporizers myy ovat täysin aitoja ja niillä on 10 vuoden takuu.

DaVinci IQ

Sisältö

 • DaVinci IQ -vaporisaattori
 • Micro-USB-johto
 • Makupesä
 • 10 mm vesipiippu adapteri
 • Pesä työkalu (2)
 • Avaimenperä työkalu
 • Alkoholipyyhkeet
 • O-renkaat ja tiivisteet
 • Puhdistusharja
 • Käyttöopas
DaVinci IQ

Tekniset tiedot

Lisätietoja
Koko: 4,2 × 9,0 × 2,4 cm
Paino: 145 g
Lämmitys: Konduktio
Lämmitysaika: 30 sekuntia
Voimanlähde: Irroitettava akku
Lämpötila: 121°C - 221°C
Valmistaja: DaVinci
Takuu: 10 vuotta
Valmistusmaa: Kiina
Write your own review about DaVinci IQ
Olet arvostelemassa:DaVinci IQ
Rating