Halvimmat hinnat
Lähetys seuraavana päivänä
Valtuutettu jakelija
Ilmainen toimitus vaporisaattoreille

DaVinci IQ

245 €
DaVinci IQ - Colours
DaVinci IQ - Temperature DaVinci IQ - Bluetooth DaVinci IQ - Box DaVinci IQ - Charging DaVinci IQ - In the Box DaVinci IQ - Stealth DaVinci IQ - Blue DaVinci IQ - Copper DaVinci IQ - Gunmetal DaVinci IQ - Colours
 •  
 •  
245 €
245 €


Takaamme sinulle uusimmat vaporisaattorien versiot. Saimme DaVinci IQ varastoon 17 Jan. 2018.

4.4
Lue 13 Arvostelu(t) | Kirjoita Arvostelusi

DaVinci IQ on suunniteltu mukavaksi, kannettavaksi ja erittäin tehokkaaksi. Ergonomisesti muotoiltu ulkopuoli on tehty anodisoidusta alumiinista, missä yhdistyy eleganssi ja kestävyys. Kuoressa on 51-LEDin näyttö, joka on sekä kaunis että toimiva. Tuntopalaute (värinä) kertoo käyttäjälle selkeästi milloin DaVinci IQ käynnistyy tai sammuu. Bluetooth-toiminto on jännittävä lisäys uuteen DaVinciin, sillä voit nyt liittää DaVinci IQ:n älypuhelimeen (Apple tai Android).


Älypuhelinliitäntä tarkoittaa sitä, että sen lisäksi, että voit hallinnoida laitetta fyysisten, sivulla olevien painikkeiden avulla, voit myös käyttää sitä ilmaisen sovelluksen kautta. Sovelluksessa on 4 oletusasetusta, joita kutsutaan nimellä ”smart path”. Niissä on ensisijaisesti eri lämpötilat, jotka tuottavat erilaisen käyttökokemuksen. Jokaista asetusta on mahdollista muokata, joten DaVinci IQ:ta voi käyttää ja lämmittää juuri, kuten itse haluaa. Laitteesta löytyy myös boostiasetus niitä hetkiä varten, kun halutaan lisälämpöä nopeasti. Sinun ei tarvitse koskaan huolestua kuumasta höyrystä ja siitä, että se polttaisi huulesi tai suusi, kuten joidenkin muiden vaporisaattoreiden kanssa. DaVinci IQ:ssa on keraaminen zirkoniumoksidisuukappale, joka eristää lämmön erinomaisesti ja takaa myös todella puhtaan maun.


Saatavana sinisenä, kuparisena, punametallisena ja stealth (mustana).

Ominaisuudet

 • Pieni, kevyt ja mukava pitää kädessä
 • Helppo ladata ja lämpenee nopeasti
 • 51-LEDin ruutu on sekä kaunis että informatiivinen
 • Anodisoitu alumiinipäällys antaa kestävää suojaa ja kauniin ulkonäön
 • Keraaminen zirkoniumoksidihöyrytie ja suukappale takaavat maun erinomaisen puhtauden
 • 360 °C konduktiolämmitys
 • Tehokas akku, jonka voi vaihtaa ja ladata (USB-lataus)
 • Tuntopalaute (värinä)
 • Bluetooth (voidaan käyttää Apple- tai Android-älypuhelimella)
 • Esiasetettuja toimintoja, tarkkuustila ja boost-tila

 

Lisäosat (sisältyvät)

 • Uudelleenladattava 3500 mAh:n akku
 • Micro USB -kaapeli
 • Aromikammio
 • 10 mm vesiadapteri
 • 2x DaVincin kammiotyökalu
 • DaVinci-avaimenperätyökalu
 • Alkoholiin kostutettuja puhdistuslappuja
 • Lisä O-renkaita ja tiivisteitä
 • Puhdistusharja 

 

Suunnittelu 

Tämä täysin uusi DaVinci IQ on erittäin tervetullut askel eteenpäin rakastetun DaVinci Ascentin luojilta. Uusi laite on tehty sillä intohimolla yksityiskohtia kohtaan ja ymmärryksellä kuin mitä tarvitaan näin erinomaisen höyrystyskokemuksen luomiseen kerta toisensa jälkeen. Aivan alkajaisiksi DaVinci IQ on ergonomisesti suunniteltu ja se tuntuu hyvältä ja vakaalta kädessä. Sen lataaminen on helppoa jopa aloittelijoille. Höyrytie ja suukappale on tehty keraamisesta zirkoniumoksidista, joka on valittu materiaaliksi siksi, että se antaa puhtaimman maun, mutta on myös erinomaisen vahvaa eikä halkeile helposti. Enää ei tarvitse vaihdella kuluneita lasiosia lainkaan.

 

Lisäksi keraaminen zirkoniumoksidi takaa erinomaisen eristyksen lämmöltä, mikä on todella hyvä lisä laitteeseen, joka koskee herkkään huulten ihoon. Koska DaVinci-vaporisaattori on tarkoitettu käytettäväksi ja nautittavaksi missä ja milloin vain käyttäjä niin haluaa, sen mukana tulee tehokas, kauan kestävä akku, jonka voi vaihtaa ja ladata USB:llä. DaVinci IQ:ssa on käytössä tuntopalaute (se värisee), joten huomaat aina, kun se käynnistyy tai sammuu. 51 LED-valon näyttö kertoo selkeästi kaiken tarvittavan tiedon. Lyhyesti sanottuna, jos DaVinci IQ:ta ajatellaan itsenäisenä DaVinci-vaporisaattorina, niin se on silti omassa luokassaan.

 

Ohjaus

DaVinci IQ pystyy vielä paljon enempään. Kuten nimikin jo vihjaa, tämä on moderni, älykäs laite, joka on mahdollista yhdistää Bluetoothilta älypuhelimeen. Lataa ilmainen sovellus, jossa on 4 oletusasetusta, joita kutsutaan nimellä ”smart path”. Niissä on ensisijaisesti eri lämpötilat, jotka tuottavat erilaisen käyttökokemuksen. Aloittelijat (jotka haluavat päästä saman tien vauhtiin) pääsevät helposti ja nopeasti alkuun. Kokeneet käyttäjät ja he, jotka pitävät kokeilemisesta, voivat säätää kaikkia smart path -oletusasetuksia, jotta ne vastaavat täysin heidän tarpeitaan. Itse asiassa Precision-asetuksessa lämpötilaa voi säätää yhden asteen tarkkuudella, mikä antaa todella paljon säätövaraa. Laitteessa on myös Boost-asetus, joka takaa nopean ja helpon tuloksen. Pidät vain käynnistä-painiketta alhaalla ja DaVinci-vaporisaattori käynnistyy.

 

Kestävyys

Vaikka suorituskyky onkin tärkein asia kaikissa vaporisaattoreissa niin laatulaitteen tunnistaa siitä, että se myös näyttää ja tuntuu laadukkaalta. DaVinci IQ todellakin tekee niin. Sen anodisoitu alumiinirunko tarjoaa vankkaa suojaa sisällä olevalle höyrystysteknologialle samalla, kun laite näyttää hyvältä. DaVinci IQ on saatavilla väreissä: häive (stealth), sininen, kupari tai punametalli, joten kaikki löytävät varmasti mieleisensä. Kun DaVinci-vaporisaattorisi ei ole käytössä, se kulkee pienen kokonsa ja keveytensä ansiosta helposti mukana taskussa tai laukussa. Se onkin mainio laite niille, jotka ovat paljon liikkeellä tai niille, jotka asuvat pienissä asunnoissa.

 

Takuu

Kaikki DaVinci IQ -vaporisaattorit, jotka MagicVaporizers myy, ovat aitoja ja niillä on 10 vuoden valmistajan takuu.

Lisätietoja

Pystyy höyrystämään Sekoitukset
Valmistaja DaVinci
Koko (pituus x leveys x korkeus) 4,2 x 2,4 x 9,0 cm
Vaporisaattorin Paino 145 g
Tyyli Saatavana sinisenä, kuparisena, punametallisena ja stealth (mustana).
Virranlähde Irrotettava akku
Lämpöelementti Keraaminen lämmityskammio (100 %:sti keraaminen ilmatie)
Höyryntoimitustapa Suoraan
Valmistusmaa Kiina
Takuu 10 vuotta

Arvostelut DaVinci IQ

Keskimääräinen Arvio :

4.4 Perustuu 13 arvostelut
 • 5 Star
   7
 • 4 Star
   4
 • 3 Star
   2
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

simple to use, and extremely light

Costante
I have been using the DaVinci IQ for quite a while and it is the best thing that I have done since I have taken up vaping. It is very simple to use, and extremely light which makes it easy for me to carry it around. It is also very comfortable to hold and I can easily use it for producing thick smoke as and when desirable.

contains a very strong mouthpiece

Alessandro
My DaVinci IQ came with the aluminum case, making it look pretty good and also very attractive. All my friends were in awe of it, and many of them purchase it due to my recommendation. All of them have said that this is the best vaping machine that they have purchased in a long time. I am really proud to have my DaVinci IQ with me at all times.

came with the aluminum case

Arkadiusz
The DaVinci IQ is one of the best things that I have purchased when I have taken up vaping. I can honestly say that it is very simple to use and I have had no problems in using it, although this was my first machine. It also comes with the LED screen which makes all the information very easy to read and understand.

Controlled From The Apple Or Your Android Smart Phone

Adam
I had been concerned about the use of the Davinci iq vaporizer, and I must say that this is definitely a wonderful product that I have purchased. There are absolutely no concern is when I go for smoking, particularly in places that not have any recharge outlets through my USB. Moreover, it looks pretty good, and can also be used with multiple people without any kind of issues. The other thing about this product is that it has a very powerful battery, and it can provide at least 20 uses for every time you charge the vaporizer. Therefore, this is a product that you would like to purchase given the fact that it can also be controlled from the Apple or your android smart phone.

Better than all the other

Clumand
Earlier I have used DaVinci Ascent. It was by far the most elegant Vape ever. But after getting this new DaVinci IQ, the benchmark set by Ascent has been shattered into pieces. The smooth finish of the stem makes it easier for me to get dense vapour without getting my lips burnt. The pure flavour of the blend makes it a great experience. The battery can be swapped as well as recharged if it is rechargeable using a MICRO USB CABLE. It’s a good product.

Best among the best

Arighter
This is a very good vaporizer with a lot of high tech facilities. The first one is it can be paired with your phone for remote operation. Secondly, the LED display has 52 LEDs, damn its clearer than my phone’s display. The best part is that it has two modes- Precision mode where temperature can be increased precisely degree by degree, and the second one is The Boost mode where temperature simple increases rapidly and provide quick results. So this is for every type of Vaping fans out there. Bravo, a good product.

best of vaping under way

Cooper
If I want the thickest smoke with my vaping machine, I would obviously go with the DaVinci IQ. It is very healthy, although probably the glass stem is the weakest point in this machine. If possible, exchange it with the wooden stem, and you would not have to face any kind of problems while using it.

thick smoke and excellent battery backup

Ulrich
I have now used my DaVinci IQ for over four months, and I have not faced a single problem. However, the batteries are starting to wear out and do not hold the same amount of charge that it was doing when I first purchased it. However, this is a great product as it gives me the right amount of smoke in the minimum time.

healthier alternative to my nicotine addiction

Donat
If you want to get the best of vaping under way, then you need to try out the new DaVinci IQ. I have been using it for quite a while, and I have not faced any kind of problems in the product. Although, the glass stem can be damaged pretty easily, particularly if you are using it for a long time. Exchange it with the wooden one to prevent such problems.

extremely simple to use

Eilif
When I was looking for a healthier alternative to my nicotine addiction, vaping was suggested to me. I then purchased the DaVinci IQ, and since then, this has become my constant companion. The best thing about my DaVinci IQ is that it can produce thick smoke within a short period of time without creating any problems for the people around me.

Tuotteet 1-10 / 13

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2

Kirjoita oma arvostelusi

Sinä arvostelet: DaVinci IQ

Miten arvioisit tämän tuotteen? *