COVID-19: Varastossamme ei ole muutoksia. Toimitusaika on 1–3 arkipäivää.
Halvimmat hinnat
Lähetys seuraavana päivänä
Valtuutettu jakelija
Ilmainen toimitus vaporisaattoreille

DaVinci IQ

219 €

249 € Säästä 30 €

DaVinci IQ - Colours
DaVinci IQ - Temperature DaVinci IQ - Bluetooth DaVinci IQ - Box DaVinci IQ - Charging DaVinci IQ - In the Box DaVinci IQ - Stealth DaVinci IQ - Blue DaVinci IQ - Copper DaVinci IQ - Gunmetal DaVinci IQ - Colours

219 €

249 € Säästä 30 €

Array ( [store_id] => 8 [entity_id] => 260 [entity_type_id] => 4 [attribute_set_id] => 4 [type_id] => simple [sku] => ignore-this-45 [has_options] => 1 [required_options] => 1 [created_at] => 2016-10-31 14:25:04 [updated_at] => 2020-05-04 12:12:56 [absolute_price] => 1 [absolute_weight] => 0 [sku_policy] => 0 [name] => DaVinci IQ [meta_title] => DaVinci IQ -vaporisaattori – Innovaatiota, hallintaa. [meta_description] => DaVinci IQ -vaporisaattorissa on 51-LED-näyttö ja sitä voi ohjata puhelimitse! Ilmainen toimitus ✔ Euroopan halvimmat hinnat ✔ Nopea toimitus ✔. [image] => /d/a/davinci-iq-colours.jpg [small_image] => /d/a/davinci-iq-sm.jpg [thumbnail] => /d/a/davinci-iq-stealth-thumb.jpg [url_key] => davinci-iq [url_path] => davinci-iq [custom_design] => [page_layout] => [options_container] => container2 [image_label] => DaVinci IQ - Colours [small_image_label] => DaVinci IQ - Small [thumbnail_label] => DaVinci IQ - Thumb [country_of_manufacture] => [msrp_enabled] => 2 [msrp_display_actual_price_type] => 4 [gift_message_available] => [size] => 4,2 x 2,4 x 9,0 cm [style] => Saatavana sinisenä, kuparisena, punametallisena ja stealth (mustana). [vaporizer_weight] => 145 g [power_source] => Irrotettava akku [heating_element] => Keraaminen lämmityskammio (100 %:sti keraaminen ilmatie) [vapor_delivery_method] => Suoraan [countryofmanufacture] => Kiina [warranty] => 10 vuotta [instock_text] => [cjm_stocktext] => [cjm_ships_in] => [cjm_preordertext] => [product_discount_lab] => [can_vaporize] => 59 [pro_tag_line] => Puhtautta. Innovaatiota. Hallintaa. [bullet_1] => Vaihdettava akku [bullet_2] => 51-LEDin näyttö [bullet_3] => Boostiasetus ja valmiustila [bestseller_image] => no_selection [price] => 249.0000 [special_price] => 219.0000 [cost] => [weight] => [msrp] => [manufacturer] => 30 [status] => 1 [is_recurring] => 0 [visibility] => 4 [enable_googlecheckout] => 1 [tax_class_id] => 9 [remove_compare_link] => 0 [position_bestseller] => [cjm_hideshipdate] => 0 [amxnotif_hide_alert] => 0 [vap_size] => 49 [vap_power] => 51 [vap_delivery] => 55 [vap_temporary] => 57 [is_used_with] => 1 [is_in_bestseller] => 0 [can_vaporize_display] => 68 [description] =>

Ominaisuudet

 • Pieni, kevyt ja mukava pitää kädessä
 • Helppo ladata ja lämpenee nopeasti
 • 51-LEDin ruutu on sekä kaunis että informatiivinen
 • Anodisoitu alumiinipäällys antaa kestävää suojaa ja kauniin ulkonäön
 • Keraaminen zirkoniumoksidihöyrytie ja suukappale takaavat maun erinomaisen puhtauden
 • 360 °C konduktiolämmitys
 • Tehokas akku, jonka voi vaihtaa ja ladata (USB-lataus)
 • Tuntopalaute (värinä)
 • Bluetooth (voidaan käyttää Apple- tai Android-älypuhelimella)
 • Esiasetettuja toimintoja, tarkkuustila ja boost-tila

 

Lisäosat (sisältyvät)

 • Uudelleenladattava 3500 mAh:n akku
 • Micro USB -kaapeli
 • Aromikammio
 • 10 mm vesiadapteri
 • 2x DaVincin kammiotyökalu
 • DaVinci-avaimenperätyökalu
 • Alkoholiin kostutettuja puhdistuslappuja
 • Lisä O-renkaita ja tiivisteitä
 • Puhdistusharja 

 

Suunnittelu 

Tämä täysin uusi DaVinci IQ on erittäin tervetullut askel eteenpäin rakastetun DaVinci Ascentin luojilta. Uusi laite on tehty sillä intohimolla yksityiskohtia kohtaan ja ymmärryksellä kuin mitä tarvitaan näin erinomaisen höyrystyskokemuksen luomiseen kerta toisensa jälkeen. Aivan alkajaisiksi DaVinci IQ on ergonomisesti suunniteltu ja se tuntuu hyvältä ja vakaalta kädessä. Sen lataaminen on helppoa jopa aloittelijoille. Höyrytie ja suukappale on tehty keraamisesta zirkoniumoksidista, joka on valittu materiaaliksi siksi, että se antaa puhtaimman maun, mutta on myös erinomaisen vahvaa eikä halkeile helposti. Enää ei tarvitse vaihdella kuluneita lasiosia lainkaan.

 

Lisäksi keraaminen zirkoniumoksidi takaa erinomaisen eristyksen lämmöltä, mikä on todella hyvä lisä laitteeseen, joka koskee herkkään huulten ihoon. Koska DaVinci-vaporisaattori on tarkoitettu käytettäväksi ja nautittavaksi missä ja milloin vain käyttäjä niin haluaa, sen mukana tulee tehokas, kauan kestävä akku, jonka voi vaihtaa ja ladata USB:llä. DaVinci IQ:ssa on käytössä tuntopalaute (se värisee), joten huomaat aina, kun se käynnistyy tai sammuu. 51 LED-valon näyttö kertoo selkeästi kaiken tarvittavan tiedon. Lyhyesti sanottuna, jos DaVinci IQ:ta ajatellaan itsenäisenä DaVinci-vaporisaattorina, niin se on silti omassa luokassaan.

 

Ohjaus

DaVinci IQ pystyy vielä paljon enempään. Kuten nimikin jo vihjaa, tämä on moderni, älykäs laite, joka on mahdollista yhdistää Bluetoothilta älypuhelimeen. Lataa ilmainen sovellus, jossa on 4 oletusasetusta, joita kutsutaan nimellä ”smart path”. Niissä on ensisijaisesti eri lämpötilat, jotka tuottavat erilaisen käyttökokemuksen. Aloittelijat (jotka haluavat päästä saman tien vauhtiin) pääsevät helposti ja nopeasti alkuun. Kokeneet käyttäjät ja he, jotka pitävät kokeilemisesta, voivat säätää kaikkia smart path -oletusasetuksia, jotta ne vastaavat täysin heidän tarpeitaan. Itse asiassa Precision-asetuksessa lämpötilaa voi säätää yhden asteen tarkkuudella, mikä antaa todella paljon säätövaraa. Laitteessa on myös Boost-asetus, joka takaa nopean ja helpon tuloksen. Pidät vain käynnistä-painiketta alhaalla ja DaVinci-vaporisaattori käynnistyy.

 

Kestävyys

Vaikka suorituskyky onkin tärkein asia kaikissa vaporisaattoreissa niin laatulaitteen tunnistaa siitä, että se myös näyttää ja tuntuu laadukkaalta. DaVinci IQ todellakin tekee niin. Sen anodisoitu alumiinirunko tarjoaa vankkaa suojaa sisällä olevalle höyrystysteknologialle samalla, kun laite näyttää hyvältä. DaVinci IQ on saatavilla väreissä: häive (stealth), sininen, kupari tai punametalli, joten kaikki löytävät varmasti mieleisensä. Kun DaVinci-vaporisaattorisi ei ole käytössä, se kulkee pienen kokonsa ja keveytensä ansiosta helposti mukana taskussa tai laukussa. Se onkin mainio laite niille, jotka ovat paljon liikkeellä tai niille, jotka asuvat pienissä asunnoissa.

 

Takuu

Kaikki DaVinci IQ -vaporisaattorit, jotka MagicVaporizers myy, ovat aitoja ja niillä on 10 vuoden valmistajan takuu.

[short_description] =>

DaVinci IQ on suunniteltu mukavaksi, kannettavaksi ja erittäin tehokkaaksi. Ergonomisesti muotoiltu ulkopuoli on tehty anodisoidusta alumiinista, missä yhdistyy eleganssi ja kestävyys. Kuoressa on 51-LEDin näyttö, joka on sekä kaunis että toimiva. Tuntopalaute (värinä) kertoo käyttäjälle selkeästi milloin DaVinci IQ käynnistyy tai sammuu. Bluetooth-toiminto on jännittävä lisäys uuteen DaVinciin, sillä voit nyt liittää DaVinci IQ:n älypuhelimeen (Apple tai Android).

Älypuhelinliitäntä tarkoittaa sitä, että sen lisäksi, että voit hallinnoida laitetta fyysisten, sivulla olevien painikkeiden avulla, voit myös käyttää sitä ilmaisen sovelluksen kautta. Sovelluksessa on 4 oletusasetusta, joita kutsutaan nimellä ”smart path”. Niissä on ensisijaisesti eri lämpötilat, jotka tuottavat erilaisen käyttökokemuksen. Jokaista asetusta on mahdollista muokata, joten DaVinci IQ:ta voi käyttää ja lämmittää juuri, kuten itse haluaa. Laitteesta löytyy myös boostiasetus niitä hetkiä varten, kun halutaan lisälämpöä nopeasti. Sinun ei tarvitse koskaan huolestua kuumasta höyrystä ja siitä, että se polttaisi huulesi tai suusi, kuten joidenkin muiden vaporisaattoreiden kanssa. DaVinci IQ:ssa on keraaminen zirkoniumoksidisuukappale, joka eristää lämmön erinomaisesti ja takaa myös todella puhtaan maun.

Saatavana sinisenä, kuparisena, punametallisena ja stealth (mustana).

[meta_keyword] => [custom_layout_update] => [cjm_stockmessage] => [special_from_date] => [special_to_date] => [news_from_date] => [news_to_date] => [custom_design_from] => [custom_design_to] => [cjm_expecdate] => [cjm_preorderdate] => [model] => [group_price] => Array ( ) [group_price_changed] => 0 [media_gallery] => Array ( [images] => Array ( [0] => Array ( [value_id] => 1062 [file] => /d/a/davinci-iq-temperature_1.jpg [label] => DaVinci IQ - Temperature [position] => 1 [disabled] => 0 [label_default] => DaVinci IQ - Temperature [position_default] => 1 [disabled_default] => 0 ) [1] => Array ( [value_id] => 1049 [file] => /d/a/davinci-iq-stealth-thumb.jpg [label] => DaVinci IQ - Thumb [position] => 1 [disabled] => 1 [label_default] => DaVinci IQ - Thumb [position_default] => 1 [disabled_default] => 1 ) [2] => Array ( [value_id] => 1064 [file] => /d/a/davinci-iq-bluetooth_1.jpg [label] => DaVinci IQ - Bluetooth [position] => 2 [disabled] => 0 [label_default] => DaVinci IQ - Bluetooth [position_default] => 2 [disabled_default] => 0 ) [3] => Array ( [value_id] => 1050 [file] => /d/a/davinci-iq-box_1.jpg [label] => DaVinci IQ - Box [position] => 3 [disabled] => 0 [label_default] => DaVinci IQ - Box [position_default] => 3 [disabled_default] => 0 ) [4] => Array ( [value_id] => 1059 [file] => /d/a/davinci-iq-size.jpg [label] => DaVinci IQ - Charging [position] => 4 [disabled] => 0 [label_default] => DaVinci IQ - Charging [position_default] => 4 [disabled_default] => 0 ) [5] => Array ( [value_id] => 1055 [file] => /d/a/davinci-iq-included.jpg [label] => DaVinci IQ - In the Box [position] => 5 [disabled] => 0 [label_default] => DaVinci IQ - In the Box [position_default] => 5 [disabled_default] => 0 ) [6] => Array ( [value_id] => 1052 [file] => /d/a/davinci-iq-stealth.jpg [label] => DaVinci IQ - Stealth [position] => 6 [disabled] => 0 [label_default] => DaVinci IQ - Stealth [position_default] => 6 [disabled_default] => 0 ) [7] => Array ( [value_id] => 1053 [file] => /d/a/davinci-iq-blue.jpg [label] => DaVinci IQ - Blue [position] => 7 [disabled] => 0 [label_default] => DaVinci IQ - Blue [position_default] => 7 [disabled_default] => 0 ) [8] => Array ( [value_id] => 1054 [file] => /d/a/davinci-iq-copper.jpg [label] => DaVinci IQ - Copper [position] => 8 [disabled] => 0 [label_default] => DaVinci IQ - Copper [position_default] => 8 [disabled_default] => 0 ) [9] => Array ( [value_id] => 1057 [file] => /d/a/davinci-iq-gunmetal.jpg [label] => DaVinci IQ - Gunmetal [position] => 9 [disabled] => 0 [label_default] => DaVinci IQ - Gunmetal [position_default] => 9 [disabled_default] => 0 ) [10] => Array ( [value_id] => 1063 [file] => /d/a/davinci-iq-colours.jpg [label] => DaVinci IQ - Colours [position] => 10 [disabled] => 0 [label_default] => DaVinci IQ - Colours [position_default] => 10 [disabled_default] => 0 ) [11] => Array ( [value_id] => 2040 [file] => /d/a/davinci-iq-sm.jpg [label] => DaVinci IQ - Small [position] => 12 [disabled] => 1 [label_default] => DaVinci IQ - Small [position_default] => 12 [disabled_default] => 1 ) ) [values] => Array ( ) ) [tier_price] => Array ( ) [tier_price_changed] => 0 [stock_item] => Mage_CatalogInventory_Model_Stock_Item Object ( [_minSaleQtyCache:Mage_CatalogInventory_Model_Stock_Item:private] => Array ( ) [_qtyIncrements:protected] => [_eventPrefix:protected] => cataloginventory_stock_item [_eventObject:protected] => item [_productInstance:protected] => Mage_Catalog_Model_Product Object ( [_cacheTag:protected] => catalog_product [_eventPrefix:protected] => catalog_product [_eventObject:protected] => product [_canAffectOptions:protected] => [_typeInstance:protected] => [_typeInstanceSingleton:protected] => Mage_Catalog_Model_Product_Type_Simple Object ( [_product:protected] => [_typeId:protected] => [_setAttributes:protected] => [_editableAttributes:protected] => [_isComposite:protected] => [_canConfigure:protected] => [_canUseQtyDecimals:protected] => 1 [_storeFilter:protected] => [_fileQueue:protected] => Array ( ) ) [_linkInstance:protected] => [_customOptions:protected] => Array ( ) [_urlModel:protected] => [_errors:protected] => Array ( ) [_optionInstance:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object ( [_product:protected] => [_options:protected] => Array ( ) [_valueInstance:protected] => [_values:protected] => Array ( ) [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => customoptions/product_option [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => customoptions/product_option_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( ) [_hasDataChanges:protected] => [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [_options:protected] => Array ( [85] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object ( [_product:protected] => Mage_Catalog_Model_Product Object *RECURSION* [_options:protected] => Array ( ) [_valueInstance:protected] => [_values:protected] => Array ( [381] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 381 [option_id] => 85 [sku] => SKU68 [sort_order] => 1 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 4 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Stealth Black [store_title] => Stealth (Musta) [title] => Stealth (Musta) [default_option_type_price_id] => 2016 [default_price] => 249.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2575 [store_price] => 249.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2575 [price] => 249.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( [0] => Array ( [option_type_image_id] => 172 [option_type_id] => 381 [image_file] => #101010 [sort_order] => 1 [source] => 2 ) [1] => Array ( [option_type_image_id] => 176 [option_type_id] => 381 [image_file] => options/85/381/davinci-iq-stealth.jpg [sort_order] => 2 [source] => 1 ) ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 3812 [option_type_price_id] => 2575 [customer_group_id] => 32000 [price] => 219.0000 [price_type] => fixed [comment] => ) ) [special_price] => 219.0000 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 381 [option_id] => 85 [sku] => SKU68 [sort_order] => 1 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 4 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Stealth Black [store_title] => Stealth (Musta) [title] => Stealth (Musta) [default_option_type_price_id] => 2016 [default_price] => 249.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2575 [store_price] => 249.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2575 [price] => 249.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [380] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 380 [option_id] => 85 [sku] => SKU67 [sort_order] => 2 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 3 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Gunmetal [store_title] => Metalli [title] => Metalli [default_option_type_price_id] => 2015 [default_price] => 249.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2576 [store_price] => 249.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2576 [price] => 249.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( [0] => Array ( [option_type_image_id] => 173 [option_type_id] => 380 [image_file] => #697274 [sort_order] => 1 [source] => 2 ) [1] => Array ( [option_type_image_id] => 177 [option_type_id] => 380 [image_file] => options/85/380/davinci-iq-gunmetal.jpg [sort_order] => 2 [source] => 1 ) ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 3813 [option_type_price_id] => 2576 [customer_group_id] => 32000 [price] => 219.0000 [price_type] => fixed [comment] => ) ) [special_price] => 219.0000 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 380 [option_id] => 85 [sku] => SKU67 [sort_order] => 2 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 3 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Gunmetal [store_title] => Metalli [title] => Metalli [default_option_type_price_id] => 2015 [default_price] => 249.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2576 [store_price] => 249.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2576 [price] => 249.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [379] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 379 [option_id] => 85 [sku] => SKU66 [sort_order] => 3 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 2 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Copper [store_title] => Kuparinen [title] => Kuparinen [default_option_type_price_id] => 2014 [default_price] => 249.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2577 [store_price] => 249.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2577 [price] => 249.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( [0] => Array ( [option_type_image_id] => 174 [option_type_id] => 379 [image_file] => #8B7869 [sort_order] => 1 [source] => 2 ) [1] => Array ( [option_type_image_id] => 178 [option_type_id] => 379 [image_file] => options/85/379/davinci-iq-copper.jpg [sort_order] => 2 [source] => 1 ) ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 3814 [option_type_price_id] => 2577 [customer_group_id] => 32000 [price] => 219.0000 [price_type] => fixed [comment] => ) ) [special_price] => 219.0000 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 379 [option_id] => 85 [sku] => SKU66 [sort_order] => 3 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 2 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Copper [store_title] => Kuparinen [title] => Kuparinen [default_option_type_price_id] => 2014 [default_price] => 249.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2577 [store_price] => 249.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2577 [price] => 249.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [378] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 378 [option_id] => 85 [sku] => SKU65 [sort_order] => 4 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 1 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Blue [store_title] => Sininen [title] => Sininen [default_option_type_price_id] => 2013 [default_price] => 249.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2578 [store_price] => 249.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2578 [price] => 249.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( [0] => Array ( [option_type_image_id] => 175 [option_type_id] => 378 [image_file] => #4B6574 [sort_order] => 0 [source] => 2 ) [1] => Array ( [option_type_image_id] => 180 [option_type_id] => 378 [image_file] => options/85/378/davinci-iq-blue.jpg [sort_order] => 2 [source] => 1 ) ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 5836 [option_type_price_id] => 2578 [customer_group_id] => 32000 [price] => 219.0000 [price_type] => fixed [comment] => ) ) [special_price] => 219.0000 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 378 [option_id] => 85 [sku] => SKU65 [sort_order] => 4 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 1 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Blue [store_title] => Sininen [title] => Sininen [default_option_type_price_id] => 2013 [default_price] => 249.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => 2578 [store_price] => 249.0000 [store_price_type] => fixed [option_type_price_id] => 2578 [price] => 249.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) ) [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => customoptions/product_option [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => customoptions/product_option_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_id] => 85 [product_id] => 260 [type] => swatch [is_require] => 1 [sku] => [max_characters] => [file_extension] => [image_size_x] => [image_size_y] => [sort_order] => 1 [customoptions_is_onetime] => 0 [image_path] => [customer_groups] => [qnty_input] => 0 [in_group_id] => 65535 [is_dependent] => 0 [div_class] => [sku_policy] => 0 [image_mode] => 2 [exclude_first_image] => 1 [addons_view_more] => 0 [default_title] => Colour: [store_title] => Väri: [title] => Väri: [default_price] => [default_price_type] => [store_price] => [store_price_type] => [price] => [price_type] => [default_view_mode] => 1 [store_view_mode] => [view_mode] => 1 [default_description] => [store_description] => [description] => [default_default_text] => [store_default_text] => [default_text] => ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_id] => 85 [product_id] => 260 [type] => swatch [is_require] => 1 [sku] => [max_characters] => [file_extension] => [image_size_x] => [image_size_y] => [sort_order] => 1 [customoptions_is_onetime] => 0 [image_path] => [customer_groups] => [qnty_input] => 0 [in_group_id] => 65535 [is_dependent] => 0 [div_class] => [sku_policy] => 0 [image_mode] => 2 [exclude_first_image] => 1 [addons_view_more] => 0 [default_title] => Colour: [store_title] => Väri: [title] => Väri: [default_price] => [default_price_type] => [store_price] => [store_price_type] => [price] => [price_type] => [default_view_mode] => 1 [store_view_mode] => [view_mode] => 1 [default_description] => [store_description] => [description] => [default_default_text] => [store_default_text] => [default_text] => ) [_idFieldName:protected] => option_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [83] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object ( [_product:protected] => Mage_Catalog_Model_Product Object *RECURSION* [_options:protected] => Array ( ) [_valueInstance:protected] => [_values:protected] => Array ( [372] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 372 [option_id] => 83 [sku] => SKU888 [sort_order] => 1 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 65536 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Metal Grinder [store_title] => Metallinen Grinder [title] => Metallinen Grinder [default_option_type_price_id] => 2007 [default_price] => 25.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => [store_price] => [store_price_type] => [option_type_price_id] => 2007 [price] => 25.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 1793 [option_type_price_id] => 2007 [customer_group_id] => 32000 [price] => 65.0000 [price_type] => percent [comment] => ) ) [special_price] => 16.25 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 372 [option_id] => 83 [sku] => SKU888 [sort_order] => 1 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 65536 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Metal Grinder [store_title] => Metallinen Grinder [title] => Metallinen Grinder [default_option_type_price_id] => 2007 [default_price] => 25.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => [store_price] => [store_price_type] => [option_type_price_id] => 2007 [price] => 25.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [373] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 373 [option_id] => 83 [sku] => SKU883 [sort_order] => 2 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 65537 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Space Metal Grinder - Onyx Black [store_title] => Metal Space Grinder - Onyx Musta [title] => Metal Space Grinder - Onyx Musta [default_option_type_price_id] => 2008 [default_price] => 29.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => [store_price] => [store_price_type] => [option_type_price_id] => 2008 [price] => 29.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 1794 [option_type_price_id] => 2008 [customer_group_id] => 32000 [price] => 65.0000 [price_type] => percent [comment] => ) ) [special_price] => 18.85 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 373 [option_id] => 83 [sku] => SKU883 [sort_order] => 2 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 65537 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Space Metal Grinder - Onyx Black [store_title] => Metal Space Grinder - Onyx Musta [title] => Metal Space Grinder - Onyx Musta [default_option_type_price_id] => 2008 [default_price] => 29.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => [store_price] => [store_price_type] => [option_type_price_id] => 2008 [price] => 29.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [374] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 374 [option_id] => 83 [sku] => SKU882 [sort_order] => 3 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 65538 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Space Metal Grinder - Metallic Blue [store_title] => Metal Space Grinder - Metallic Sininen [title] => Metal Space Grinder - Metallic Sininen [default_option_type_price_id] => 2009 [default_price] => 29.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => [store_price] => [store_price_type] => [option_type_price_id] => 2009 [price] => 29.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 1795 [option_type_price_id] => 2009 [customer_group_id] => 32000 [price] => 65.0000 [price_type] => percent [comment] => ) ) [special_price] => 18.85 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 374 [option_id] => 83 [sku] => SKU882 [sort_order] => 3 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 65538 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Space Metal Grinder - Metallic Blue [store_title] => Metal Space Grinder - Metallic Sininen [title] => Metal Space Grinder - Metallic Sininen [default_option_type_price_id] => 2009 [default_price] => 29.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => [store_price] => [store_price_type] => [option_type_price_id] => 2009 [price] => 29.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) ) [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => customoptions/product_option [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => customoptions/product_option_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_id] => 83 [product_id] => 260 [type] => drop_down [is_require] => 0 [sku] => [max_characters] => [file_extension] => [image_size_x] => [image_size_y] => [sort_order] => 2 [customoptions_is_onetime] => 0 [image_path] => [customer_groups] => [qnty_input] => 0 [in_group_id] => 131070 [is_dependent] => 0 [div_class] => addons [sku_policy] => 0 [image_mode] => 1 [exclude_first_image] => 0 [addons_view_more] => 0 [default_title] => Grinder (35% Discount) [store_title] => Grinder (35% Alennus) [title] => Grinder (35% Alennus) [default_price] => [default_price_type] => [store_price] => [store_price_type] => [price] => [price_type] => [default_view_mode] => 1 [store_view_mode] => [view_mode] => 1 [default_description] => [store_description] => [description] => [default_default_text] => [store_default_text] => [default_text] => ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_id] => 83 [product_id] => 260 [type] => drop_down [is_require] => 0 [sku] => [max_characters] => [file_extension] => [image_size_x] => [image_size_y] => [sort_order] => 2 [customoptions_is_onetime] => 0 [image_path] => [customer_groups] => [qnty_input] => 0 [in_group_id] => 131070 [is_dependent] => 0 [div_class] => addons [sku_policy] => 0 [image_mode] => 1 [exclude_first_image] => 0 [addons_view_more] => 0 [default_title] => Grinder (35% Discount) [store_title] => Grinder (35% Alennus) [title] => Grinder (35% Alennus) [default_price] => [default_price_type] => [store_price] => [store_price_type] => [price] => [price_type] => [default_view_mode] => 1 [store_view_mode] => [view_mode] => 1 [default_description] => [store_description] => [description] => [default_default_text] => [store_default_text] => [default_text] => ) [_idFieldName:protected] => option_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [84] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object ( [_product:protected] => Mage_Catalog_Model_Product Object *RECURSION* [_options:protected] => Array ( ) [_valueInstance:protected] => [_values:protected] => Array ( [375] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 375 [option_id] => 84 [sku] => SKU889 [sort_order] => 1 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 5 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Pocket Scale - Champion 500 x 0.1 g [store_title] => Taskuvaaka - Champion 500 x 0.1 g [title] => Taskuvaaka - Champion 500 x 0.1 g [default_option_type_price_id] => 2010 [default_price] => 19.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => [store_price] => [store_price_type] => [option_type_price_id] => 2010 [price] => 19.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 1796 [option_type_price_id] => 2010 [customer_group_id] => 32000 [price] => 85.0000 [price_type] => percent [comment] => ) ) [special_price] => 16.15 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 375 [option_id] => 84 [sku] => SKU889 [sort_order] => 1 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 5 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => Pocket Scale - Champion 500 x 0.1 g [store_title] => Taskuvaaka - Champion 500 x 0.1 g [title] => Taskuvaaka - Champion 500 x 0.1 g [default_option_type_price_id] => 2010 [default_price] => 19.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => [store_price] => [store_price_type] => [option_type_price_id] => 2010 [price] => 19.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [681] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 681 [option_id] => 84 [sku] => SKU1702 [sort_order] => 2 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 9 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => DaVinci - Battery Charger [store_title] => DaVinci - Laturi [title] => DaVinci - Laturi [default_option_type_price_id] => 4906 [default_price] => 23.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => [store_price] => [store_price_type] => [option_type_price_id] => 4906 [price] => 23.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 5580 [option_type_price_id] => 4906 [customer_group_id] => 32000 [price] => 85.0000 [price_type] => percent [comment] => ) ) [special_price] => 19.55 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 681 [option_id] => 84 [sku] => SKU1702 [sort_order] => 2 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 9 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => DaVinci - Battery Charger [store_title] => DaVinci - Laturi [title] => DaVinci - Laturi [default_option_type_price_id] => 4906 [default_price] => 23.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => [store_price] => [store_price_type] => [option_type_price_id] => 4906 [price] => 23.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [376] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 376 [option_id] => 84 [sku] => SKU70 [sort_order] => 3 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 6 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => DaVinci IQ - 10mm Adapter [store_title] => DaVinci IQ - 10 mm - adapteria [title] => DaVinci IQ - 10 mm - adapteria [default_option_type_price_id] => 2011 [default_price] => 10.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => [store_price] => [store_price_type] => [option_type_price_id] => 2011 [price] => 10.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 1797 [option_type_price_id] => 2011 [customer_group_id] => 32000 [price] => 85.0000 [price_type] => percent [comment] => ) ) [special_price] => 8.5 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 376 [option_id] => 84 [sku] => SKU70 [sort_order] => 3 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 6 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => DaVinci IQ - 10mm Adapter [store_title] => DaVinci IQ - 10 mm - adapteria [title] => DaVinci IQ - 10 mm - adapteria [default_option_type_price_id] => 2011 [default_price] => 10.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => [store_price] => [store_price_type] => [option_type_price_id] => 2011 [price] => 10.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [377] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 377 [option_id] => 84 [sku] => SKU71 [sort_order] => 4 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 7 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => DaVinci IQ - 10mm to 14mm Water Adapter [store_title] => DaVinci IQ - 10 mm - 14 mm vesiadapteri [title] => DaVinci IQ - 10 mm - 14 mm vesiadapteri [default_option_type_price_id] => 2012 [default_price] => 10.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => [store_price] => [store_price_type] => [option_type_price_id] => 2012 [price] => 10.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 1798 [option_type_price_id] => 2012 [customer_group_id] => 32000 [price] => 85.0000 [price_type] => percent [comment] => ) ) [special_price] => 8.5 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 377 [option_id] => 84 [sku] => SKU71 [sort_order] => 4 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 7 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => DaVinci IQ - 10mm to 14mm Water Adapter [store_title] => DaVinci IQ - 10 mm - 14 mm vesiadapteri [title] => DaVinci IQ - 10 mm - 14 mm vesiadapteri [default_option_type_price_id] => 2012 [default_price] => 10.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => [store_price] => [store_price_type] => [option_type_price_id] => 2012 [price] => 10.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [680] => Mage_Catalog_Model_Product_Option_Value Object ( [_values:protected] => Array ( ) [_product:protected] => [_option:protected] => MageWorx_CustomOptions_Model_Catalog_Product_Option Object *RECURSION* [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => catalog/product_option_value [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_option_value_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_type_id] => 680 [option_id] => 84 [sku] => SKU1701 [sort_order] => 5 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 8 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => DaVinci - Canvas Carrying Case [store_title] => DaVinci - Canvas kuljetuslaukku [title] => DaVinci - Canvas kuljetuslaukku [default_option_type_price_id] => 4905 [default_price] => 13.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => [store_price] => [store_price_type] => [option_type_price_id] => 4905 [price] => 13.0000 [price_type] => fixed [images] => Array ( ) [specials] => Array ( [0] => Array ( [option_type_special_price_id] => 5579 [option_type_price_id] => 4905 [customer_group_id] => 32000 [price] => 85.0000 [price_type] => percent [comment] => ) ) [special_price] => 11.05 [special_comment] => [is_price_calculated] => 1 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_type_id] => 680 [option_id] => 84 [sku] => SKU1701 [sort_order] => 5 [customoptions_qty] => [default] => 0 [in_group_id] => 8 [dependent_ids] => [weight] => 0.0000 [cost] => 0.0000 [customoptions_default_qty] => [default_title] => DaVinci - Canvas Carrying Case [store_title] => DaVinci - Canvas kuljetuslaukku [title] => DaVinci - Canvas kuljetuslaukku [default_option_type_price_id] => 4905 [default_price] => 13.0000 [default_price_type] => fixed [store_option_type_price_id] => [store_price] => [store_price_type] => [option_type_price_id] => 4905 [price] => 13.0000 [price_type] => fixed ) [_idFieldName:protected] => option_type_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) ) [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => customoptions/product_option [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => customoptions/product_option_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [option_id] => 84 [product_id] => 260 [type] => checkbox [is_require] => 0 [sku] => [max_characters] => [file_extension] => [image_size_x] => [image_size_y] => [sort_order] => 3 [customoptions_is_onetime] => 0 [image_path] => [customer_groups] => [qnty_input] => 0 [in_group_id] => 65534 [is_dependent] => 0 [div_class] => addons [sku_policy] => 0 [image_mode] => 1 [exclude_first_image] => 0 [addons_view_more] => 0 [default_title] => Add-ons (15% Discount) [store_title] => Lisätuotteet (15% Alennus) [title] => Lisätuotteet (15% Alennus) [default_price] => [default_price_type] => [store_price] => [store_price_type] => [price] => [price_type] => [default_view_mode] => 1 [store_view_mode] => [view_mode] => 1 [default_description] => [store_description] => [description] => [default_default_text] => [store_default_text] => [default_text] => ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [option_id] => 84 [product_id] => 260 [type] => checkbox [is_require] => 0 [sku] => [max_characters] => [file_extension] => [image_size_x] => [image_size_y] => [sort_order] => 3 [customoptions_is_onetime] => 0 [image_path] => [customer_groups] => [qnty_input] => 0 [in_group_id] => 65534 [is_dependent] => 0 [div_class] => addons [sku_policy] => 0 [image_mode] => 1 [exclude_first_image] => 0 [addons_view_more] => 0 [default_title] => Add-ons (15% Discount) [store_title] => Lisätuotteet (15% Alennus) [title] => Lisätuotteet (15% Alennus) [default_price] => [default_price_type] => [store_price] => [store_price_type] => [price] => [price_type] => [default_view_mode] => 1 [store_view_mode] => [view_mode] => 1 [default_description] => [store_description] => [description] => [default_default_text] => [store_default_text] => [default_text] => ) [_idFieldName:protected] => option_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) ) [_reservedAttributes:protected] => [_isDuplicable:protected] => 1 [_calculatePrice:protected] => 1 [_defaultValues:protected] => Array ( [meta_title] => The DaVinci IQ Vaporizer – Pure Flavour, Innovation & Control [meta_description] => The DaVinci IQ vaporizer has a 51-LED display and can be controlled with your phone! Free Shipping ✔ Europe's Lowest Prices ✔ Fast Delivery ✔. [url_path] => davinci-iq [image_label] => DaVinci IQ - Colours [small_image_label] => DaVinci IQ - Small [thumbnail_label] => DaVinci IQ - Thumb [style] => Blue, Copper, Gunmetal and Stealth [power_source] => Removable battery [heating_element] => Ceramic heating chamber (100% ceramic air path) [vapor_delivery_method] => Direct [countryofmanufacture] => China [warranty] => 10 years [pro_tag_line] => Pure Flavour, Innovation & Control [bullet_1] => Replaceable battery [bullet_2] => 51 light grid display [bullet_3] => Boost and standby mode [price] => 249.0000 [special_price] => [description] =>

Features

 • Small, light and comfortable to hold
 • Very simple to load and heats up quickly
 • 51-LED screen is both practical and attractive
 • Anodized aluminium body for both strong protection and an attractive appearance
 • Ceramic zirconia vapour path and mouthpiece for outstanding purity of flavour
 • 360° conduction heating
 • Powerful battery can be both swapped and recharged (via USB)
 • Haptic feedback (vibration)
 • Bluetooth-enabled (can be controlled via Apple and Android smartphones)
 • Pre-set smart paths, plus Precision mode and Boost mode

 

Accessories (Included)

 • 3500 mAh rechargeable battery
 • Micro-USB cable
 • Flavour chamber
 • 10 mm water adapter
 • 2x DaVinci chamber tool
 • DaVinci keychain tool
 • Alcohol wipes
 • Additional O-rings and gaskets
 • Cleaning brush 

 

Design 

The all-new DaVinci IQ is a welcome step forward from the makers of the much-loved DaVinci Ascent. It has been crafted with the same attention to detail and the same understanding of what it takes to ensure an outstanding vaping experience each and every time. To begin with, the DaVinci IQ is ergonomically designed so that it feels both comfortable and secure in the hand, while loading it is very easy even for beginners. The vapour path and mouthpiece are made of ceramic zirconia, which was chosen due to the fact that it not only allows for the flavour to retain maximum purity, but is also extremely robust and resistant to cracks. With the DaVinci IQ, the inconvenience of having to replace worn-out glass parts can be a thing of the past for you as well.

 

Besides, ceramic zirconia also offers excellent thermal insulation, which is a definite plus in a device that touches the sensitive skin on your lips. Since this DaVinci vaporizer is intended to be used and enjoyed whenever and wherever its owner wants to vape, it comes with a powerful, long-life battery, which is both swappable and rechargeable via USB. The DaVinci IQ has haptic feedback (vibrates), so it always lets you know when it’s switching on and off, while the 51-LED display introduces a whole new level of clarity when it comes to displaying information. In short, taken as a stand-alone DaVinci vaporizer, the DaVinci IQ is still very much in a class of its own.

 

Control

The DaVinci IQ is, however, capable of even more. As its name hints, this is a modern, smart device, one that’s Bluetooth-enabled and works in partnership with your smartphone. Download the app to access four pre-set ‘smart paths’, which are basically 4 different temperature settings that create 4 different vaping experiences. Beginners (and those who prefer just to ‘load and go’) will therefore be set in no time. Those who are more experienced with vaporizers (or those who find it fun to experiment) can customise each of these smart paths so that they suit their exact preferences. In fact, in Precision mode, the temperature can be controlled in one-degree increments in Precision mode, which offers ultimate flexibility. Boost mode, on the other hand, has you covered when you need quick and simple results—just hold down the power button and the DaVinci vaporizer will keep heating up.

 

Durability

Of course, while performance is the ultimate test of any vaporizer, a quality device should look and feel the part too, and the DaVinci IQ certainly holds its own in this regard. The anodized aluminium body offers plenty of protection to the high-quality vaping technology on the inside, while still looking attractive on the outside. The DaVinci IQ is available in Stealth, Blue, Copper and Gunmetal, so there’s a colour scheme to suit anyone’s style. When your DaVinci vaporizer is not in use, its compact size and light weight make it easy to slip it into a pocket or a bag, making it a great device for users who are always on the go or for those who live in smaller spaces.

 

Warranty

All DaVinci IQ vaporizers sold by MagicVaporizers are completely authentic and backed by a 10-year warranty.

[short_description] =>

The DaVinci IQ has been designed to be comfortable and portable, as well as highly effective. The ergonomically designed exterior is made of anodized aluminium which combines elegance with durability, and this synergy of aesthetic appeal and functionality is epitomized with the devices 51-LED display. Haptic feedback (vibration) makes it discretely clear whenever the DaVinci IQ switches on and off. Bluetooth is an exciting addition to this new DaVinci vaporizer as it enables you to pair the device with your Apple or Android smartphone.

The smartphone connectivity implies that, along with being able to control the device with the physical buttons on its side, it’s also possible to operate it using the free app. The app comes with 4 pre-set ‘smart paths’, which are essentially different temperature settings tthat create different vaping experiences. Each of these settings can be further customized, so you can quickly and easily heat up your DaVinci IQ just the way you like it. There is also a boost mode for when you want extra heat, extra quickly. Unlike other vaporizers, this new DaVinci will never burn your lips with hot vapour thanks to its ceramic zirconia mouthpiece, which provides excellent heat insulation as well as promotes optimum purity of flavour.

 Available in BlueCopperGunmetal and Stealth (Black).

) [_storeValuesFlags:protected] => Array ( [meta_title] => 1 [meta_description] => 1 [url_path] => 1 [image_label] => 1 [small_image_label] => 1 [thumbnail_label] => 1 [style] => 1 [power_source] => 1 [heating_element] => 1 [vapor_delivery_method] => 1 [countryofmanufacture] => 1 [warranty] => 1 [pro_tag_line] => 1 [bullet_1] => 1 [bullet_2] => 1 [bullet_3] => 1 [price] => 1 [special_price] => 1 [description] => 1 [short_description] => 1 ) [_lockedAttributes:protected] => Array ( ) [_isDeleteable:protected] => 1 [_isReadonly:protected] => [_resourceName:protected] => catalog/product [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => catalog/product_collection [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [entity_id] => 260 [entity_type_id] => 4 [attribute_set_id] => 4 [type_id] => simple [sku] => ignore-this-45 [has_options] => 1 [required_options] => 1 [created_at] => 2016-10-31 14:25:04 [updated_at] => 2020-05-04 12:12:56 [absolute_price] => 1 [absolute_weight] => 0 [sku_policy] => 0 [name] => DaVinci IQ [meta_title] => DaVinci IQ -vaporisaattori – Innovaatiota, hallintaa. [meta_description] => DaVinci IQ -vaporisaattorissa on 51-LED-näyttö ja sitä voi ohjata puhelimitse! Ilmainen toimitus ✔ Euroopan halvimmat hinnat ✔ Nopea toimitus ✔. [image] => /d/a/davinci-iq-colours.jpg [small_image] => /d/a/davinci-iq-sm.jpg [thumbnail] => /d/a/davinci-iq-stealth-thumb.jpg [url_key] => davinci-iq [url_path] => davinci-iq [custom_design] => [page_layout] => [options_container] => container2 [image_label] => DaVinci IQ - Colours [small_image_label] => DaVinci IQ - Small [thumbnail_label] => DaVinci IQ - Thumb [country_of_manufacture] => [msrp_enabled] => 2 [msrp_display_actual_price_type] => 4 [gift_message_available] => [size] => 4,2 x 2,4 x 9,0 cm [style] => Saatavana sinisenä, kuparisena, punametallisena ja stealth (mustana). [vaporizer_weight] => 145 g [power_source] => Irrotettava akku [heating_element] => Keraaminen lämmityskammio (100 %:sti keraaminen ilmatie) [vapor_delivery_method] => Suoraan [countryofmanufacture] => Kiina [warranty] => 10 vuotta [instock_text] => [cjm_stocktext] => [cjm_ships_in] => [cjm_preordertext] => [product_discount_lab] => [can_vaporize] => 59 [pro_tag_line] => Puhtautta. Innovaatiota. Hallintaa. [bullet_1] => Vaihdettava akku [bullet_2] => 51-LEDin näyttö [bullet_3] => Boostiasetus ja valmiustila [bestseller_image] => no_selection [price] => 249.0000 [special_price] => 219.0000 [cost] => [weight] => [msrp] => [manufacturer] => 30 [status] => 1 [is_recurring] => 0 [visibility] => 4 [enable_googlecheckout] => 1 [tax_class_id] => 9 [remove_compare_link] => 0 [position_bestseller] => [cjm_hideshipdate] => 0 [amxnotif_hide_alert] => 0 [vap_size] => 49 [vap_power] => 51 [vap_delivery] => 55 [vap_temporary] => 57 [is_used_with] => 1 [is_in_bestseller] => 0 [can_vaporize_display] => 68 [description] =>

Ominaisuudet

 • Pieni, kevyt ja mukava pitää kädessä
 • Helppo ladata ja lämpenee nopeasti
 • 51-LEDin ruutu on sekä kaunis että informatiivinen
 • Anodisoitu alumiinipäällys antaa kestävää suojaa ja kauniin ulkonäön
 • Keraaminen zirkoniumoksidihöyrytie ja suukappale takaavat maun erinomaisen puhtauden
 • 360 °C konduktiolämmitys
 • Tehokas akku, jonka voi vaihtaa ja ladata (USB-lataus)
 • Tuntopalaute (värinä)
 • Bluetooth (voidaan käyttää Apple- tai Android-älypuhelimella)
 • Esiasetettuja toimintoja, tarkkuustila ja boost-tila

 

Lisäosat (sisältyvät)

 • Uudelleenladattava 3500 mAh:n akku
 • Micro USB -kaapeli
 • Aromikammio
 • 10 mm vesiadapteri
 • 2x DaVincin kammiotyökalu
 • DaVinci-avaimenperätyökalu
 • Alkoholiin kostutettuja puhdistuslappuja
 • Lisä O-renkaita ja tiivisteitä
 • Puhdistusharja 

 

Suunnittelu 

Tämä täysin uusi DaVinci IQ on erittäin tervetullut askel eteenpäin rakastetun DaVinci Ascentin luojilta. Uusi laite on tehty sillä intohimolla yksityiskohtia kohtaan ja ymmärryksellä kuin mitä tarvitaan näin erinomaisen höyrystyskokemuksen luomiseen kerta toisensa jälkeen. Aivan alkajaisiksi DaVinci IQ on ergonomisesti suunniteltu ja se tuntuu hyvältä ja vakaalta kädessä. Sen lataaminen on helppoa jopa aloittelijoille. Höyrytie ja suukappale on tehty keraamisesta zirkoniumoksidista, joka on valittu materiaaliksi siksi, että se antaa puhtaimman maun, mutta on myös erinomaisen vahvaa eikä halkeile helposti. Enää ei tarvitse vaihdella kuluneita lasiosia lainkaan.

 

Lisäksi keraaminen zirkoniumoksidi takaa erinomaisen eristyksen lämmöltä, mikä on todella hyvä lisä laitteeseen, joka koskee herkkään huulten ihoon. Koska DaVinci-vaporisaattori on tarkoitettu käytettäväksi ja nautittavaksi missä ja milloin vain käyttäjä niin haluaa, sen mukana tulee tehokas, kauan kestävä akku, jonka voi vaihtaa ja ladata USB:llä. DaVinci IQ:ssa on käytössä tuntopalaute (se värisee), joten huomaat aina, kun se käynnistyy tai sammuu. 51 LED-valon näyttö kertoo selkeästi kaiken tarvittavan tiedon. Lyhyesti sanottuna, jos DaVinci IQ:ta ajatellaan itsenäisenä DaVinci-vaporisaattorina, niin se on silti omassa luokassaan.

 

Ohjaus

DaVinci IQ pystyy vielä paljon enempään. Kuten nimikin jo vihjaa, tämä on moderni, älykäs laite, joka on mahdollista yhdistää Bluetoothilta älypuhelimeen. Lataa ilmainen sovellus, jossa on 4 oletusasetusta, joita kutsutaan nimellä ”smart path”. Niissä on ensisijaisesti eri lämpötilat, jotka tuottavat erilaisen käyttökokemuksen. Aloittelijat (jotka haluavat päästä saman tien vauhtiin) pääsevät helposti ja nopeasti alkuun. Kokeneet käyttäjät ja he, jotka pitävät kokeilemisesta, voivat säätää kaikkia smart path -oletusasetuksia, jotta ne vastaavat täysin heidän tarpeitaan. Itse asiassa Precision-asetuksessa lämpötilaa voi säätää yhden asteen tarkkuudella, mikä antaa todella paljon säätövaraa. Laitteessa on myös Boost-asetus, joka takaa nopean ja helpon tuloksen. Pidät vain käynnistä-painiketta alhaalla ja DaVinci-vaporisaattori käynnistyy.

 

Kestävyys

Vaikka suorituskyky onkin tärkein asia kaikissa vaporisaattoreissa niin laatulaitteen tunnistaa siitä, että se myös näyttää ja tuntuu laadukkaalta. DaVinci IQ todellakin tekee niin. Sen anodisoitu alumiinirunko tarjoaa vankkaa suojaa sisällä olevalle höyrystysteknologialle samalla, kun laite näyttää hyvältä. DaVinci IQ on saatavilla väreissä: häive (stealth), sininen, kupari tai punametalli, joten kaikki löytävät varmasti mieleisensä. Kun DaVinci-vaporisaattorisi ei ole käytössä, se kulkee pienen kokonsa ja keveytensä ansiosta helposti mukana taskussa tai laukussa. Se onkin mainio laite niille, jotka ovat paljon liikkeellä tai niille, jotka asuvat pienissä asunnoissa.

 

Takuu

Kaikki DaVinci IQ -vaporisaattorit, jotka MagicVaporizers myy, ovat aitoja ja niillä on 10 vuoden valmistajan takuu.

[short_description] =>

DaVinci IQ on suunniteltu mukavaksi, kannettavaksi ja erittäin tehokkaaksi. Ergonomisesti muotoiltu ulkopuoli on tehty anodisoidusta alumiinista, missä yhdistyy eleganssi ja kestävyys. Kuoressa on 51-LEDin näyttö, joka on sekä kaunis että toimiva. Tuntopalaute (värinä) kertoo käyttäjälle selkeästi milloin DaVinci IQ käynnistyy tai sammuu. Bluetooth-toiminto on jännittävä lisäys uuteen DaVinciin, sillä voit nyt liittää DaVinci IQ:n älypuhelimeen (Apple tai Android).

Älypuhelinliitäntä tarkoittaa sitä, että sen lisäksi, että voit hallinnoida laitetta fyysisten, sivulla olevien painikkeiden avulla, voit myös käyttää sitä ilmaisen sovelluksen kautta. Sovelluksessa on 4 oletusasetusta, joita kutsutaan nimellä ”smart path”. Niissä on ensisijaisesti eri lämpötilat, jotka tuottavat erilaisen käyttökokemuksen. Jokaista asetusta on mahdollista muokata, joten DaVinci IQ:ta voi käyttää ja lämmittää juuri, kuten itse haluaa. Laitteesta löytyy myös boostiasetus niitä hetkiä varten, kun halutaan lisälämpöä nopeasti. Sinun ei tarvitse koskaan huolestua kuumasta höyrystä ja siitä, että se polttaisi huulesi tai suusi, kuten joidenkin muiden vaporisaattoreiden kanssa. DaVinci IQ:ssa on keraaminen zirkoniumoksidisuukappale, joka eristää lämmön erinomaisesti ja takaa myös todella puhtaan maun.

Saatavana sinisenä, kuparisena, punametallisena ja stealth (mustana).

[meta_keyword] => [custom_layout_update] => [cjm_stockmessage] => [special_from_date] => [special_to_date] => [news_from_date] => [news_to_date] => [custom_design_from] => [custom_design_to] => [cjm_expecdate] => [cjm_preorderdate] => [model] => [group_price] => Array ( ) [group_price_changed] => 0 [media_gallery] => Array ( [images] => Array ( [0] => Array ( [value_id] => 1062 [file] => /d/a/davinci-iq-temperature_1.jpg [label] => DaVinci IQ - Temperature [position] => 1 [disabled] => 0 [label_default] => DaVinci IQ - Temperature [position_default] => 1 [disabled_default] => 0 ) [1] => Array ( [value_id] => 1049 [file] => /d/a/davinci-iq-stealth-thumb.jpg [label] => DaVinci IQ - Thumb [position] => 1 [disabled] => 1 [label_default] => DaVinci IQ - Thumb [position_default] => 1 [disabled_default] => 1 ) [2] => Array ( [value_id] => 1064 [file] => /d/a/davinci-iq-bluetooth_1.jpg [label] => DaVinci IQ - Bluetooth [position] => 2 [disabled] => 0 [label_default] => DaVinci IQ - Bluetooth [position_default] => 2 [disabled_default] => 0 ) [3] => Array ( [value_id] => 1050 [file] => /d/a/davinci-iq-box_1.jpg [label] => DaVinci IQ - Box [position] => 3 [disabled] => 0 [label_default] => DaVinci IQ - Box [position_default] => 3 [disabled_default] => 0 ) [4] => Array ( [value_id] => 1059 [file] => /d/a/davinci-iq-size.jpg [label] => DaVinci IQ - Charging [position] => 4 [disabled] => 0 [label_default] => DaVinci IQ - Charging [position_default] => 4 [disabled_default] => 0 ) [5] => Array ( [value_id] => 1055 [file] => /d/a/davinci-iq-included.jpg [label] => DaVinci IQ - In the Box [position] => 5 [disabled] => 0 [label_default] => DaVinci IQ - In the Box [position_default] => 5 [disabled_default] => 0 ) [6] => Array ( [value_id] => 1052 [file] => /d/a/davinci-iq-stealth.jpg [label] => DaVinci IQ - Stealth [position] => 6 [disabled] => 0 [label_default] => DaVinci IQ - Stealth [position_default] => 6 [disabled_default] => 0 ) [7] => Array ( [value_id] => 1053 [file] => /d/a/davinci-iq-blue.jpg [label] => DaVinci IQ - Blue [position] => 7 [disabled] => 0 [label_default] => DaVinci IQ - Blue [position_default] => 7 [disabled_default] => 0 ) [8] => Array ( [value_id] => 1054 [file] => /d/a/davinci-iq-copper.jpg [label] => DaVinci IQ - Copper [position] => 8 [disabled] => 0 [label_default] => DaVinci IQ - Copper [position_default] => 8 [disabled_default] => 0 ) [9] => Array ( [value_id] => 1057 [file] => /d/a/davinci-iq-gunmetal.jpg [label] => DaVinci IQ - Gunmetal [position] => 9 [disabled] => 0 [label_default] => DaVinci IQ - Gunmetal [position_default] => 9 [disabled_default] => 0 ) [10] => Array ( [value_id] => 1063 [file] => /d/a/davinci-iq-colours.jpg [label] => DaVinci IQ - Colours [position] => 10 [disabled] => 0 [label_default] => DaVinci IQ - Colours [position_default] => 10 [disabled_default] => 0 ) [11] => Array ( [value_id] => 2040 [file] => /d/a/davinci-iq-sm.jpg [label] => DaVinci IQ - Small [position] => 12 [disabled] => 1 [label_default] => DaVinci IQ - Small [position_default] => 12 [disabled_default] => 1 ) ) [values] => Array ( ) ) [tier_price] => Array ( ) [tier_price_changed] => 0 [stock_item] => Mage_CatalogInventory_Model_Stock_Item Object *RECURSION* [is_in_stock] => 1 [is_salable] => [category_ids] => Array ( [0] => 7 [1] => 11 [2] => 40 [3] => 44 ) ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => entity_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [_customerGroupId:protected] => [_processIndexEvents:protected] => 1 [_resourceName:protected] => cataloginventory/stock_item [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => cataloginventory/stock_item_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [item_id] => 260 [product_id] => 260 [stock_id] => 1 [qty] => 0.0000 [min_qty] => 0.0000 [use_config_min_qty] => 1 [is_qty_decimal] => 0 [backorders] => 0 [use_config_backorders] => 1 [min_sale_qty] => 1.0000 [use_config_min_sale_qty] => 1 [max_sale_qty] => 0.0000 [use_config_max_sale_qty] => 1 [is_in_stock] => 0 [low_stock_date] => 2020-05-04 12:12:57 [notify_stock_qty] => [use_config_notify_stock_qty] => 1 [manage_stock] => 0 [use_config_manage_stock] => 0 [stock_status_changed_auto] => 1 [use_config_qty_increments] => 1 [qty_increments] => 0.0000 [use_config_enable_qty_inc] => 1 [enable_qty_increments] => 0 [is_decimal_divided] => 0 [type_id] => simple [stock_status_changed_automatically] => 1 [use_config_enable_qty_increments] => 1 [product_name] => DaVinci IQ [store_id] => 8 [product_type_id] => simple [product_status_changed] => 1 [product_changed_websites] => [stock_qty] => 0 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [item_id] => 260 [product_id] => 260 [stock_id] => 1 [qty] => 0.0000 [min_qty] => 0.0000 [use_config_min_qty] => 1 [is_qty_decimal] => 0 [backorders] => 0 [use_config_backorders] => 1 [min_sale_qty] => 1.0000 [use_config_min_sale_qty] => 1 [max_sale_qty] => 0.0000 [use_config_max_sale_qty] => 1 [is_in_stock] => 0 [low_stock_date] => 2020-05-04 12:12:57 [notify_stock_qty] => [use_config_notify_stock_qty] => 1 [manage_stock] => 0 [use_config_manage_stock] => 0 [stock_status_changed_auto] => 1 [use_config_qty_increments] => 1 [qty_increments] => 0.0000 [use_config_enable_qty_inc] => 1 [enable_qty_increments] => 0 [is_decimal_divided] => 0 [type_id] => simple [stock_status_changed_automatically] => 1 [use_config_enable_qty_increments] => 1 ) [_idFieldName:protected] => item_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( [stock_status_changed_automatically] => stock_status_changed_auto [use_config_enable_qty_increments] => use_config_enable_qty_inc ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( [stock_status_changed_automatically] => stock_status_changed_auto [use_config_enable_qty_increments] => use_config_enable_qty_inc [stock_status_changed_auto] => stock_status_changed_automatically [use_config_enable_qty_inc] => use_config_enable_qty_increments ) ) [is_in_stock] => 1 [is_salable] => [website_ids] => Array ( [0] => 1 [1] => 2 [2] => 3 [3] => 4 [4] => 5 [5] => 6 [6] => 7 [7] => 8 [8] => 9 [9] => 10 [10] => 11 [11] => 12 [12] => 13 [13] => 14 [14] => 16 [15] => 17 [16] => 18 [17] => 19 [18] => 20 [19] => 21 [20] => 22 [21] => 23 [22] => 24 [23] => 25 ) [request_path] => davinci-iq [final_price] => 219.0000 [tax_percent] => 16 [_cache_instance_store_filter] => ET_CurrencyManager_Model_Store Object ( [_cacheTag:protected] => 1 [_eventPrefix:protected] => store [_eventObject:protected] => store [_priceFilter:protected] => [_website:protected] => Mage_Core_Model_Website Object ( [_cacheTag:protected] => 1 [_eventPrefix:protected] => website [_eventObject:protected] => website [_configCache:protected] => Array ( [catalog/price/scope] => 1 [currency/options/base] => EUR ) [_groups:protected] => Array ( [8] => Mage_Core_Model_Store_Group Object ( [_cacheTag:protected] => 1 [_eventPrefix:protected] => store_group [_eventObject:protected] => store_group [_stores:protected] => Array ( [8] => ET_CurrencyManager_Model_Store Object *RECURSION* ) [_storeIds:protected] => Array ( [8] => 8 ) [_storeCodes:protected] => Array ( [8] => finland ) [_storesCount:protected] => 1 [_defaultStore:protected] => ET_CurrencyManager_Model_Store Object *RECURSION* [_website:protected] => Mage_Core_Model_Website Object *RECURSION* [_isReadOnly:Mage_Core_Model_Store_Group:private] => [_resourceName:protected] => core/store_group [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => core/store_group_collection [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [group_id] => 8 [website_id] => 8 [name] => .fi [root_category_id] => 2 [default_store_id] => 8 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [group_id] => 8 [website_id] => 8 [name] => .fi [root_category_id] => 2 [default_store_id] => 8 ) [_idFieldName:protected] => group_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) ) [_groupIds:protected] => Array ( [8] => 8 ) [_groupsCount:protected] => 1 [_stores:protected] => Array ( [8] => ET_CurrencyManager_Model_Store Object *RECURSION* ) [_storeIds:protected] => Array ( [8] => 8 ) [_storeCodes:protected] => Array ( [8] => finland ) [_storesCount:protected] => 1 [_defaultGroup:protected] => Mage_Core_Model_Store_Group Object ( [_cacheTag:protected] => 1 [_eventPrefix:protected] => store_group [_eventObject:protected] => store_group [_stores:protected] => Array ( [8] => ET_CurrencyManager_Model_Store Object *RECURSION* ) [_storeIds:protected] => Array ( [8] => 8 ) [_storeCodes:protected] => Array ( [8] => finland ) [_storesCount:protected] => 1 [_defaultStore:protected] => ET_CurrencyManager_Model_Store Object *RECURSION* [_website:protected] => Mage_Core_Model_Website Object *RECURSION* [_isReadOnly:Mage_Core_Model_Store_Group:private] => [_resourceName:protected] => core/store_group [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => core/store_group_collection [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [group_id] => 8 [website_id] => 8 [name] => .fi [root_category_id] => 2 [default_store_id] => 8 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [group_id] => 8 [website_id] => 8 [name] => .fi [root_category_id] => 2 [default_store_id] => 8 ) [_idFieldName:protected] => group_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [_defaultStore:protected] => ET_CurrencyManager_Model_Store Object *RECURSION* [_isCanDelete:protected] => [_isReadOnly:Mage_Core_Model_Website:private] => [_resourceName:protected] => core/website [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => core/website_collection [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [website_id] => 8 [code] => finland [name] => .fi [sort_order] => 0 [default_group_id] => 8 [is_default] => 0 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [website_id] => 8 [code] => finland [name] => .fi [sort_order] => 0 [default_group_id] => 8 [is_default] => 0 ) [_idFieldName:protected] => website_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [_group:protected] => Mage_Core_Model_Store_Group Object ( [_cacheTag:protected] => 1 [_eventPrefix:protected] => store_group [_eventObject:protected] => store_group [_stores:protected] => Array ( [8] => ET_CurrencyManager_Model_Store Object *RECURSION* ) [_storeIds:protected] => Array ( [8] => 8 ) [_storeCodes:protected] => Array ( [8] => finland ) [_storesCount:protected] => 1 [_defaultStore:protected] => ET_CurrencyManager_Model_Store Object *RECURSION* [_website:protected] => Mage_Core_Model_Website Object ( [_cacheTag:protected] => 1 [_eventPrefix:protected] => website [_eventObject:protected] => website [_configCache:protected] => Array ( [catalog/price/scope] => 1 [currency/options/base] => EUR ) [_groups:protected] => Array ( [8] => Mage_Core_Model_Store_Group Object *RECURSION* ) [_groupIds:protected] => Array ( [8] => 8 ) [_groupsCount:protected] => 1 [_stores:protected] => Array ( [8] => ET_CurrencyManager_Model_Store Object *RECURSION* ) [_storeIds:protected] => Array ( [8] => 8 ) [_storeCodes:protected] => Array ( [8] => finland ) [_storesCount:protected] => 1 [_defaultGroup:protected] => Mage_Core_Model_Store_Group Object *RECURSION* [_defaultStore:protected] => ET_CurrencyManager_Model_Store Object *RECURSION* [_isCanDelete:protected] => [_isReadOnly:Mage_Core_Model_Website:private] => [_resourceName:protected] => core/website [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => core/website_collection [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [website_id] => 8 [code] => finland [name] => .fi [sort_order] => 0 [default_group_id] => 8 [is_default] => 0 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [website_id] => 8 [code] => finland [name] => .fi [sort_order] => 0 [default_group_id] => 8 [is_default] => 0 ) [_idFieldName:protected] => website_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [_isReadOnly:Mage_Core_Model_Store_Group:private] => [_resourceName:protected] => core/store_group [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => core/store_group_collection [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [group_id] => 8 [website_id] => 8 [name] => .fi [root_category_id] => 2 [default_store_id] => 8 ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [group_id] => 8 [website_id] => 8 [name] => .fi [root_category_id] => 2 [default_store_id] => 8 ) [_idFieldName:protected] => group_id [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [_configCache:protected] => Array ( [catalog/price/scope] => 1 [web/secure/base_url] => https://magicvaporizers.fi/ [web/secure/use_in_adminhtml] => 1 [web/secure/use_in_frontend] => 1 [web/url/use_store] => 0 [web/unsecure/base_url] => https://magicvaporizers.fi/ [web/seo/use_rewrites] => 1 [web/unsecure/base_link_url] => https://magicvaporizers.fi/ [web/secure/base_link_url] => https://magicvaporizers.fi/ [general/locale/code] => fi_FI [web/session/use_frontend_sid] => 0 [ewpagecache/misc/frontend_cookie_name] => frontend [ewpagecache/misc/session_param_name] => SID [general/country/allow] => AT,BE,BG,HR,CZ,DK,EE,FI,FR,DE,GR,HU,IE,IT,JE,LV,LI,LT,LU,MC,NL,NO,PL,PT,RO,SM,SK,SI,ES,SE,CH,GB,AX [web/routers/admin/area] => admin [web/routers/admin/class] => Mage_Core_Controller_Varien_Router_Admin [web/routers/admin] => Array ( [area] => admin [class] => Mage_Core_Controller_Varien_Router_Admin ) [web/routers/standard/area] => frontend [web/routers/standard/class] => Mage_Core_Controller_Varien_Router_Standard [web/routers/standard] => Array ( [area] => frontend [class] => Mage_Core_Controller_Varien_Router_Standard ) [web/routers/install/area] => frontend [web/routers/install/class] => Mage_Install_Controller_Router_Install [web/routers/install] => Array ( [area] => frontend [class] => Mage_Install_Controller_Router_Install ) [web/routers] => Array ( [admin] => Array ( [area] => admin [class] => Mage_Core_Controller_Varien_Router_Admin ) [standard] => Array ( [area] => frontend [class] => Mage_Core_Controller_Varien_Router_Standard ) [install] => Array ( [area] => frontend [class] => Mage_Install_Controller_Router_Install ) ) [ewpagecache/general/secondary_cache_enabled] => 0 [web/url/redirect_to_base] => 301 [web/cookie/cookie_lifetime] => 86400 [web/cookie/cookie_path] => [web/cookie/cookie_domain] => [web/cookie/cookie_httponly] => 1 [design/package/ua_regexp] => a:0:{} [design/package/name] => default [design/theme/locale] => [design/theme/default] => default [design/theme/default_ua_regexp] => a:0:{} [dev/translate_inline/active] => 0 [system/external_page_cache/enabled] => 0 [persistent/options/enabled] => 0 [customer/account_share/scope] => 0 [persistent/options/shopping_cart] => 1 [ewpagecache_developer/general/log_enabled] => 0 [ewpagecache_tagging/general/enabled] => 1 [mageworx_catalog/customoptions/enable_customer_groups] => 0 [mageworx_catalog/customoptions/inventory_enabled] => 1 [mageworx_catalog/customoptions/hide_out_of_stock_options] => 1 [mageworx_catalog/customoptions/dependent_enabled] => 1 [catalog/frontend/flat_catalog_product] => 1 [tax/calculation/price_includes_tax] => 1 [tax/display/type] => 2 [cataloginventory/item_options/manage_stock] => 1 [mageworx_catalog/customoptions/assigned_product_attributes] => 2 [mageworx_catalog/customoptions/special_price_enabled] => 1 [mageworx_catalog/customoptions/tier_price_enabled] => 0 [general/locale/timezone] => Europe/Warsaw [snippets/system/breadcrumbs_detailed] => 0 [snippets/system/breadcrumbs] => 0 [snippets/general/enabled] => 1 [design/theme/layout] => default [design/theme/layout_ua_regexp] => a:0:{} [b2b/default/status] => 0 [ewminify/general/filemtime_enabled] => 1 [ewminify_advanced/custom_path/slug] => extendware/ewminify [web/secure/base_js_url] => https://magicvaporizers.fi/js/ [catalog/seo/site_map] => 1 [catalog/seo/search_terms] => 1 [advanced/modules_disable_output/Mage_Checkout] => 0 [firecheckout/general/enabled] => 1 [contacts/contacts/enabled] => 1 [advancedcompare/noreload/enablenorealod] => 0 [advancedcompare/general/removecompare] => 0 [currencymanager/general/enabled] => 1 [notificationconfig/notificationbar/enable] => 1 [outofstocknotify/general/enabled] => 1 [snippets/system/breadcrumbs_overwrite] => 1 [snippets/products/enabled] => 1 [snippets/system/breadcrumbs_markup] => rdf [snippets/system/sitelinkssearch] => 1 [snippets/system/sitename] => 1 [snippets/system/sitename_name] => MagicVaporizers [snippets/system/sitename_alternate] => [snippets/system/organization] => 0 [snippets/system/localbusiness] => 0 [snippets/system/ratings] => 0 [catalog/seo/title_separator] => - [design/head/title_prefix] => [design/head/title_suffix] => [catalog/seo/product_canonical_tag] => 1 [sales/msrp/enabled] => 0 [customer/create_account/confirm] => 1 [catalog/review/allow_guest] => 1 [catalog/productalert/allow_price] => 0 [catalog/productalert/allow_stock] => 0 [mageworx_catalog/customoptions/enabled] => 1 [snippets/products/type] => json [design/theme/template] => default [design/theme/template_ua_regexp] => a:0:{} [outofstocknotify/products/simple_enabled] => 1 [outofstocknotify/products/simple_design] => block [customer/startup/redirect_dashboard] => 0 [outofstocknotify/products/config_enabled] => 1 [mageworx_catalog/customoptions/enable_image_mode] => 1 [advanced/modules_disable_output/Mage_Page] => 0 [ewpagecache_advanced/injectors/list] => a:10:{s:17:"_1372377691043_43";a:2:{s:9:"block_key";s:21:"checkout/cart_sidebar";s:12:"injector_key";s:21:"checkout_cart_sidebar";}s:18:"_1372377693789_789";a:2:{s:9:"block_key";s:31:"catalog/product_compare_sidebar";s:12:"injector_key";s:31:"catalog_product_compare_sidebar";}s:18:"_1372377694370_370";a:2:{s:9:"block_key";s:25:"wishlist/customer_sidebar";s:12:"injector_key";s:25:"wishlist_customer_sidebar";}s:18:"_1372377695115_115";a:2:{s:9:"block_key";s:22:"reports/product_viewed";s:12:"injector_key";s:22:"reports_product_viewed";}s:18:"_1372377695919_919";a:2:{s:9:"block_key";s:24:"reports/product_compared";s:12:"injector_key";s:24:"reports_product_compared";}s:18:"_1372377765490_490";a:2:{s:9:"block_key";s:15:"poll/activePoll";s:12:"injector_key";s:15:"poll_activePoll";}s:18:"_1372377767171_171";a:2:{s:9:"block_key";s:21:"sales/reorder_sidebar";s:12:"injector_key";s:21:"sales_reorder_sidebar";}s:18:"_1372377790520_520";a:2:{s:9:"block_key";s:14:"wishlist/links";s:12:"injector_key";s:14:"wishlist_links";}s:18:"_1421443052517_517";a:2:{s:9:"block_key";s:28:"persistent/header_additional";s:12:"injector_key";s:28:"persistent_header_additional";}s:16:"_1430244690006_6";a:2:{s:9:"block_key";s:22:"checkout/cart_minicart";s:12:"injector_key";s:22:"checkout_cart_minicart";}} [ewpagecache_tagging/autotagging/block_tags] => a:2:{s:18:"_1376330540589_589";a:2:{s:9:"block_key";s:19:"catalog/product_new";s:4:"tags";s:8:"newblock";}s:18:"_1376332342400_400";a:2:{s:9:"block_key";s:26:"catalog/product_widget_new";s:4:"tags";s:8:"newblock";}} [dev/debug/template_hints] => 0 [dev/debug/template_hints_blocks] => 0 [ewminify_files/frontend_blocks/enabled] => 0 [design/head/default_media_type] => text/html [design/head/default_charset] => utf-8 [design/head/default_keywords] => [design/head/default_robots] => INDEX,FOLLOW [design/head/shortcut_icon] => default/favicon.ico [web/secure/base_media_url] => https://magicvaporizers.fi/media/ [ewminify_files/frontend_files/defer_js_enabled] => 0 [design/theme/skin] => default [design/theme/skin_ua_regexp] => a:0:{} [web/secure/base_skin_url] => https://magicvaporizers.fi/skin/ [ewminify_files/frontend_files/css_compressor] => csscompressor [ewminify_files/frontend_files/regexp_filters] => a:1:{s:18:"_1401393069101_101";a:1:{s:6:"regexp";s:30:"/(?:checkout|paypal|onepage)/i";}} [ewminify_files/frontend_files/merge_css] => always [ewminify_files/frontend_files/file_merge_exceptions] => a:0:{} [ewminify_advanced/custom_path/js] => js [ewminify/general/java_path] => /usr/bin/java [ewminify/general/php_path] => /usr/bin/php [ewminify/general/execution_mode] => internal [ewminify/general/rewrites_enabled] => 0 [ewminify_files/frontend_files/js_compressor] => none [ewminify_files/frontend_files/merge_js] => never [advanced/modules_disable_output/Mage_Core] => 0 [general/country/optional_zip_countries] => HK,IE,MO,PA [reviewemail/config/orders_block] => 1 [mageworx_catalog/customoptions/price_prefix_enabled] => 0 [advanced/modules_disable_output/ET_CurrencyManager] => 0 [web/session/use_remote_addr] => 1 [web/session/use_http_via] => 0 [web/session/use_http_x_forwarded_for] => 1 [web/session/use_http_user_agent] => 1 [currency/options/default] => EUR [currency/options/allow] => EUR [currency/options/base] => EUR [currencymanager/general/excludecheckout] => 0 [currencymanager/general/enabledadm] => 0 [currencymanager/general/input_admin] => 0 [currencymanager/general/cutzerodecimal] => 1 [currencymanager/general/cutzerodecimal_suffix] => [currencymanager/general/precision] => 2 [currencymanager/general/position] => 8 [currencymanager/general/display] => 2 [currencymanager/general/min_decimal_count] => 2 [currencymanager/general/zerotext] => [currencymanager/general/symbolreplace] => a:9:{s:8:"currency";a:2:{i:0;s:0:"";i:1;s:0:"";}s:9:"precision";a:2:{i:0;s:1:"0";i:1;s:1:"0";}s:17:"min_decimal_count";a:2:{i:0;s:1:"2";i:1;s:1:"2";}s:14:"cutzerodecimal";a:2:{i:0;s:1:"0";i:1;s:1:"0";}s:21:"cutzerodecimal_suffix";a:2:{i:0;s:2:",-";i:1;s:2:",-";}s:8:"position";a:2:{i:0;s:1:"8";i:1;s:1:"8";}s:7:"display";a:2:{i:0;s:1:"2";i:1;s:1:"2";}s:6:"symbol";a:2:{i:0;s:0:"";i:1;s:0:"";}s:8:"zerotext";a:2:{i:0;s:0:"";i:1;s:0:"";}} [currencymanager/general] => Array ( [enabled] => 1 [excludecheckout] => 0 [enabledadm] => 0 [input_admin] => 0 [cutzerodecimal] => 1 [cutzerodecimal_suffix] => [precision] => 2 [position] => 8 [display] => 2 [min_decimal_count] => 2 [zerotext] => [symbolreplace] => a:9:{s:8:"currency";a:2:{i:0;s:0:"";i:1;s:0:"";}s:9:"precision";a:2:{i:0;s:1:"0";i:1;s:1:"0";}s:17:"min_decimal_count";a:2:{i:0;s:1:"2";i:1;s:1:"2";}s:14:"cutzerodecimal";a:2:{i:0;s:1:"0";i:1;s:1:"0";}s:21:"cutzerodecimal_suffix";a:2:{i:0;s:2:",-";i:1;s:2:",-";}s:8:"position";a:2:{i:0;s:1:"8";i:1;s:1:"8";}s:7:"display";a:2:{i:0;s:1:"2";i:1;s:1:"2";}s:6:"symbol";a:2:{i:0;s:0:"";i:1;s:0:"";}s:8:"zerotext";a:2:{i:0;s:0:"";i:1;s:0:"";}} ) [notificationconfig/notificationbar/enddate] => [notificationconfig/notificationbar/position] => top [notificationconfig/notificationbar/effect] => none [notificationconfig/notificationbar/bgcolor] => FF6A3D [notificationconfig/notificationbar/barsize] => 14 [notificationconfig/notificationbar/fontcolor] => E8FFFF [notificationconfig/notificationbar/mobile] => 1 [notificationconfig/notificationbar/goal] => 2 [notificationconfig/notificationbar/calltext] => [notificationconfig/notificationbar/message] => COVID-19: Varastossamme ei ole muutoksia. Toimitusaika on 1–3 arkipäivää. [notificationconfig/notificationbar/facebook] => [notificationconfig/notificationbar/twitter] => [notificationconfig/notificationbar/instagram] => [notificationconfig/notificationbar/youtube] => [notificationconfig/notificationbar/linkedin] => [notificationconfig/notificationbar/gplus] => [notificationconfig/notificationbar/pinterest] => [notificationconfig/notificationbar/reddit] => [notificationconfig/notificationbar/tumblr] => [notificationconfig/notificationbar/github] => [notificationconfig/notificationbar/delicious] => [notificationconfig/notificationbar/digg] => [notificationconfig/notificationbar/dribble] => [notificationconfig/notificationbar/flickr] => [notificationconfig/notificationbar/vine] => [notificationconfig/notificationbar/yelp] => [notificationconfig/notificationbar/close] => 0 [advanced/modules_disable_output/Magmodules_Snippets] => 0 [advanced/modules_disable_output/MagicToolbox_MagicZoomPlus] => 0 [snippets/products/description] => 1 [snippets/products/description_attribute] => short_description [snippets/products/description_lenght] => 0 [design/watermark/small_image_imageOpacity] => [design/watermark/small_image_position] => stretch [design/watermark/small_image_size] => [snippets/products/prices] => [tax/calculation/based_on] => shipping [tax/defaults/country] => SE [tax/defaults/region] => 0 [tax/defaults/postcode] => * [customer/create_account/default_group] => 1 [currency/options/customsymbol] => a:1:{s:3:"SEK";s:2:"kr";} [snippets/products/seller] => MagicVaporizers [snippets/products/mulitple_currencies] => 0 [snippets/products/stock] => 1 [snippets/products/condition] => 1 [snippets/products/condition_default] => new [snippets/products/reviews] => 1 [snippets/products/reviews_source] => [snippets/products/reviews_metric] => 5 [snippets/products/reviews_type] => reviews [snippets/products/attributes] => a:4:{s:26:"availability_5829f5a43934f";a:3:{s:4:"type";s:5:"brand";s:6:"source";s:12:"manufacturer";s:10:"input_type";s:6:"select";}s:26:"availability_5829f5a4393d3";a:3:{s:4:"type";s:5:"color";s:6:"source";s:5:"style";s:10:"input_type";s:4:"text";}s:26:"availability_5829f5a43944b";a:3:{s:4:"type";s:5:"model";s:6:"source";s:12:"ascent_style";s:10:"input_type";s:6:"select";}s:26:"availability_5829f5a4394c1";a:3:{s:4:"type";s:3:"sku";s:6:"source";s:3:"sku";s:10:"input_type";s:4:"text";}} [snippets/products/cus_attributes] => a:0:{} [design/head/includes] => [advanced/modules_disable_output/Mage_GoogleAnalytics] => 0 [google/analytics/account] => UA-41848678-4 [google/analytics/active] => 1 [web/cookie/cookie_restriction] => 0 [web/browser_capabilities/javascript] => 1 [design/head/demonotice] => 0 [design/header/logo_alt] => MagicVaporizers [design/header/logo_src] => images/logo.png [advanced/modules_disable_output/Mage_Cms] => 0 [advanced/modules_disable_output/TM_FireCheckout] => 0 [checkout/sidebar/display] => 1 [checkout/sidebar/count] => 3 [tax/calculation/apply_after_discount] => 1 [tax/calculation/discount_tax] => 1 [sales/totals_sort/discount] => 20 [sales/totals_sort/grand_total] => 100 [sales/totals_sort/shipping] => 30 [sales/totals_sort/subtotal] => 10 [sales/totals_sort/tax] => 40 [sales/totals_sort/weee] => 50 [sales/totals_sort] => Array ( [discount] => 20 [grand_total] => 100 [shipping] => 30 [subtotal] => 10 [tax] => 40 [weee] => 50 ) [tax/cart_display/grandtotal] => 1 [tax/cart_display/zero_tax] => 1 [tax/cart_display/subtotal] => 2 [onestepcheckout/general/active] => 0 [onestepcheckout/general/checkout_title] => MagicVaporizers Checkout [onestepcheckout/general/checkout_description] => Please fill in the fields below and click Place order to complete your purchase! [onestepcheckout/general/show_shipping_address] => 0 [onestepcheckout/general/country_id] => DE [onestepcheckout/general/default_payment] => [onestepcheckout/general/default_shipping] => internationalshipping [onestepcheckout/general/postcode] => [onestepcheckout/general/region_id] => 0 [onestepcheckout/general/city] => [onestepcheckout/general/use_for_disabled_fields] => 1 [onestepcheckout/general/hide_shipping_method] => 1 [onestepcheckout/general/page_layout] => 3columns [onestepcheckout/field_management/show_city] => 1 [onestepcheckout/field_management/show_zipcode] => 1 [onestepcheckout/field_management/show_company] => 0 [onestepcheckout/field_management/show_fax] => 0 [onestepcheckout/field_management/show_telephone] => 1 [onestepcheckout/field_management/show_region] => 1 [onestepcheckout/general/show_comment] => 0 [onestepcheckout/general/show_newsletter] => 1 [onestepcheckout/general/show_discount] => 1 [onestepcheckout/general/newsletter_default_checked] => 1 [onestepcheckout/field_management/enable_giftmessage] => 0 [onestepcheckout/checkout_mode/show_login_link] => 0 [onestepcheckout/checkout_mode/enable_registration] => 1 [onestepcheckout/checkout_mode/allow_guest] => 1 [onestepcheckout/checkout_mode/login_link_title] => Already have an account? Click here to login [onestepcheckout/ajax_update/enable_ajax] => 1 [onestepcheckout/ajax_update/ajax_fields] => country,postcode,state/region,city [onestepcheckout/ajax_update/update_payment] => 1 [onestepcheckout/ajax_update/reload_payment] => 2 [onestepcheckout/terms_conditions/enable_terms] => 0 [onestepcheckout/terms_conditions/term_html] => [onestepcheckout/terms_conditions/term_width] => 400 [onestepcheckout/terms_conditions/term_height] => 250 [onestepcheckout/order_notification/enable_notification] => 0 [onestepcheckout/order_notification/notification_email] => [onestepcheckout/giftwrap/enable_giftwrap] => 0 [advanced/modules_disable_output/Mage_Catalog] => 0 [snippets/system/breadcrumbs_custom] => 1 [snippets/system/breadcrumbs_customname] => MagicVaporizers [tax/weee/enable] => 0 [advanced/modules_disable_output/Mage_CatalogInventory] => 0 [tax/weee/apply_vat] => 0 [tax/weee/display] => 0 [catalog/frontend/parse_url_directives] => 1 [design/watermark/image_imageOpacity] => [design/watermark/image_position] => stretch [design/watermark/image_size] => [design/watermark/thumbnail_imageOpacity] => [design/watermark/thumbnail_position] => stretch [design/watermark/thumbnail_size] => [cataloginventory/item_options/enable_qty_increments] => 0 [advanced/modules_disable_output/Mage_ProductAlert] => 0 [advanced/modules_disable_output/Magmodules_Outofstocknotify] => 0 ) [_configCacheBaseNodes:protected] => Array ( [0] => catalog/price/scope [1] => web/secure/base_url [2] => web/secure/use_in_adminhtml [3] => web/secure/use_in_frontend [4] => web/url/use_store [5] => web/unsecure/base_url [6] => web/seo/use_rewrites [7] => web/unsecure/base_link_url [8] => web/secure/base_link_url [9] => general/locale/code ) [_dirCache:protected] => Array ( ) [_urlCache:protected] => Array ( ) [_baseUrlCache:protected] => Array ( [web/true] => https://magicvaporizers.fi/ [link/null] => https://magicvaporizers.fi/ [link/true] => https://magicvaporizers.fi/ [web/null] => https://magicvaporizers.fi/ [js/null] => https://magicvaporizers.fi/js/ [link/false] => https://magicvaporizers.fi/ [media/null] => https://magicvaporizers.fi/media/ [skin/null] => https://magicvaporizers.fi/skin/ ) [_session:protected] => Mage_Core_Model_Session Object ( [_skipSessionIdFlag:protected] => [_data:protected] => Array ( [_session_validator_data] => Array ( [remote_addr] => 18.184.185.146 [http_via] => 1.1 91528fdf97ef415d04fa66a0fbb562d7.cloudfront.net (CloudFront) [http_x_forwarded_for] => 18.184.185.146 [http_user_agent] => EWCrawler [session_expire_timestamp] => 1597492999 ) [session_hosts] => Array ( [magicvaporizers.fi] => 1 ) ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [_isAdminSecure:protected] => [_isFrontSecure:protected] => 1 [_frontendName:protected] => [_isReadOnly:Mage_Core_Model_Store:private] => [_resourceName:protected] => core/store [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => core/store_collection [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [store_id] => 8 [code] => finland [website_id] => 8 [group_id] => 8 [name] => .fi [sort_order] => 0 [is_active] => 1 [available_currency_codes] => Array ( [0] => EUR ) [do_not_round_et] => [base_currency] => ET_CurrencyManager_Model_Currency Object ( [_filter:protected] => [_rates:protected] => Array ( [EUR] => 1 ) [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => directory/currency [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => directory/currency_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [currency_code] => EUR ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [current_currency] => ET_CurrencyManager_Model_Currency Object ( [_filter:protected] => [_rates:protected] => [_eventPrefix:protected] => core_abstract [_eventObject:protected] => object [_resourceName:protected] => directory/currency [_resource:protected] => [_resourceCollectionName:protected] => directory/currency_collection [_cacheTag:protected] => [_dataSaveAllowed:protected] => 1 [_isObjectNew:protected] => [_data:protected] => Array ( [currency_code] => EUR ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) ) [_hasDataChanges:protected] => 1 [_origData:protected] => Array ( [store_id] => 8 [code] => finland [website_id] => 8 [group_id] => 8 [name] => .fi [sort_order] => 0 [is_active] => 1 ) [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [media_gallery_images] => Varien_Data_Collection Object ( [_items:protected] => Array ( [1062] => Varien_Object Object ( [_data:protected] => Array ( [value_id] => 1062 [file] => /d/a/davinci-iq-temperature_1.jpg [label] => DaVinci IQ - Temperature [position] => 1 [disabled] => 0 [label_default] => DaVinci IQ - Temperature [position_default] => 1 [disabled_default] => 0 [url] => https://magicvaporizers.fi/media/catalog/product/d/a/davinci-iq-temperature_1.jpg [id] => 1062 [path] => /srv/public_html/media/catalog/product/d/a/davinci-iq-temperature_1.jpg ) [_hasDataChanges:protected] => [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [1064] => Varien_Object Object ( [_data:protected] => Array ( [value_id] => 1064 [file] => /d/a/davinci-iq-bluetooth_1.jpg [label] => DaVinci IQ - Bluetooth [position] => 2 [disabled] => 0 [label_default] => DaVinci IQ - Bluetooth [position_default] => 2 [disabled_default] => 0 [url] => https://magicvaporizers.fi/media/catalog/product/d/a/davinci-iq-bluetooth_1.jpg [id] => 1064 [path] => /srv/public_html/media/catalog/product/d/a/davinci-iq-bluetooth_1.jpg ) [_hasDataChanges:protected] => [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [1050] => Varien_Object Object ( [_data:protected] => Array ( [value_id] => 1050 [file] => /d/a/davinci-iq-box_1.jpg [label] => DaVinci IQ - Box [position] => 3 [disabled] => 0 [label_default] => DaVinci IQ - Box [position_default] => 3 [disabled_default] => 0 [url] => https://magicvaporizers.fi/media/catalog/product/d/a/davinci-iq-box_1.jpg [id] => 1050 [path] => /srv/public_html/media/catalog/product/d/a/davinci-iq-box_1.jpg ) [_hasDataChanges:protected] => [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [1059] => Varien_Object Object ( [_data:protected] => Array ( [value_id] => 1059 [file] => /d/a/davinci-iq-size.jpg [label] => DaVinci IQ - Charging [position] => 4 [disabled] => 0 [label_default] => DaVinci IQ - Charging [position_default] => 4 [disabled_default] => 0 [url] => https://magicvaporizers.fi/media/catalog/product/d/a/davinci-iq-size.jpg [id] => 1059 [path] => /srv/public_html/media/catalog/product/d/a/davinci-iq-size.jpg ) [_hasDataChanges:protected] => [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [1055] => Varien_Object Object ( [_data:protected] => Array ( [value_id] => 1055 [file] => /d/a/davinci-iq-included.jpg [label] => DaVinci IQ - In the Box [position] => 5 [disabled] => 0 [label_default] => DaVinci IQ - In the Box [position_default] => 5 [disabled_default] => 0 [url] => https://magicvaporizers.fi/media/catalog/product/d/a/davinci-iq-included.jpg [id] => 1055 [path] => /srv/public_html/media/catalog/product/d/a/davinci-iq-included.jpg ) [_hasDataChanges:protected] => [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [1052] => Varien_Object Object ( [_data:protected] => Array ( [value_id] => 1052 [file] => /d/a/davinci-iq-stealth.jpg [label] => DaVinci IQ - Stealth [position] => 6 [disabled] => 0 [label_default] => DaVinci IQ - Stealth [position_default] => 6 [disabled_default] => 0 [url] => https://magicvaporizers.fi/media/catalog/product/d/a/davinci-iq-stealth.jpg [id] => 1052 [path] => /srv/public_html/media/catalog/product/d/a/davinci-iq-stealth.jpg ) [_hasDataChanges:protected] => [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [1053] => Varien_Object Object ( [_data:protected] => Array ( [value_id] => 1053 [file] => /d/a/davinci-iq-blue.jpg [label] => DaVinci IQ - Blue [position] => 7 [disabled] => 0 [label_default] => DaVinci IQ - Blue [position_default] => 7 [disabled_default] => 0 [url] => https://magicvaporizers.fi/media/catalog/product/d/a/davinci-iq-blue.jpg [id] => 1053 [path] => /srv/public_html/media/catalog/product/d/a/davinci-iq-blue.jpg ) [_hasDataChanges:protected] => [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [1054] => Varien_Object Object ( [_data:protected] => Array ( [value_id] => 1054 [file] => /d/a/davinci-iq-copper.jpg [label] => DaVinci IQ - Copper [position] => 8 [disabled] => 0 [label_default] => DaVinci IQ - Copper [position_default] => 8 [disabled_default] => 0 [url] => https://magicvaporizers.fi/media/catalog/product/d/a/davinci-iq-copper.jpg [id] => 1054 [path] => /srv/public_html/media/catalog/product/d/a/davinci-iq-copper.jpg ) [_hasDataChanges:protected] => [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [1057] => Varien_Object Object ( [_data:protected] => Array ( [value_id] => 1057 [file] => /d/a/davinci-iq-gunmetal.jpg [label] => DaVinci IQ - Gunmetal [position] => 9 [disabled] => 0 [label_default] => DaVinci IQ - Gunmetal [position_default] => 9 [disabled_default] => 0 [url] => https://magicvaporizers.fi/media/catalog/product/d/a/davinci-iq-gunmetal.jpg [id] => 1057 [path] => /srv/public_html/media/catalog/product/d/a/davinci-iq-gunmetal.jpg ) [_hasDataChanges:protected] => [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) [1063] => Varien_Object Object ( [_data:protected] => Array ( [value_id] => 1063 [file] => /d/a/davinci-iq-colours.jpg [label] => DaVinci IQ - Colours [position] => 10 [disabled] => 0 [label_default] => DaVinci IQ - Colours [position_default] => 10 [disabled_default] => 0 [url] => https://magicvaporizers.fi/media/catalog/product/d/a/davinci-iq-colours.jpg [id] => 1063 [path] => /srv/public_html/media/catalog/product/d/a/davinci-iq-colours.jpg ) [_hasDataChanges:protected] => [_origData:protected] => [_idFieldName:protected] => [_isDeleted:protected] => [_oldFieldsMap:protected] => Array ( ) [_syncFieldsMap:protected] => Array ( ) ) ) [_itemObjectClass:protected] => Varien_Object [_orders:protected] => Array ( ) [_filters:protected] => Array ( ) [_isFiltersRendered:protected] => [_curPage:protected] => 1 [_pageSize:protected] => [_totalRecords:protected] => [_isCollectionLoaded:protected] => [_cacheKey:protected] => [_cacheTags:protected] => Array ( ) [_cacheLifetime:protected] => 86400 [_flags:protected] => Array ( ) ) )
Ilmoita minulle, kun tuotetta on taas varastossa
Lataa...

219 €

249 € Säästä 30 €

4.3
Lue 23 Arvostelu(t) | Kirjoita Arvostelusi

DaVinci IQ on suunniteltu mukavaksi, kannettavaksi ja erittäin tehokkaaksi. Ergonomisesti muotoiltu ulkopuoli on tehty anodisoidusta alumiinista, missä yhdistyy eleganssi ja kestävyys. Kuoressa on 51-LEDin näyttö, joka on sekä kaunis että toimiva. Tuntopalaute (värinä) kertoo käyttäjälle selkeästi milloin DaVinci IQ käynnistyy tai sammuu. Bluetooth-toiminto on jännittävä lisäys uuteen DaVinciin, sillä voit nyt liittää DaVinci IQ:n älypuhelimeen (Apple tai Android).


Älypuhelinliitäntä tarkoittaa sitä, että sen lisäksi, että voit hallinnoida laitetta fyysisten, sivulla olevien painikkeiden avulla, voit myös käyttää sitä ilmaisen sovelluksen kautta. Sovelluksessa on 4 oletusasetusta, joita kutsutaan nimellä ”smart path”. Niissä on ensisijaisesti eri lämpötilat, jotka tuottavat erilaisen käyttökokemuksen. Jokaista asetusta on mahdollista muokata, joten DaVinci IQ:ta voi käyttää ja lämmittää juuri, kuten itse haluaa. Laitteesta löytyy myös boostiasetus niitä hetkiä varten, kun halutaan lisälämpöä nopeasti. Sinun ei tarvitse koskaan huolestua kuumasta höyrystä ja siitä, että se polttaisi huulesi tai suusi, kuten joidenkin muiden vaporisaattoreiden kanssa. DaVinci IQ:ssa on keraaminen zirkoniumoksidisuukappale, joka eristää lämmön erinomaisesti ja takaa myös todella puhtaan maun.


Saatavana sinisenä, kuparisena, punametallisena ja stealth (mustana).

Ominaisuudet

 • Pieni, kevyt ja mukava pitää kädessä
 • Helppo ladata ja lämpenee nopeasti
 • 51-LEDin ruutu on sekä kaunis että informatiivinen
 • Anodisoitu alumiinipäällys antaa kestävää suojaa ja kauniin ulkonäön
 • Keraaminen zirkoniumoksidihöyrytie ja suukappale takaavat maun erinomaisen puhtauden
 • 360 °C konduktiolämmitys
 • Tehokas akku, jonka voi vaihtaa ja ladata (USB-lataus)
 • Tuntopalaute (värinä)
 • Bluetooth (voidaan käyttää Apple- tai Android-älypuhelimella)
 • Esiasetettuja toimintoja, tarkkuustila ja boost-tila

 

Lisäosat (sisältyvät)

 • Uudelleenladattava 3500 mAh:n akku
 • Micro USB -kaapeli
 • Aromikammio
 • 10 mm vesiadapteri
 • 2x DaVincin kammiotyökalu
 • DaVinci-avaimenperätyökalu
 • Alkoholiin kostutettuja puhdistuslappuja
 • Lisä O-renkaita ja tiivisteitä
 • Puhdistusharja 

 

Suunnittelu 

Tämä täysin uusi DaVinci IQ on erittäin tervetullut askel eteenpäin rakastetun DaVinci Ascentin luojilta. Uusi laite on tehty sillä intohimolla yksityiskohtia kohtaan ja ymmärryksellä kuin mitä tarvitaan näin erinomaisen höyrystyskokemuksen luomiseen kerta toisensa jälkeen. Aivan alkajaisiksi DaVinci IQ on ergonomisesti suunniteltu ja se tuntuu hyvältä ja vakaalta kädessä. Sen lataaminen on helppoa jopa aloittelijoille. Höyrytie ja suukappale on tehty keraamisesta zirkoniumoksidista, joka on valittu materiaaliksi siksi, että se antaa puhtaimman maun, mutta on myös erinomaisen vahvaa eikä halkeile helposti. Enää ei tarvitse vaihdella kuluneita lasiosia lainkaan.

 

Lisäksi keraaminen zirkoniumoksidi takaa erinomaisen eristyksen lämmöltä, mikä on todella hyvä lisä laitteeseen, joka koskee herkkään huulten ihoon. Koska DaVinci-vaporisaattori on tarkoitettu käytettäväksi ja nautittavaksi missä ja milloin vain käyttäjä niin haluaa, sen mukana tulee tehokas, kauan kestävä akku, jonka voi vaihtaa ja ladata USB:llä. DaVinci IQ:ssa on käytössä tuntopalaute (se värisee), joten huomaat aina, kun se käynnistyy tai sammuu. 51 LED-valon näyttö kertoo selkeästi kaiken tarvittavan tiedon. Lyhyesti sanottuna, jos DaVinci IQ:ta ajatellaan itsenäisenä DaVinci-vaporisaattorina, niin se on silti omassa luokassaan.

 

Ohjaus

DaVinci IQ pystyy vielä paljon enempään. Kuten nimikin jo vihjaa, tämä on moderni, älykäs laite, joka on mahdollista yhdistää Bluetoothilta älypuhelimeen. Lataa ilmainen sovellus, jossa on 4 oletusasetusta, joita kutsutaan nimellä ”smart path”. Niissä on ensisijaisesti eri lämpötilat, jotka tuottavat erilaisen käyttökokemuksen. Aloittelijat (jotka haluavat päästä saman tien vauhtiin) pääsevät helposti ja nopeasti alkuun. Kokeneet käyttäjät ja he, jotka pitävät kokeilemisesta, voivat säätää kaikkia smart path -oletusasetuksia, jotta ne vastaavat täysin heidän tarpeitaan. Itse asiassa Precision-asetuksessa lämpötilaa voi säätää yhden asteen tarkkuudella, mikä antaa todella paljon säätövaraa. Laitteessa on myös Boost-asetus, joka takaa nopean ja helpon tuloksen. Pidät vain käynnistä-painiketta alhaalla ja DaVinci-vaporisaattori käynnistyy.

 

Kestävyys

Vaikka suorituskyky onkin tärkein asia kaikissa vaporisaattoreissa niin laatulaitteen tunnistaa siitä, että se myös näyttää ja tuntuu laadukkaalta. DaVinci IQ todellakin tekee niin. Sen anodisoitu alumiinirunko tarjoaa vankkaa suojaa sisällä olevalle höyrystysteknologialle samalla, kun laite näyttää hyvältä. DaVinci IQ on saatavilla väreissä: häive (stealth), sininen, kupari tai punametalli, joten kaikki löytävät varmasti mieleisensä. Kun DaVinci-vaporisaattorisi ei ole käytössä, se kulkee pienen kokonsa ja keveytensä ansiosta helposti mukana taskussa tai laukussa. Se onkin mainio laite niille, jotka ovat paljon liikkeellä tai niille, jotka asuvat pienissä asunnoissa.

 

Takuu

Kaikki DaVinci IQ -vaporisaattorit, jotka MagicVaporizers myy, ovat aitoja ja niillä on 10 vuoden valmistajan takuu.

Lisätietoja

Pystyy höyrystämään Sekoitukset
Valmistaja DaVinci
Koko (pituus x leveys x korkeus) 4,2 x 2,4 x 9,0 cm
Vaporisaattorin Paino 145 g
Tyyli Saatavana sinisenä, kuparisena, punametallisena ja stealth (mustana).
Virranlähde Irrotettava akku
Lämpöelementti Keraaminen lämmityskammio (100 %:sti keraaminen ilmatie)
Höyryntoimitustapa Suoraan
Valmistusmaa Kiina
Takuu 10 vuotta

Arvostelut DaVinci IQ

Keskimääräinen Arvio :

4.3 Perustuu 23 arvostelut
 • 5 Star
   12
 • 4 Star
   8
 • 3 Star
   2
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   1

One of the best

Tempo
The product exceeded my expectations. Its carrying kit is perfect and provides me with maximum convenience. It is also light weight and looks durable and solid from the first unboxing.

I have no problems with the device itself. Has digital temp control and a good temperature range. Also allows for micro USB charging which adds points for convenience. I love my IQ and would easily rate it as one of the best vapes that I have ever owned.

Not recommended

kParra
This unit is not worth it given the expensive price. It looks pretty good and modern but I discovered several problems with it after use. Heating time is less than 30 seconds which is good for a portable vape but after prolonged use, it gets too hot to hold. I do not think it is properly insulated, which is a huge negative for a unit that is I paid more than €200. Usually happens at the end of a cycle when I put it at maximum temp. Battery life is also not that good. I am looking for other vapes that is more suitable for extensive use.

Big Cloud Maker

Cloudy
I was willing to pay for the Davinci IQ because it has several features that I like. Also because it allows for wide customizability. App integration is among the features that have been very useful to me. I found it very comfortable and easy to use. Also has good vapor production and produces amazing flavor which is definitely a pro for me. This is also good for group sessions with friends since it is easy to get big clouds with the IQ. All in all, it is really a good vaporizer and will give competitors a run for their money. Buy it!

Excellent product!

Jopring
The Davinci is waterproof! Though I don’t intentionally drown it in water but it does give me confidence to bring it everywhere without worrying too much about it getting easily damaged. Love the product. I get flavorful hits from it and vapor quality is really good. I have had problems with the battery because it runs out quite fast, especially after I have been using the unit for a few week extensively now. This is easily remedied though because the battery can be immediately replaced. Just the battery but all in all, the unit works pretty well and I would recommend this to those looking for a portable, quality vaporizer.

Nice upgrade

Spazzed
Had the PAX 2 before buying the IQ and I noticed significant improvements! I love the product because it is very much easy to use. I load the herbs without problem, wait for it to heat which doesn’t take too long (around 30 seconds or less), and I get enjoyable sessions because vapor quality is good and the draws are really smooth and surprisingly cool. It is also easy to clean. I use the maximum temp which is perfect for me. So far no problems with the IQ. Definitely was a good decision to make the purchase and upgrade my vape.

One of the best vapes I used so far

Mixtea
Has replaceable batteries so you can just swap batteries to continue vaping sessions, especially when you share. The IQ holds up quite decently for group sessions. I recommend buying extra battery cells just in case, the unit uses a lithium ion cell so that is fairly easy to find. This is such a compact and stylish unit, also produces great flavor. Fits quite snugly in my pocket so that’s plus points for stealthiness. Definitely among the quality vapes in the market. Make the investment and buy the IQ to get a quality unit.

Fairly satisfied

Messi
I’d have preferred a less expensive vape but went with this one because had great reviews from friends and the internet. I am fairly satisfied with the Davinci IQ. It is quite simple and looks really good. There is an app that allows you to connect the vape to your phone via bluetooth. Love this feature because I’m always on my phone and it allows me to tweak the temps to my liking. Makes vaping so much more enjoyable with the Davinci. Also has superb vapour production and good flavor. Great product and also portable. My advice is to invest in quality and buy Davinci.

Couldn't ask for more!

Power Puffer
Temperature control is dope with this product. Many custom settings is allowed, I recommend to use the app so you can easily make changes. I use the smart paths and it has really amazing results for me. Mouthpiece is also good and portability is definitely a plus. No problem with cleaning the unit as well. Flavor is an important component to me and the vapor sufficiently absorbs the herbs for really good hits. You can also keep a low profile while using it since it is a stealthy product. Loved it and will totally recommend! This little unit is an amazing powerhouse. No regrets!

Good vape and good company

Garadus
I like the hits I get from the Davinci IQ and more or less the product is satisfactory. Only have a problem with the unit getting quite warm a couple of times throughout the cycle. But the quality of the vapor is exceptional so I’m sticking through with it. The app also did not work with me though I would have loved to try it. Called customer support and they were really helpful and polite. Was able to install it at the end. Good service and vapor quality is enough to make me stick with my IQ for quite a while.

Compact and stealthy

cbnwolf
The IQ is really a great unit. It has an app that you can use to maximize your use of the vape and for a more enjoyable experience. It is also easier so you do not get confused with the buttons just to customize settings. I just adjust my settings so I can have more cycles in a session. Overall, I really love the IQ. Throat hit is good and gives me a cool feeling, while vapor is flavorful. This is also portable and discreet vape. Comes highly recommended from friends so now I am also recommending it! Five stars!

Tuotteet 1-10 / 23

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Kirjoita oma arvostelusi

Sinä arvostelet: DaVinci IQ

Miten arvioisit tämän tuotteen? *